Първо искам да благодаря за чудесните поздрави тук и във фейса.
Беше много весел, нно и много изморителен ден.
Лудницата при нас започна няколко дена по - рано защото с Митко работихме и по Коледните празници и се наложи да съчетаваме заедно с чистене, подреждане, подготовки... В последния момент реших все пак да разделя партитата за да не стане твърде голяма лудница. Съответно се оказа, че ще правя 2 торти. Направих ги. Получиха ми се. Явно обаче от напрежение, стрес, умора тази сутрин се събудих с подут клепач, нещо като ечемик. Точно днес, отврат. Това обаче изобщо не ме трогна. Събрахме се у дома обичайните заподозрени Галя с ПреКраси, Зари с Рафата, Алекс с Васи и Дони с Гогата и още една приятелка с един мъник. Децата се навилняха, а майките си побъбриха на воля.
Ето снимки.
Ето я и тортата
Има и още една торта за вечерното парти, но още не съм свалила снимките и понеже съм гроги ще ви я поокажа утре.
Честито и тук и на Петето, както и на Гери.
Кокос, и теб не съм забравила. Да си жива и здрава

Тортата няма грешка
Да ти е жива и здрава красавицата 
просто е бонбон!!
Купила съм малки подарици за всички дечица , малки джунджурийки и раздадох поканите за партито. 
Според вас можем ли с бебе на 10 дена да пътуваме на 250 км.
. Чудя се какво-що, но ще го измисля, пък после остава и да ги раздам, което е твърде вероятно да стане на самия РД за доста от гостите
. Торта си уредих пак някой да ми направи

факт е, че детето се оправи и без АБ.
Лека вечер на всички и щом сте рекли наздраве.