Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 811
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте сладурки!!!

Първо искам да благодаря за чудесните поздрави тук и във фейса.
Беше много весел, нно и много изморителен ден.

Лудницата при нас започна  няколко дена по - рано защото с Митко работихме и по Коледните празници и се наложи да съчетаваме заедно с чистене, подреждане, подготовки... В последния момент реших все пак да разделя партитата за да не стане твърде голяма лудница. Съответно се оказа, че ще правя 2 торти. Направих ги. Получиха ми се. Явно обаче от напрежение, стрес, умора тази сутрин се събудих с подут клепач, нещо като ечемик. Точно днес, отврат. Това обаче изобщо не ме трогна. Събрахме се у дома обичайните заподозрени Галя с ПреКраси, Зари с Рафата, Алекс с Васи и Дони с Гогата и още една приятелка с един мъник. Децата се навилняха, а майките си побъбриха на воля.

Ето снимки.

Ето я и тортата

Има и още една торта за вечерното парти, но още не съм свалила снимките и понеже съм гроги ще ви я поокажа утре.

Честито и тук и на Петето, както и на Гери.

Кокос
, и теб не съм забравила. Да си жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet

# 616
С малко закъснение минавам, за да ви почерпя за рождения ден на Петя  Grinning

Благодаря на всички за милите пожелания!
Аз вчерашния ден бях на работа, а Петя празнува в яслата. Вечерта събрахме комшийчетата и се получи много весело парти (макар и не до там добре организирано поради липса на време)

# 617
  • София
Копривке, жестоки снимки!!!Личи си, че е паднала веселба newsm68 newsm44Тортата няма грешка PeaceДа ти е жива и здрава красавицата  bouquetБързо да се маха ечемикът гаден Praynig
ГериHug Hug

# 618
  • Варна.....
Копривке, намери кърмачка да ти "цръкне" малко....
Страхотна торта и купон!! А рожденичката  Heart Eyes просто е бонбон!!

Днес има ли празнуващи?? Дони??
Смайлинг  Hug Добрютро !

едит- видях, има Евгени на Киша, да е жив и здрав, да радва майка си и баща си!!

# 619
Привет!

Тайс, няма около мен кърмачки, всички биха отбой  Joy

Явно е било на нервна почва защото на другият ден(вчера) оттокът го нямаше, както и зачервяването. Само леко ме сърби там.

Ето я и другата торта на Анчето, за вечерното парти

Днес май няма празнуващи...

Искам с голямо закъснение да честитя РД на Мюрвет! Да си жива и здрава и много положителни емоции ти пожелавам.  bouquet  bouquet  bouquet

# 620
  • Варна
Днес има ли празнуващи?? Дони??

На Киша юнака....ЧРД, да е жив и здрав!!!

На първа страница има линк към рожденните дати на децата!

Браво, Лили, както винаги прекрасни тортиSimple Smile

# 621
Честит Рожден Ден на Кокоса и на Мюрвет! Пожелавам ви да сте обичани ,здрави и щастливи !

Честит Рожден Ден на порасналите Евгени , Ани и Петя ! Здраве , безгрижно детство и да са много усмихнати дечица !

Копривке , голям купон и голямо шетане  е било . Браво  на теб !Аница е прекрасна !

Мен яко ме тресе рожденическата треска . Поканила съм  20 деца и още толкова родители  в един  детски клуб . Александър е обзаведен с  комплект дънки , блузка и много яка риза на Calvin Klein и обувки на Kenneth Cole . Майка му пак  е напълняла и хич не и е до обличане и показване  ooooh! Купила съм малки подарици за всички дечица , малки джунджурийки  и  раздадох поканите за партито.

Само торти и декорации са ми в главата , стискайте палци да докарам някакси този  Томас да става за ядене и гледане .

Естествено,   снимки на всичко това след партито  Wink

# 622
  • София
Здравейте красавици,
Имам едно въпросче newsm78 Според вас можем ли с бебе на 10 дена да пътуваме на 250 км. Rolling Eyes Мен лично нищо не ме притеснява, но близките естествено са много загрижени  Simple SmileКакви биха могли да бъдат евентуалните рискове, при положение, че колата е надеждна (4*4), бебето е в столче за новородено и аз съм отзад с двамата юнаци Simple SmileМного ли е малко за столче още?
Благодаря ви Hug
Весли празници Hug

# 623
  • София
Мони, аз лично не виждам какво може да пречи ?!? Ако нещо има да става - ще стане...
Стягате ли се за утре вечер?
Аз съм с болно дете 1 брой - големия. Днес вече е добре и мисля, че пак преборихме и няма
 и сега да е сефтето на
АБ. Макар че, ако не беше паднала и днес температурата, утре вече щях да дам.
Тортите на Копривата освен красиви бяха и вкусни. Само дето РД Гого го изкара в рев, първо под масата, после в детската...Спа и пак продължи. Причините все още са неизяснени, но докато се прибирахме и аз ревнах накрая...3 часа рев.  Shocked
Ставам, че чакам гости от Франция Mr. Green

# 624
  • София
Дони, бързо да оздравява баткото Hug Hug HugПрегръдки HugСтягаме се, стягаме се PeaceВсело изкарване на вас  bouquet

# 625
Мони, и аз не виждам проблем  newsm78. Единствено бих се притеснила, ако на това място има една сюрия народ, ама пък знам ли  newsm78. Бих проверила и дали има бърз достъп до болници и лекари, ако недай Боже, се наложи... И то пак зависи за колко време де..  newsm78

В момента съм на вълна покани за РД  Flutter. Чудя се какво-що, но ще го измисля, пък после остава и да ги раздам, което е твърде вероятно да стане на самия РД за доста от гостите  hahaha. Торта си уредих пак някой да ми направи  Mr. Green, но ще разказвам повече след като видя резултата Wink.

И честит рожден ден на Кишкин Евгени Wink, па макар и на патерица! Да е жив и здрав и да става батко в обозримо бъдеще Wink

Дони, бързо оздравяване на Хриси желая!  Hug

ТайсHug

# 626
  • София
Голяма излагация  ooooh!  чак сега да се впиша, а то темата към края си!

Но, нали, чрез фейсбук държа връзка с  вас и съм " в час с всичко "  Mr. Green Mr. Green

Дони, по темата с болестите- благодаря за тел. на хомеопатката ( как звучи само)  днес  се видях с нея- очарована съм! Моите и двамата бяха болни миналият месец- излекувах ги с хомеопатия, а сега Сами е болен- от Коледа е така. изкара 3 дни с температура, а сега е с кашлица. Нещо вирусно е, защото и аз се разболях и мъжО  Crazy

Между другото и на Сами веднага GP-то му предписа АБ ( който аз, естественно не дадох Simple Smile ) каза че е бактериална ангина...която как установи без гърлен секрет, незнам  Crossing Arms  факт е, че детето се оправи и без АБ. 

Хайде, стига оплаквания, а Наздраве, на МиМ, Дони, Бубс.... и всички започващи празника от днес Hug

# 627
  • Варна
Дзън:)

# 628
  • От липите до сините камъни
Здравейте момичета,Дони бързо да оздравява малчугана  HugИ нещо да те питам ти от Стара Загора ли си?
И мене доста силно ме тресе вече пред рожденденова треска Crazy,днес направих единия фондан за тортата,утре ще пека блатове и другия фондан,абе в главата ми са само торти украси и т.н и т.н... Crazy PartyЛека вечер на всички и щом сте рекли наздраве. Mr. Green

# 629
  • Пловдив
Добро утро момичета!

ето по едно кафенце,че днешния ден ще е дълъг

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМУИЛ НА МАМА БРЪМ!Да е здраво и щастливо дете,за радост на мама,тати и бати!/спомням си преди 2 години как се развълнувах,когато Бръм-чето разказваше как родила малко преди настъпването на новата година/

Ей,страхотни торти правите мацки!За Копривката вече знам,че е гений на тортите,ама и другите сте велики.Аз такива красоти не мога да сътворя,та за това тортата на Гига и за 2-рия РД ще е от магазина  Embarassed
Относно въпроса на Мони за пътуването........аз лично не бих тръгнала с бебе на 10 дни на дълъг път............не мога да изтъкна конкретен проблем,просто аз съм си такава /мнооого разсъждаваща Дева Wink/.
Бързо оздравяване на Хриско на Дони!
Хайде леки приготовления на софрите днес и весело посрещане на Новата година!!!
Аз съм на работа до 19 ч.така че софрата ще ме чака готова  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт