Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 530
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Ловеч
Честита Коледа и Честит имен ден  на всички празнуващи днес!
И у нас правим постна питка с паричка -падна се на мен.Миналата година се падна на мъжа и той купи кола Laughing, а пък аз после ще докладвам каква съм я свършила.
Иначе Дядо Коледа ми донесе много дребни нещица +миксер с  купа -предишният издъхна в ръцете ми   chef
Ивко се снабди с два броя влак - пушещ и правещ балони , пожарна,ел отвертка , йоника, боклукчийска кола,сервиз за готвене  и страхотна престилка за домакинстване че много обича да МИЙ и ГОТИ +няколко дрешки,чорапки и джиджавки.
И тъй като nakri сподели за травми, днес цопна в най -голямата централна локва -последва прибиране с такси, нов екип и пак на разходка.А преди малко се размина със счупени глава и ръка  #Crazy а всички бяхме там Wink
Та явно паричката носи късмет!
Хубава Коледна вечер-отивам да правя питката.... и ето и фото

# 601
Весела Коледа и от нас...и моля ви, недейта така с тая пара, че и на катерина се падна...

да сте здрави всички и да имате много късмет като моя...ще си имам мъж за НГ...а трябваше да е само за Бъдни вечер и Коледа...за трета година подред ще празнуваме заедно...ей такъв късмет като моя пожелавам на всички ви...

мойте подаръци си ги купувам сама, както знаете...моя мъж няма време и фантазия за изненади...
Катерина си има трамплин и бебе...което цял ден храни с едно шише и му завира биберон в устата, за да не плаче...неща, които тя никога не е ползвала, ама за следващото ни бебе нали трябва да се научи, защото тя няма да му дава да цока...ньоните са си нейни и друго бебе там няма да има работа...
а пък снощи си вдигна блузата и накърми едното си бебе....

# 602
Благодаря за пожеланията към нашия батко!  bouquet

Кокосче, честито и на твоя Христо! Да ти е жив и здрав и много да те слуша!  Grinning
Тобито, много сладък твоя малък мъж! Пижамата му е един път!  Grinning
Лорини, а честито мъж за празниците! Много весело да си изкарате! Grinning
Дони, много хубави малки мъже си имаш!
Моник, пусни някоя снимчица на красавицата и тук, моля!
Ралче, Ванила, бързо да се оправят малките сладуранки!
СиСиТу, благодаря за снимката!  Hug Прекрасни сте!  Heart Eyes

На Ивайла Дядо Коледа донесе топка - розова  Grinning, конструктур, Йори - плюшена играчка и детско пиано  http://moetobebe.bg/photos/catalogue/2238.jpg. Играе с топката, спи с Йори, строи с конструктура, свири с пианото и едновременно с това пее  Crazy Crazy Crazy. Освен това тя сега има хрема и преди да сложа капки в нейното носле, слагам в нослето на Йори.  Laughing

Ето и една снимка с подаръците: http://media.snimka.bg/7803/021860519.jpg

Вчера правих питка с мая, имаше паричка в нея, но тя се падна между две парчета, но аз я дадох на таткото. Ясно е кой така или иначе ще носи парички вкъщи. На Нова година правя баница с късмети. По-по-миналата година на мъжа ми се падна "бебе", и ето Ивайла се появи тогава.  Grinning

# 603
Ягодке, престраши се и си направи едн ФБ...ей така за снимките само...

Момичета, извинявайте, че забравих да честитя вчера и днес именните ви дни и на близките ви...ама нещо бързах..

и пак пожелавам много здраве на всички ви и пари, за да си купите останалото...

# 604
Честита Коледа на всички !
Честит  имен ден на всички малки и големи именици !

Пожелавам на всички ни здраве , блогополучие и да сме  по- добри !

# 605
  • София
Ето ме и мен на бързо Simple Smile
Вчера дори не смогнах да ви почерпя за имения ден на Хриси Embarassed
Вчера беше мнооого натоварен ден. По обяд най-сетне видяхме Дядо Коледа. Гого като цяло не го отрази много. Докато големите пееха, той танцуваше на сцената....и реши да си вземе една от огромните жълти топки Embarassed. Брат ми ме изненада и дойдоха от Стара Загора заедно със евентуалната снаха Joy Вечерта дойдоха и кумовете и едните кумци и беше лудница. Сега разривам къщата. Елхата е поставена в средата на хола, заобиколена от един влак - защото така било в едно детско филмче. Всички играчки съответно около нея...Познайте - търся си крила. Гого и подаръците не го впечатлиха - единствено книгите от строзагорския Дядо Коледа. Батко му се възмущаваше защот пък този дядо Коледа оставал под чуждите елхи подаръци за него... hahaha
Лорини, аз май съм показвала и моя "кърмак" преди година

Дони, абе той Гого по-голям от Хриси изглежда  Laughing Ще се обърка някой кой е баткото Wink и честит именник и на теб Wink

Догодина мисля, че ще носят един размер дрехи вече Joy На кила почти го е стигнал Rolling Eyes
Айде ставам, че няма време Sad
аааа, днес бил Денят на бащата Hug

# 606
  • Варна
ЧРД на Аничка и Петенцето!!! Да са живи и здрави, да растат умни, красиви и будни деца!!! Да са гордост за родителите си!!! На Лили и Гери пожелавам весел ден...

В очакване съм да видя тортата на Анна...Simple Smile

# 607
  • Ловеч
Честит Рожден Ден на Анна , Петя и Мила и Мюрвет!  bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet
Честит  втори сняг на някой от вас!

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 12:40 от tobito

# 608
Привет, банда!  Simple Smile

Честита Коледа!
Честит имен ден на всички именици днес и предните дни със закъснение!

Честит рожден ден на Ани! Лили, да ти е жива и здрава!   bouquet
Честит рожден ден и на Петя! Гери, и на теб да ти е жива и здрава! Знам, че това наистина е най-важното!!!  Hug  bouquet
Кокос, честит рожден ден и на теб! И на теб здраве да ти се пада и парата за късмет!  Hug

У нас беше голяма веселба. Свекър ми се преоблече като Дядо Коледа и Ивана (братовчедка ми) пя песнички, казва стихчета, беше голяма еуфория. Кало първоначално се дърпаше настрани, но като получи първия си подарък веднага го заобича дядо си Коледа и после само повтаряше "Коледа, Коледа"  Laughing. Дори снощи тъкмо заспа и в просъница промърмори пак "коледа" Laughing

Разбира се, нарушихме яко хранителните забрани и похапна и шоколадово яйце, и разни там Киндер нещица, но беше много доволен  Laughing

Дядо Коледа му подари едно влакче, огромно просто! Хем казах на майка ми да е нещо мъничко, тя обаче била харесала това и сега голям кеф  Laughing. Донесе му и топка за скачане, разни дрешки и май толкоз newsm78. Той обаче много се заигра с ютията на кака си, та си мисля за РД нещо такова да му вземем.

На мен дядо Коледа ми подари пак дрешки някакви и едно нещо, дето ми сбъдва 7-годишна мечта  Heart Eyes  Laughing. Това нещо е .... уф, не знам как да го обясня. В Щатите съм виждала едни уреди като игрите по залите, само че със специален под със стрелки. Има 4 стрелки, пускат ти музика на екрана и "указания" на коя стрелка да стъпиш. И трябва да стъпиш в точния момент на точната стрелка и се получава нещо като танц. Много ме кефеше като ходих в САЩ, но тогава ме досрамя да се пробвам, че дърта магарица...  Laughing Ама Митко изнамерил едно "килимче" с тези стрелки, включва се в компа и се прави същото  Grinning. За съжаление, така и не намерих време да го изпробвам, но ще го направя възможно най-скоро!  Simple Smile Детска му работа  hahaha

Ами това е май засега от мен, хубав ден ви пожелавам, а на тези, които споделят моята отрудена участ - лека и спокойна работа!  Hug

# 609
  • Русе
Честит Рожден Ден на Анчето, Петето и Мила! Да са много здрави, обичани и щастливи!

Честито и на имениците! По този повод да почерпя, че Венци е един от тях:

# 610
Хайде и аз наред с децата да се отчета с РД  Laughing Благодаря за поздравите от ранни зори Wink Да ви почерпя, ама не ми се търси сега картинка. Може след малко Wink А и като знам, че с картинка нито ще се нахраните, нито ще се напиете.....  hahaha Я си сипнете по едно силно и ХА НАЗДРАВЕ! от мен Wink

Честит рожден ден и на наборчетата  Joy Живи здрави и все така луди, да не им е скучно на околните и родителите  Mr. Green

Мюрвет, честит рожден ден и на теб! Много щастие и да се появяваш по-често да пишеш как си  Laughing

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 12:14 от Kokonut

# 611
  • София
Честит рожден ден и от мен за прекрасните Ани и Петя, от сърце им желаем здраве, щастливо детство и очички, изпълнени с радост  bigdance2
Честит рожден ден и на Кокоса и Мюрвет- желая ви здраве, щастие, обич, семейна хармония, сбъдване на всички мечти и много успехи през предстоящата година!!!!!    bouquet
Честит имен ден и на всички празнуващи днес с пожелания да са живи и здрави и да си носят името с гордост  :bouquet:

# 612
Честит Рожден Ден на Анна , Петя и Мила!

# 613
Честит рожден ден на  Аница и на Петенцето! Да са живи и здрави, умни и послушни деца!  Heart Eyes

Честит празник на именниците днес!   bouquet

Кокосче, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива, и да те слушат мъжете вкъщи!  Grinning Hug  bouquet

# 614
  • От липите до сините камъни
Извинявам се,че цял ден не ми остане време да пиша,ето сега да ви почерпя за моя малък именник  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт