Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 823
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна.....
Лорини, то и ти май можеш да се хецкаш на този батут  Mr. Green
У дома също ще има подарък батут, но надуваем, не посмях да взема истински.

Леки ви приготовления за идващата Коледа  Heart Eyes

# 586
Честит Рожден Ден , Марио !

# 587
  • София
Пак аз да се оплаквам, тъкмо се зарадвах, че ЙоЙо се е оправила и сега пък е с повръщане и растройство Tired- давам й Натриев цитрат, Смекта, оризова вода и чай от шипки- много, ама много силно се надявам да премине, че просто ми писна вече ooooh!

# 588
  • София
Момичета, бързам да напиша няколко реда, докато не се е събудило домочадието Hug
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ НА ВСИЧКИ. СТРАХОТНИ СТЕ!!!
Много сме добре HugПринцесата е страхотна-много мъничка-спадна до 2500гр, но всичко и е супер Hug
Аз се въвзстановявам - раждането мина екстра-родих си нормално, макар и седалищно, имам няколко вънни шевчета, но само за разкош Hug Чувствам се отлично, най-вече защото празниците ще изкараме вкъщи всички заедно Hug HugКокосче ви е написала подробности за мерилки и теглилки HugТия дни ще пусна някоя снимчица на госпожицата да я видите каква е миниатюрка сладка  bouquet
Лорини, супер подарък!
Да са живи и здрави рождениците Рафата (извинявам се за закъснението) и Марио  bouquet  bouquetСамо прекрасни емоции Hug newsm67 newsm67
Много ви целувам и обичам. Отивам да кърмя bombs

# 589
Моник, много се радвам за вас /разгледах снимките във Фейса/. Тя е направо невероятна  Heart Eyes- да я нагушкаш много и очакваме подробности за реакцията на Преслав,

# 590
Моник -  Hug

# 591
  • От липите до сините камъни
Ралче дано по скоро се оправите Praynig
Моник,много се радвам за вас Hug
Весели празници на всички,пожелавам ви тази Коледа да бъде най-красива за вас,да сбъдне всичко което сте си пожелали,и най-важното много здраве и любов на вас и вашите семейства.Hug

# 592
  • София

Желая Ви много Любов, топли зимни нощи и Весели празници!
Онова, за което мечтаем, рядко е между коледните подаръци...
Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас,
но за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка...
Да я направим!
На Коледа стават чудеса...

В нас на тате се падна парата, на мен любов, на Хриси здраве, а на Гого учение Simple Smile))

# 593
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА!!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ,
ОБГРАДЕНИ ОТ УСМИХНАТИ ДЕТСКИ ЛИЧИЦА И ЛЮБИМИТЕ ХОРА Hug Hug Hug

# 594
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!!! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,МНОГО ПОДАРЪЦИ И УСМИВКИ ЗА МЪНИЦИТЕ!!! Hug

Мони страхотна е бебка. Heart Eyes
Лорини много е хубав подаръка.
Радостчо мола е Mall Plovdiv, а на детския център няма да правя реклама, че го държи сестра ми. Mr. Green Но тези дни ще кача снимки във фейса и можеш да го видиш. Peace

Отчет за 24 :
1. Паричката се падна при мен. Laughing
2. Крис си  прищипа ръката на вратата.
3. Крис си разби устата и 20 мин не можем да спрем кръвта.
3. Крис се обърна от стола и падна на глава.
Та с 2 думи много късмет носи таз паричка. Joy

# 595
Честито Рождество Христово!

Лелелелелеле Наде  Shocked, направо "чудно" е било. Парата носи късмет - това е от опит  Peace.

При нас парата се падна на Марти.
Беше си поръчал на Дядо Коледа тенджери, тиган и чинийки - получи ги - имам честта да Ви съобщя, че има наследник на Иван Звездев -Мартин  bowuu. Много обича да готви, все в кухнята при мен се вре Crazy. Другият подарък - паркинг с три коли и на три нива - изобщо не ги отрази.

Дони, много са готини!

# 596
Честита Коледа, момичета!

Да сте живи и здрави, да има разбирателство и любов в семействата ви!
Бъдете щастливи!
  bouquet

Да почерпя за моя синковец, който е именник днес  Grinning:

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 18:02 от yagodka

# 597
  • София
Чесита Коледа и от мен- здраве, щастие, хармония и разбиратество да ви съпъстват през следващата година!!!!

И при нас на ЙоЙо се падна паричката, а на мъжа ми нова къща и кола Grinning, на мен- екскурция и пари Whistling

# 598
  • Русе
Весела Коледа! Бъдете щастливи и здрави!
Честит имен ден на синът на Ягодка! Да е здрав и добър батко!

Само аз ли правя баница с късмети на НГ? На Бъдни вечер обикновено правя содена питка само с паричка, но този път пропуснах. Снощи мина нормално, бяхме си само тримата. Довечера сме у мама, а на НГ - у свеки. Тази сутрин Кари получи първия си подарък - кухня. Не спря да се разхожда с чашата с "кафето".  Laughing После майка ми й подари интерактивно куче, а интерактивното бебе от нас решихме да оставим за НГ, да не се насити на всичко за 2 дни. В яслата занесохме мек пъзел да й го даде Дядо Коледа. Ами единственото, което прави с него е да го дъвче. То не, че очаквах друго, де.
Нещо тази година не мога да усетя празниците. Сигурно защото в понеделник пак съм на работа.. Tired

# 599
Честит празник!!! Simple Smile)))) Честито и на именниците (Ягодке  Wink )!
Моят мъж също е Христо и празнувахме днес.

У нас пък традицията е на Бъдни вечер питката да е само с паричка, а на НГ баницата да е с всички други късмети (плюс отново паричка). Днес паричката се падна на баба ми - най-спестовния човек ще е с най-много пари  Laughing

Дони, абе той Гого по-голям от Хриси изглежда  Laughing Ще се обърка някой кой е баткото Wink и честит именник и на теб Wink

Накри,  Laughing голям късмет! От догодина да не ви върви чак на такива неща Simple Smile

И какво ви донесе дядо Коледа?

При мен се отчете с един външен хард, че с толкова много снимки винаги страдам от липса на място на компа  hahaha и разни други дребни и не толкова дребни подаръци  Laughing Аз пък в ролята на дядо Коледа обзаведох мъжо и брат ми от до с дрехи, че милинките голям мързел ги гони да обикалят магазини. Като по  чудо всичко им стана и беше одобрено, при положение, че им бях напоръчвала дънки, джинси, анцузи, блузи... Все неща, които по принцип с мерене се избират  Mr. Green
Виктор си получи подаръците малко по-рано, защото с него ходихме до магазина и нямаше как да му ги измъкнем от ръцете. Инструменти в кутия като на майстор Мани и един комплект колички с човечета, пътни значи, автомивка... Отделно разни дрешки и други по-дребни колички и боклученца, на които сигурно ще им види сметката бързо бързо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт