Желая ти лека и безпроблемна бременност. Понеже спомена, че се опитваш да не вдигаш Маги все пак да знаеш, че епочти неизбежно. Азпрез цялата бременност тътриш Божидар и тичах подире му и си виках поне да родя по- рано, чемного ме мъчиха летните жеги, ама нъцки- родих един ден преди термина. Но все пак се пази. 

А аз освен да седя на компа и да го друсам друго не мога да свърша през това време....тюх, айде бягам.
Зимно и лятно бебе... Сега сметнах, че термина ти е през август,коя дата по- точно?
Много много здрави и послушни да растат и да не прекаляват с белите 
Ей такива вести обичам 
Явно е от бременността ми тази негова страст към мандарините-тогава с килограми ги ядях и ето-сега и той
В момента (като изключим мандарините естествено) е на вълна картофи-само това признава, но честно казано вече спрях да се тревожа, да яде каквото му се иска и това е
Много хубаво, че е така контактен
Моят не знам на кого се метна такъв домошар 
Какво мислите вие?

,термина ми е на 10 август.Пишеш,че мислиш да пускаш Боги на ясла.Аз пък мисля ,даже и да я приемат да не я пускам,но малко ме е страх как ще се справя сама и с двете деца.Все си мислих за теб ,че се оправяш,нали никой не ти помага.Не искам да подлагам Маги на такъв стрес,пък ме е страх да не носи зарази в къщи живот и здраве на бебето.
,не подлудявате ли... Препоръчани теми