Ноемврийския дъжд заваля, АЗ ли ще съм следващата или тя? №19

• 24 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Смърфи, за сетен път се убеждавам, колко незаинтересован е персоналът! Работят в магазин, пък не знаят какво продават ooooh! Тези торбички ги има във всички ДМ, на марката Babylove  са, която е запазена марка на ДМ за бебешките артикули. Потърси я на щанда за бебешките неща. Пише на немски: Kirschkissen.

А колана го купих от аптеката до нас. Води се за разтегнати сухожилия, ако си си сецнал кръста и т.н. За съжаление изхвърлих пликчето и не погледнах, какво точно пише на него, но е българско производство. Има ги на размери, според талията. Аптекарката се сети, каккво искам, чак като и го описах колана, ориентировъчна цена и че е на размери. Преди това ми предлагаше гащи-колани за 30-40 лева.  Party

# 616
  • Дъблин
Много благодаря, Kölsches!
Ще пратя татито да вземе такава торбичка, той ми донесе май подложки за гърди на Babylove, значи ще му кажа да гледа внимателно на този щанд.
Ще си потърся и колан за сецнат кръст   bouquet

# 617
И аз да питам какво е ДМBlush

берушче тоя Бочко за бебешките съдове разтваряш ли го в литър вода?  Thinking

и да питам мамите от София дали излизате тези дни?  Simple Smile

# 618
И аз да питам какво е ДМBlush

берушче тоя Бочко за бебешките съдове разтваряш ли го в литър вода?  Thinking

и да питам мамите от София дали излизате тези дни?  Simple Smile

ДМ е верига дрогерии - Denk Mit им е цялото име. В Сердика център имат магазин  Wink Бочкото го разтварям във вода, ама на око - в една кутия от слдолед алома и там си мия нещата, после изплаквам. Аз днес я водих на разходка, имаше слънце към обяд и се изтреляхме бързо навън  Party

# 619
  • Велико Търново
Забелязах, че родените бебета последните няколко дни не са отразени на 1-ва страничка. Кой ги добавяше?  newsm78  На кого трябва да изпратим информацията за бебетата за да ги добави?  Embarassed

# 620
Здравейте Simple Smile

Честити рожден ден, Дарке!!! Здраве, здраве и пак здраве, пък всичко останало ще си го купуваш Wink

Днес бяхме на първа консултация - не мога да се похваля с наддаването на Йоги, но все пак да си кажа Simple Smile Сашко е качил 220гр и по един см на дължина и обиколка на главата за 12 дена. И вече е над 3кг  newsm44 Док каза, че за неговия размер е наддал перфектно. А аз си мислех, 4е с неговото нон-стоп ядене, ще е станал ве4е около 7кг  tooth

За възглавничката да ви кажа, че я няма в ДМ в подлеза на Ялта, утре ще проверя в МОЛ-а. Но пък има такава с вода, някой питаше....

Кажете някоя аптека, в която със сигурност има Деавит (или, евентуално, Вигантол) - никъде в центъра няма, вкл и в Ремедиум..... А от края на тази седм трябва да започвам да му давам

Излизам при всяка възможност, което ще рече да не вали и да не духа прекалено силно, в сми, аз да мога да се разхождам

# 621
  • 42.016399,23.101179
Забелязах, че родените бебета последните няколко дни не са отразени на 1-ва страничка. Кой ги добавяше?  newsm78  На кого трябва да изпратим информацията за бебетата за да ги добави?  Embarassed
ами то с тези колики и грижи около бебчовците едва ли ще смогне някой от родилите да качи тази информация.
Ако ми пратите паролата на лични ще се опитам преди да родя да попълня пълна страничка. Wink

# 622
Майчета, какъв размер космонавти сте купували за слънчицата? 0-3 месеца или 3-6?
Аз си мислех, че ще минем само с порт бебето и чувалчето на количката, ама няма как да я оригвам.  Simple Smile

# 623
  • София
мили мами кажете с какво третирате коликите , нашите май започнаха виждам че беба се свива и надува и мъчи , имам инфакол и еспумизан кое да ползвам чудя се и сле колко време ако деистват да чакам беба да се поуспокои

# 624
  • Пловдив
vivi   преди с баткото бях ползвала еспумизан,но от него повече ревеше
сега с Никол почнахме Биогая,но заедно с нея в водата й слагам ХЛ-Хамомила(което е лайка),от вчера ги даваме така че чакам да видя дали действат
една майка преди сподели че от всички пробвани неща единствено при тях е подействал Ентерокинд,който също е хомеопатичен продукт.

Мамчета  на всяко хранене ли оригвате бебчетата?защото аз не-ние се кърмим легнали на спалнята ,така на мен ми е най-удобно,а и на нея-вместо да я стискам,и като се унася да заспива не я вдигам ,защото може да се разсъни,пренасям я в леглото й и тя си спи.

# 625
  • Велико Търново
Майчета, какъв размер космонавти сте купували за слънчицата? 0-3 месеца или 3-6?
Аз си мислех, че ще минем само с порт бебето и чувалчето на количката, ама няма как да я оригвам.  Simple Smile

Дъгичка, ние взехме размер 3-6 м., че да го ползваме по-дълго време - нашата принцеса се роди елегантна и мисля, че с този който сме купили ще изкараме зимата.

# 626
  • София
Днес ходихме на църка да ни чете попа "чиста молитва". После ходихме до пра-бабата на гости, че нали не се прибира веднага вкъщи. То в 3 се ходело, ама къде да ги търся, та само с 1 къща се задоволихме  Wink.

Относно коликите и нас ни мъчат, но в повечето случаи Валето плача, за да го гушнем  Laughing. От малък хитре е.

Плана, късмет с раждането  Hug.

Мише, в нашата аптека за Деавит ми казаха, че края на този месец се очаква нова партида и засега се падали само по 5бр. за аптека. На мен мама ми го купи от провинцията.

# 627
Тук нищо не дават за колики, или поне никой нищо не ми е казал. Моят мишок също има, но попревие се, понапъне се и се издрисква шумно, а и доста начесто, поради трази причина вече сме подсечени. Както каза Кьолшес може и аз да съм пропуснала някое сменяне на памперс, че последните две нощи бях супер уморена, а и милият ми мрънкотеше през час и не помня кога съм го кърмила, кога сменяла  newsm78 Сега сме на многократни пелени, да видим дали ще се оправи, че и кремче мазах. Между другото тази прословута поза-"тигър на клон" много ни помага на нас, най-вече тогава успява да се изака или изпръцка. Сестра ми ме посъветва за колики-масаж на коремче и гръбче и топла кърпа върху коремчето, дано помогне на някого  Hug
За изранените зърна, знам че аз не съм човека, който трябва да дава съвети, но защо не порбвате да се изцеждате за няколко дни и да давате от бутилка. Аз много се бях притеснила, ако помните, че моят не искаше да суче от гърдата ми, а само от бутилка, но му мина, както и вече се храним малко по-дълго и нямаме проблем с другата гърда. Идеята  ми е, че като са толкова мънички, такива неща бързо им минават стига да си постоянен (но все пак е хубаво и консултантките да дадат съвет)
Иначе и аз да се оплача от моя мъж-голямо е шиле! Вечно иска да го дохранва, да го маже с нещо, да дава АМ ...хич не ме слуша, сигурно си мисли, че на мен не ми пука и ей така от упоритост ще оставя сина му гладен :-/

# 628
добра вечер  Hug

Честито на новита мамчета!!   bouquet Загубих им бройката  Embarassed Да са ви много здравички и послушни бебчовците!!!

Да споделя и ние как третираме коликите. Редувам Био Гайа с Инфакол, като Био Гайата я давам на последното вечерно кърмене, за да е спокоен Никола през нощта  Peace . Той си изкарва на ден по едни 4-5-6 часа с колики, направо ми се къса сърцето като го гледам как се превива. Понякога му помага лежането по корем върху мен, понякога не. Понякога масажчето от татко му помага. Изобщо всяка вечер е различно. Но ми се струва, че като му дам Био Гайа заспива спокойно  newsm78

Мики и Бръмбазела, имам нужда от помощта ви !! От 2 дни едната ми гърда като че ли се пълни по-малко. По-малка е, вижда се лесно. Досега се пълнеха еднакво и ги редувах на кърмене. Сега това ненапълване на дясната съвпадна с това, че малкият започна да се храни и от двете ми гърди, като ги изпразва докрай. След хранене не мога да изцедя и капка. Притеснявам се, че след някой и друг ден, кърмата ми вече няма да му стига  Confused Давам му първо по празната, с идеята, че като е по-гладен ще суче по интензивно и ще я стимулира, но вече 2ри ден не виждам особен ефект. Дайте ми някакакъв съвет, моля  Sad

# 629
  • 42.016399,23.101179
Добавих наскоро родилите мами в списъка на 1 ва страничка, дано не съм пропуснала или объркала някой. Ако обаче забележите че съм, не ми се сърдете, а пишете да го оправя. Embarassed
За изранените зърна, знам че аз не съм човека, който трябва да дава съвети, но защо не порбвате да се изцеждате за няколко дни и да давате от бутилка.
С каката преди 6 г. точно така направих и гърдитеми се оправиха за 1-2 дни, като през това време ги мажех непрекъснато с гармастан.
А понеже тя имаше ужасно силни колики, единственото нещо което ни помагаше да я успокоим беше борината. Точно 10 мин след като пийнеше от нея и се успокояваше, никакви капки ичайчете не и помагаха. Верно че е гадничко и опушвахме цялата стая, но ефект определено имаше. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт