Шуслерови соли - полезни ли са?

• 887 093
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Варна
2 таблетки сол 4 или сол 8 в 50мл физ. р-р се капят по 4 капки във всяка ноздра по 3-4 пъти на ден, също знам.

# 1 681
  • Варна
Някой правил ли е Гореща седмица със сол 7?

# 1 682
  • София
Първия ден как да приемам номер 3?
За болки в китките.

# 1 683
  • Варна
Здравейте, може ли и аз да помоля за книгата за шуслерови соли за деца - valia_sm@abv.bg Благодаря!

# 1 684
Не знам кой разпространява книгата, но на мен никой не ми я прати...Sad

# 1 685
  • София
Има ли общ указания за прием на солите? Както е при хомеопатията.

# 1 686
Здравейте момичета,
искам да попитам поръчвали ли сте соли от тук
https://www.facebook.com/goodnaturalproducts
и дали всичко е наред?
Мерси предварително за отговора

# 1 687
  • Варна
Здравейте момичета,
искам да попитам поръчвали ли сте соли от тук
https://www.facebook.com/goodnaturalproducts
и дали всичко е наред?
Мерси предварително за отговора

Да, поръчвам от там, както и всичките ми приятелки + техните, защото често си делим големите опаковки да излиза по-евтино. Няма никакъв проблем.

# 1 688
  • Sofia
Дали ги продават солите в Гърция Thinking

# 1 689

И аз съм ги търсила,но безуспешно..

# 1 690
Здравейте, искам да попитам по-знаещите за една комбинация. И двете ми деца са диагностицирани с вродена слабост на съединителната тъкан. И при двамата се отразява на сърцето, имат пролапс на митралната клапа. Това състояние е нелечимо според лекарите, но се залага на общото укрепване на организма. Прочетох за комбинация на сол № 1 и №11 по 3т едното сутрин другото вечер за 3 до  6 месеца при слабост на съединителната тъкан, но  не пишеше дали става въпрос за вродена или придобита. Децата ми са на 11 и 16 години, дали мога да давам тази комбинация и предвид че сега растат може ли да им се отрази негативно тази комбинация?

# 1 691

И аз съм ги търсила,но безуспешно..

На мен до Испания различни соли ми прати Роси от "Козметика и Бахови капки от Германия". Напишете това във Фейсбук и ще ви излезе групата. Много е коректна
Предполагам,че няма да има против да прати и до Гърция Simple Smile

Успех !

# 1 692
Здравейте, искам да попитам по-знаещите за една комбинация. И двете ми деца са диагностицирани с вродена слабост на съединителната тъкан. И при двамата се отразява на сърцето, имат пролапс на митралната клапа. Това състояние е нелечимо според лекарите, но се залага на общото укрепване на организма. Прочетох за комбинация на сол № 1 и №11 по 3т едното сутрин другото вечер за 3 до  6 месеца при слабост на съединителната тъкан, но  не пишеше дали става въпрос за вродена или придобита. Децата ми са на 11 и 16 години, дали мога да давам тази комбинация и предвид че сега растат може ли да им се отрази негативно тази комбинация?

За точната комбинация ще могат да ти отговорят във страницата на Шуслерови соли във Фейсбук. Отговарят и на лично съобщение.
Поздрави,

Миле

# 1 693
Здравейте.

Нямам време да изчета цялата тема, ама да питам.

Дъщеря ми прави много ушна кал и тапи на едното ухо. Доверих се на алопатията в този случай /иначе я лекувам с хомеопатия от две годишна/, но нищо не се случи. Слагахме капки, промиваха й го два пъти, но още има кал в ухото. Заведох я при хомеопата след това, уж ме успокои, но да видим. Другата седмица се каня да я заведа на УНГ, за да й видят ухото и да ми кажат дали се е изчистило. На всичкото отгоре ме наплашиха, че била с намален слух.

Та коя ШС мога да давам за изчистване на организма, нещо, което ще й помогне да изхвърли насъбралата се ушна кал, ако се окаже, че все още има такава, след като я заведа на лекар?

# 1 694
deskatta, по принцип номер 10 е за детоксикация, но не съм сигурна дали ще свърши работа при този проблем конкретно. Може би би било добре да се посъветваш с хомеопат, вероятно ще даде някаква комбинация от соли.

Общи условия

Активация на акаунт