Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 977
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
До сега само чета, но сега питам набързо, че не помня - до колко таблетки номер 3 мога да дам на дете 1г. 8м. дневно. Давам 3,6,7 , но малко ми е съмнителен днес  Rolling Eyes

# 1 771
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тази схема за какво я даваш?

# 1 772
  • София
Тази схема за какво я даваш?

за подсилване на имунитета Peace

# 1 773
От два дена много ми е лошо на стомаха и ми се гади. Някоя сол дали може да помогне? Например 9? Някой с опит?

# 1 774
Здравейте, за много години, здрави, щастливи и успешни във всичко:-)
Имам девойка тинейджърка, от известно е леко изнервена, бих те ли ми казали коя или кои ШС да й дам за да я успокоя малко. Благодаря
Номер 5 и 7.

# 1 775
mbraykova, благодаря Simple Smile

# 1 776
Петя, опитайте и с капките на д-р Бах. Аз лично взимам класическата комбинация рескю ремъди когато ми стане много лошо и ужасно на душата. Моите са без алкохол, от аптеката си ги купих, но са скъпи - 30 лв. за едно малко шишенце.

# 1 777
Вършат ли ти работа тези капки?

# 1 778
scarlet86, благодаря ще пробвам всичко

# 1 779
Здравейте, да попитам какви соли са подходящи след прием на антибиотик и по време на приемането му, за дете на седем години.

# 1 780
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
След АБ-това не са пробиотици,че да очакване да изземат функцията на пробиотика.ШС са подходящи за деца над 1 год. и аз от собствен опит забелязвам,че действат с натрупване.

# 1 781
Не очаквам да изземат функцията на пробиотика, но питам има ли подходяща комбинация за това и ако има как и колко време се приемат.

# 1 782
Днес изписаха на дъщеря ми ШС номер 5,а тя е под 1 г.И се чудя дали да и давам

# 1 783
Замисляте ли се когато давате Неурофен или Панадол . Те са много по опасни от ШС 5. От както давам на детето соли не вдига висока температура , която да е застрашаваща. Понеже майчиното сърце понякога не издържа и ме кара да се присягам към Неурофена -се сблъскам с абсолютен отпор " не искам, не ми давай тази отрова". Разбира се при зъбобол се наложи насила да дам. Затова пък  таблетиките на солите  ги приема с удоволствие. Уви когато ние бяхме малки не бях запозната с ШС и "изпихме" близките аптеки.

# 1 784
  • Варна
Здравейте, моля за съвет.
Давам на дъщеря си ( 7г) ШС 3 профилактично срещу грипове и настинки.
Дали е подходящо да включа ШС 5, защото е много емоционална, превъзбудена, лесно се разсейва и е много ама много чувствителна, за най-малката забележка се обижда и плаче. В училище се изморява и вкъщи е като вулкан от емоции.
Мислила съм и за Бахови капки, но там ми е още много неясно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт