Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 829
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Sofia
Така е,но нали всички искаме да стане чудото от вълшебното хапче,в случая ШС....намаляване на апетита забелязах само в първите 2-3дни,после като че ли се увеличи Rolling Eyes Не съм и разчитала само на тях,движа се  ,ограничавам се от много храни...Може и без тях Naughty

# 1 951
Привет момичета искам да започна приема на шуслерови соли 5,9 и 10 за отслабване някой пил ли ги е има ли ефект?

Аз ги пих 3-4 месеца, като се стараех да бъда максимално редовна. Ефект - никакъв  newsm03.
Успех, ако решиш да опиташ.

# 1 952
  • Костандово
Привет момичета искам да започна приема на шуслерови соли 5,9 и 10 за отслабване някой пил ли ги е има ли ефект?

Аз ги пих 3-4 месеца, като се стараех да бъда максимално редовна. Ефект - никакъв  newsm03.
Успех, ако решиш да опиташ.

Благодаря Ви момичета за искренните отговори,няма да ги пия отказвам се Simple Smile

# 1 953
Здравейте,

Опитах се да изчета всичко,но не откривам коя сол е подходяща за цистит, при това повтарящ се Sad .Причинител е ешерихия коли и вече два пъти пи антибиотик
За момиче, на 4 годинки.
Мисля, че трябва да започна с номер 3, тъй като оплакванията са от днес...
Предварително благодаря!

# 1 954
  • Стара Загора
Аз искам да попитам за обложен език без други симптоми засега, коя сол е подходяща?

# 1 955
  • Пловдив
при цистит е 4

# 1 956
Здравейте, искам да попитам дали някой има опит с шуслеровите соли при автоимунни заболявания и полиневропатия. Нашето коте има много бързо развиваща се полиневропатия чийто причинител никой не може да установи, но докторите казват, че най-вероятно е автоимунно заболяване. Засега го поддържаме с кортикостероиди, но нещата си се влошават. От един месец му давам ШС 2, 5, 6, 7, 8 и 11, а от 2 седмици добавих и всички останали.
Моля Ви някой от вас, който е наясно или има опит да сподели след колко време да очакваме да се усети ефекта от солите и въобще би ли могло с тях след продължителен прием да се нормализира функцията на имунната му система?

Благодаря Ви предварително!  

# 1 957
Здравейте,

търсих повече информация за солите и попаднах на темата  bouquet
Чудя се кои соли да си взема за чревни оплаквания - раздуване на корема и колики след хранене, причината най-вероятно е психогенна.
В един сайт препоръчват соли 7 и 10, а от теста, който си направих, ми излизат 9, 3 и 7.

Hug

и на мен ми излезе 9, 3 и 7  Laughing
после нааравих теста с коренно различни отговори, излезе 9,8 и 7

питай във фейсбук Солите, че този тест нещо не ми хваща вяра Stuck Out Tongue
   Ако болките и  подуването са веднага след хранене, то сте за сол 6. Или: Ако е подуване след хранене, сол 6 - поне 7 таблетки, сол 10 - 10-ина таблетки. Ако има и болки, то добре е да вземате и сол 7 - 7 табл. (добре е да е като гореща седмица), Ако има и киселини и/или оригвания, добавете и сол 9. 

Благодаря за отговора, чак сега го виждам  bouquet
Аз изпих едно шишенце номер 7 - имаше известно облекчение след нахранване, но оплакванията ми все още ги има. Сега ще си взема 6+7+10.

bouquet

# 1 958
Здравейте. Може ли някой да сподели  от личен опит коя сол ще ми помогне да стопя 12 мм. камък в бъбрека. Само да кажа че камъка е от разтварящите се. Отговор и съвет може и на лични. Предварително благодаря.

# 1 959
Здравейте, искам да попитам дали някой има опит с шуслеровите соли при автоимунни заболявания и полиневропатия. Нашето коте има много бързо развиваща се полиневропатия чийто причинител никой не може да установи, но докторите казват, че най-вероятно е автоимунно заболяване. Засега го поддържаме с кортикостероиди, но нещата си се влошават. От един месец му давам ШС 2, 5, 6, 7, 8 и 11, а от 2 седмици добавих и всички останали.
Моля Ви някой от вас, който е наясно или има опит да сподели след колко време да очакваме да се усети ефекта от солите и въобще би ли могло с тях след продължителен прием да се нормализира функцията на имунната му система?

Благодаря Ви предварително!  

На немския пазар се предлагат соли специално за животни.

# 1 960
Благодаря ти mama merita, ще го имам в предвид вече, но за съжаление нашето момче си отиде.

# 1 961
Здравейте. Може ли някой да сподели  от личен опит коя сол ще ми помогне да стопя 12 мм. камък в бъбрека. Само да кажа че камъка е от разтварящите се. Отговор и съвет може и на лични. Предварително благодаря.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 17:48 от nevi91

# 1 962
  • Пловдив
Пробвай да питаш направо в сайта по напред някой  го беше споделил и че са дали отговор.

При образуване на камъни в жлъчката или бъбреците: №2, №9, №11/това е от утвърдените комбинации/

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 11:13 от lilini

# 1 963
Пробвай да питаш направо в сайта по напред някой  го беше споделил и че са дали отговор.

При образуване на камъни в жлъчката или бъбреците: №2, №9, №11/това е от утвърдените комбинации/

Благодаря.

# 1 964
Те пият ли се или се слагат под езика?  Shocked

Купих си номер 11 и днес ми е първия ден, изпих го като хапче, не знам дали е трябвало под езика.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт