Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 817
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 965
Под езика и се разтваря бързо.

# 1 966
  • Sofia
Може и във вода да се разтвори,аз така ги приемам.

# 1 967
Добро утро!
Някой да е отслабнал с щуслерови соли?

# 1 968
  • Sofia
Два пъти съм ги взимала 5,9 и 10 с тази цел,но без успех...не си давай парите Naughty

# 1 969
Вземала съм №5, 9, 10. Не се отслабва, но намалява апетитът. Когато вземам №9, не ми се яде сладко въобще, направо ми е ни е неприятно да ям рафинирана захар. Не става дума за плодове. Тях много ги харесвам, дори и като вземам шуслеровите соли.
№10 намалява отоците, а №5 ми успокоява нервността и  яденето на емоционална основа.

# 1 970
Добро утро!

Аз преди време ги взимах. За месец смъкнах 5 кг. Принципно те трябва да се взимат поне 3 месеца, но нямах възможността да продължа. Но чета в темата, че на други не им е подействало. Явно при всеки е различно. Зависи може би от начина на движение и хранене. Аз лично гледах да ограничавам сладкото тогава.

# 1 971
Благодаря за мненията !  Simple Smile

# 1 972
  • Сф
Здравейте,

не знам дали е пускано по-рано, но днес попаднах на бърз справочник за комбинациите. Търсих какъв е приемът за увеличаване на кърмата и се натъкнах. Доста полезно.

# 1 973
Здравейте , от доста време ме мъчи цистит и реших да си закупя шуслерови соли номер 3 и 8 , за сега не мога да преценя дали има фект , пия ги едва от 10 дена, но ми се увеличи апетита..Друг да е имал подобен проблем?

# 1 974
  • Sofia
При хрема и запушен нос какви соли се приемат?

# 1 975
  • Пловдив
При бистра хрема 3 и 8

# 1 976
  • Sofia
Мерси

# 1 977
Здравейте , от доста време ме мъчи цистит и реших да си закупя шуслерови соли номер 3 и 8 , за сега не мога да преценя дали има фект , пия ги едва от 10 дена, но ми се увеличи апетита..Друг да е имал подобен проблем?

Солите имат ефект когато се приемат правилните за определен проблем . В случая солите за цистит са
Nr. 3. Ferrum Phosphoricum
Nr. 4. Kalium Chloratum
Nr. 9. Natrium Phosphoricum
Nr. 12. Calcium Sulfuricum
Nr. 16. Lithium chloratum
Nr. 21. Zincum chloratum

# 1 978
Добро утро!
Аз да питам за обратен ефект - да се напълнява? да увеличава апетита ?

# 1 979
И аз бих се радвала, ако открия нещо, което да увеличи апетита на сина ми  Wink

А дали знаете утвърдени комбинации при Хашимото с хипофунцкия на щитовидната жлеза? В посочената таблица видях в червено сол номер 4.
Някой има ли опит?

Общи условия

Активация на акаунт