Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - 24

• 44 523
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • София
а при мен е точно обратното - книгите са забавни и увлекателни, но филмите - тъпня.

# 76
Хайде и аз да се включа в новата тема Grinning
Снощи гледах "Девет живота"(Nine lives) и останах с впечатлението за нещо недовършено. Thinking
Незнам защо, но си мислех, че в края на филма ще има по още един-два кадъра за всяка отделна история.
Финалните надписи ме изненадаха.
Някой друг ако го е гледал, може да сподели впечатление Peace

# 77
Снощи гледах Children of Heaven, препоръчан в темата за тъжните филми. Много, много хубав филм!

# 78
Добро утро, момичета!

Снощи с половинката гледахме Mr. Nobody http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=230249&hit=1 , не знам дали е дискутиран, дават го в момента на Киномания. Супер странен филм  Crazy Хареса ни и на двамата, но ще го гледаме пак след някой друг месец, че си е тежък. Имах чувството по едно време, че сценаристите са на твърди наркотици, за да измислят такова нещо и то да има някакъв смисъл  #Crazy Хареса ми много преплитането на бъдеще, настояще и минало и това, че масово хората живеят в миналото и мислят за това какво се е случило, а не за настоящето и бъдещето, за изобрът - колко трудно е да вземеш решение... Определено го препоръчвам  Peace
didito. - гледах го на кино преди месец филма с Робърт Дениро  Peace
Писател в сянка, малко ми доскуча на мен, може би, заради предвидимостта, както каза CuCu Diamant  newsm78

# 79
Гледах Brokeback Mountain - знам, че е писано за него тук, дори мисля, че беше в предложенията за най- добър филм на десетилетието. Името ми звучеше тъпо и твърде... планинско  Simple Smile за това категорично го подминавах. Много съм изпуснала, филма е страхотен! Толкова убедителен и въпреки високия си рейтинг в IMDb, мисля, че недооценен, поне като актьорска игра от наградите.

# 80
Savior (1998)    http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=106085&hit=1   Разбиващ...не знам как съм го пропуснала.

# 81
Аз пак за Планината Броукбек - не стига, че последните 20 минути от филма ревах с глас и сълзи..., ами сега като се разрових да прочета нещо повече за филма попаднах на информацията, че Хийт Леджър е починал  Shocked през 2008г! Ужас! Тъй като го зная по физиономия и го харесвам в няколко филма, но не съм запомнила името му и не съм следила информация за него, не знаех и направо съм сразена и разочарована  Cry  Филма е ужасно добър, след време ще го гледам пак.

# 82
Аз пак за Планината Броукбек - не стига, че последните 20 минути от филма ревах с глас и сълзи..., ами сега като се разрових да прочета нещо повече за филма попаднах на информацията, че Хийт Леджър е починал  Shocked през 2008г! Ужас! Тъй като го зная по физиономия и го харесвам в няколко филма, но не съм запомнила името му и не съм следила информация за него, не знаех и направо съм сразена и разочарована  Cry  Филма е ужасно добър, след време ще го гледам пак.

И на мен филмът много ми хареса. Най-вече Хийт Леджър ме плени, зашеметяващо добра игра. Ето това изречение в края на филма изчерпва цялото послание на творбата:
 Накрая дъщеря му каза, че му трябват още мебели в бедната каравана, а той отвърна:
На човек, който няма нищо, не му трябва нищо.

Много тъжен филм. Много искрен, режисьорът е изключително талантлив. А Леджър е просто велик тук, няма актьор, който да го изиграе по-добре. Заслужени са му наградите.  Стана ми още по-тъжно за Леджър, че си отиде така нелепо.
Филмът е разкошен.

Филмът  Savior (1998)/ Спасителят от препоръката на Уоли ме заинтригува. Иначе съм гледала доста филми за войната в бивша Югославия, някои от тях изключително добри, и сърцето ми се свива от тази тема, много болезнено ги приемам. Дали защото сме балканци...близко ми е всичко.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 12:15 от С О Н Я

# 83
  Филмът  Savior (1998)/ Спасителят от препоръката на Уоли ме заинтригува. Иначе съм гледала доста филми за войната в бивша Югославия, някои от тях изключително добри, и сърцето ми се свива от тази тема, много болезнено ги приемам. Дали защото сме балканци...близко ми е всичко.
Аз по принцип не си падам много по филми за войната, но този ми хареса много. Преди няколко страници, някой го беше споменал и се поразрових да видя за какво става въпрос. Много ми хареса наистина. А музиката е страхотна...

# 84
Аз пак за Планината Броукбек - не стига, че последните 20 минути от филма ревах с глас и сълзи...

и аз  Embarassed

Този е сред любимите ми филми и аз все го препоръчвам  Simple Smile
Хийт Леджър беше прекрасен наистина  Sad

# 85
Определено ме заинтригувахте с Brokeback Mountain - точно ми се гледа нещо ревливо, но прочетох доста противоречиви коментари за него.... Моля ви кажете ми, че не е "гнусен"  Thinking Защото доста хора го определят така...  Peace

# 86
Определено ме заинтригувахте с Brokeback Mountain - точно ми се гледа нещо ревливо, но прочетох доста противоречиви коментари за него.... Моля ви кажете ми, че не е "гнусен"  Thinking Защото доста хора го определят така...  Peace
Нищо  гнусно не намирам във филми  , които  разказват и изобразяват гей двойки .Много ми хареса  филма Peace Така че спокойно може да го  гледаш   bouquet

# 87
  • В светлината на слънцето
Гнусен? В никакъв случай!  Naughty Може би един от малкото филми от последните години с конструкция, позволяваща на актьорите да разкрият максимално своите възможности. И режисура, която не само не пречи, а помага за това. Изключително актьорски филм!  Peace

# 88
Никога не съм чувала определението гнусен за Brokeback Mountain , дори и мъжете го харесват .

# 89
  • в морето до колене
Brokeback Mountain .... Моля ви кажете ми, че не е "гнусен"  Thinking

Не знам кой и къде го е определил като "гнусен"  Shocked
Според мен режисьор, който е екранизирал Джейн Остин, не може да прави гнусни неща.

А за мен целувката на Хийт Леджър и Джейк Гиленхал се нарежда сред 10-те най-запомнящи се филмови целувки изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт