Какво да купим за Коледа на любимия.......

• 17 272
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
  • София
bela ruja, може ли малко повече инфо за това устройство pop corn.
Аз за сега съм се спряла на някакви налакътници, че моя кара атв и само това му липсва от екипировката.

# 76
Здравейте,аз смятам да подаря хубава гривна.Може ли да ме посъветвате дали да обикалям по бижутериите,или да опитам нещо друго?От София съм.

# 77
На моя мъж много му хареса едно нещо, което поръчах като допълнение към 1 конструктор за сина ми, защото поръчката беше безплатна. Ето го http://youngecosmart.com/produkti/solaren-fener-fm-radio/ Това всъщност е 3 в 1 - фенер, радио и зарядно за телефон. Всичко работи със слънчева енергия, без батерии, изобщо доста хитро ми се вижда  Peace А и мъжът ми го хареса, особено се изкефи на последната функция, защото като ходи на риба или в планината ще може да си зарежда телефона от слънцето.

# 78
verochka   Благодаря за идеята много ми допадна  Peace

# 79
Включвам се с една щура идея.  Crazy
Вчера в книжарница Orange видях едни метални нещица, подобни на стотинка (горе долу размера е колко 20-50ст). Та значи това нещенце намалявало вредните влияния от телефон или компютър/лаптоп. И понеже моя убавец учи комуникации и от 2 месеца ми бръмчи колко вредни били телефоните, как "главата му ставала на яйце".. Сериозно се замислих за тази джаджка. За съжаление не можах да я разгледам достатъчно добре, защото бяхме заедно в книжарницата. Едното, което е за телефон струва около 30-40лв, а това за компютър - с 10 лв повече.
Само не знам дали наистина има полза, ще трябва да отида втори път на подробен оглед Simple Smile

# 80
Здравейте  Hug

А какво ще кажете за ето ТОВА -->  http://www.evrodom.eu/images/model_191_my_father%27s_chair.jpg

И аз ще си го ползвам Simple Smile

# 81
verochka   Благодаря за идеята много ми допадна  Peace
Hug

# 82
  • sf
Записвам се за иде,макар че моя най-вероятно ще получи книга. Напоследък чете разни исторически , все ще измисля нещо. Но и соларния фенер ми хареса.
За РД-то му подарих книга" Как да оцелеем при всякакви условия". А си падаме и къмпнингари

# 83
Записвам се за иде,макар че моя най-вероятно ще получи книга. Напоследък чете разни исторически , все ще измисля нещо. Но и соларния фенер ми хареса.
За РД-то му подарих книга" Как да оцелеем при всякакви условия". А си падаме и къмпнингари
Eййй, тази книга е страхотна идея за подарък. Заслужава си само заради заглавието, ако пък и съдържанието става, направо е моят подарък  Laughing
Донсита, може ли да дадеш автор и издателство   bouquet

# 84
Здравейте момичета!!!
Много полезна тема сте заформили!
Исках да кажа на gabrielade, че този вид самобръсначка е за мъже, които не обичат да се бръснат с нормалната бръсначка, т.е Гладко избръснати. Моят господин е точно такъв и затова само такава бръсначка ползва. Ще погледна марката и ще ти кажа, но честно казано, помня, че му я взех за не повече от 110 долара с различните приставки. Така, че 600 лв ми се струват мнооого пари.
Аз също съм в дилема...защото принципно си има всичко, но нали трябва да е накакъв подарък.....че за какво украсявахме елхата:)
Връщам се да чета още 3 страници и да умувам!

# 85
  • sf
http://www.book.store.bg/p48337/survival-treta-chast-kak-da-ocel … -kris-maknab.html
и съдържанието си го бива, аз съм доволна.

# 86
  • Пловдив
Пообразовах се още малко за тези електрически самобръсначки и май ще купя Simple Smile Следващата седмица имам ходене до Германия и смятам да хвана някоя промоция там, че като гледам тук май са завишени цените. Ако купя ще споделя модел и цена, за тези, които се интересуват.

Давам още идеи от стари подаръци, които съм купувала на милото- геймърски слушалки да си играе игрите по тихо, швейцарско ножче Victorinox, пъзел с ваша снимка.

# 87
  • У дома !
Календар за Новата 2011 с ваша еротична снимка Laughing
Тази идея я чух от приятелка,но трудно ще му намерите място newsm78

# 88
  • в мъжки прегръдки
...е електронна книга красива вещ която ако четете ще си избие парите за нула време и може да се ползва от всички..../quote]

Това е страхотен подарък. Ето новия модел http://www.amazon.com/. Има доставка до България. Мъжа ми вече чете книги само на него. Ако си купувате книги за него са по-евтини от хартиените, а можете и да си сваляте безплатни. Освен това има интернет и може да си проверите пощата, както и да четете вестници онлайн. Чете всякакви карти и не знам дали този новият не плейва и филми. Не дразни очите като телефона (защото преди мъжа ми четеше на телефона), и не е тежко и обемисто както книга. Много удобна вещ. За миг не съм помислила, че парите за него са хвърлени на вятъра.

Другият подарък за който не съжалявам е дигитална рамка за снимки. Получих от мъжа ми такава за рожденния ми ден и съм супер доволна. На нея освен че съм качила 8 gb снимки има и музика и слайдшоуто е невероятно. Има също така радио и часовник а и плейва клипчета. Моята е с дистанционно и си я управлявам от цялата стая. Сега съм в чуденка дали да не купя по една такава на майка ми и свекърва ми за Коледа защото постоянно мърморят, че снимаме а не вадим снимки и те няма как да се хвалят с децата и внуците пред приятелките. Има ги на цени от 24 лв до 360 лв, така че избора е голям. 

# 89
Ето още едно интересно предложение:http://www.atv-plovdiv.com/.Това беше подарък за РД на мъжа ми.Много беше доволен и до сега го споменава.Това е за Пловдив,но предполагам,че във всички по-големи градове предлагат такива услуги.

Общи условия

Активация на акаунт