Какво да купим за Коледа на любимия.......

• 17 267
  • 122
  •   1
Отговори
Момичета,  santa2Коледа наближава и трябва да се купуват подаръци. babydust7 Най-трудно ми е винаги как да изненадам любимия човек.  jumpuu
Вие какви подаръци сте намислили newsm78 Интересно би било някоя щура идея People Santa Nature Snowman People Santa

# 1
  • Майнатаун
И на мен винаги ми е много трудно, точно за него да  купя подарък, така че и аз ще очаквам идеи  Praynig Praynig Praynig

# 2
И аз голямо чудене се чудих.Засега съм взела шапка и чанта. Ще допълвам с още нещо, но незнам какво.

# 3
  • София
Нещо за колата или хубава книга !

# 4
Нещо за колата или хубава книга !
Е какво да е това нещо за колата?  newsm78

# 5
  • София
Ами в една друга подобна тема имаше доста предложения - зимни гуми, GPS, устройство показващо камерите за скорост по пътищата в бг и европа, антирадар (което не знам дали е добра идея). Това ми хрумва за сега Simple Smile

# 6
Ами в една друга подобна тема имаше доста предложения - зимни гуми, GPS, устройство показващо камерите за скорост по пътищата в бг и европа, антирадар (което не знам дали е добра идея). Това ми хрумва за сега Simple Smile
Антирадара със сигурност е по-добра одея от зимни гуми  Mr. Green Crazy

# 7
Абе една нова кола ще го зарадва най-много ама................ newsm47

# 8
ехх и аз съм зациклила на тази тема Simple Smile само мога да ви кажа какво да не му купувате - мравкаквариум Simple Smile аз подарих на моя любим подобно нещо преди време с идеята, че ще имаме нещо, което ще отглеждаме заедно.. Joy е не се получи както го бях замислила   Laughing

# 9
Мацки, преди време срещнах в нета нещо много интересно за кола - нещо като магнитна постелка, която се слага на таблото и на нея се задържат телефон,ключове, химикали..... но сега нещо удрям на камък и не мога да открия такава newsm78 Това ми се струва подходящо за подарък на милото, който прекарва доста време в кола newsm78

# 10
  • София
ехх и аз съм зациклила на тази тема Simple Smile само мога да ви кажа какво да не му купувате - мравкаквариум Simple Smile аз подарих на моя любим подобно нещо преди време с идеята, че ще имаме нещо, което ще отглеждаме заедно.. Joy е не се получи както го бях замислила   Laughing

хахахха  Joy   bouquet

# 11
  • На дивана, под юргана
Мацки, преди време срещнах в нета нещо много интересно за кола - нещо като магнитна постелка, която се слага на таблото и на нея се задържат телефон,ключове, химикали..... но сега нещо удрям на камък и не мога да открия такава newsm78 Това ми се струва подходящо за подарък на милото, който прекарва доста време в кола newsm78

Не е магнитна. Проблемът е когато се напраши - тогава вече не задържа нищо. Е, като се измие пак задържа, обаче все забравям да я взема от колата и все си стои незадържаща... Не ми се струва, чак толкова интересно.

# 12
На мен тази сутрин ми хрумна една щура идея- моя господинчо има навика да гледа мачове до късно/когато има шампионска лига/ и все се завива с едно старо одеяло.Ще взема да му потърся едно ново,хубаво ,така ще го опаковам да има да се чуди какво ли е?!Не знам дали ще осъществя тази си идея,но поне ще е нещо различно,ако все пак го направя  Laughing

# 13
На мен тази сутрин ми хрумна една щура идея- моя господинчо има навика да гледа мачове до късно/когато има шампионска лига/ и все се завива с едно старо одеяло.Ще взема да му потърся едно ново,хубаво ,така ще го опаковам да има да се чуди какво ли е?!Не знам дали ще осъществя тази си идея,но поне ще е нещо различно,ако все пак го направя  Laughing
Ако му пришиеш емблемата на някой любим отбор, също би трябвало да се хареса. Wink

# 14
Това вече ми хареса,наша милос е фен на F1 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт