Какво да купим за Коледа на любимия.......

• 17 275
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
За самобръсначката - на един френд бяхме взимали такава и не остана никак доволен.. А беше голям меракрия Rolling Eyes
Иначе аз с подаръчните комплекти на Жилет минах две години - единия път - зелената, мисля че Mach 3 се водеше, другия път - оранжевата (Fusion). Подарих на мъжа, девера и зета от тези вибриращите, пък на баща ми и свекъра - обикновенните Simple Smile
И двата пъти бяха доволни bowuu

За мъжа ми открих, че какъвто и ад е подарък, свързан с колата, него го радва, затова и вече на там съм се насочила Joy Миналата Коледа - GPS, тази - ксенон. За именния му ден обмислям едни ветробрани и така Joy

# 46
  • Враца
какво точно е ксенон ? фарове ли ?

# 47
  • Пловдив
ахам Simple Smile

# 48
  • Пловдив
За ел.самобръсначката и аз да кажа - преди време подпитах моя любим, той каза, че е пробвал и не бръснела гладко като традиционните, сега от мненията виждам,че и другите мъже са на това мнение.
Тази Коледа смятам подаръкът да е кожен портфейл Petek едър шагрен, много е шик  Peace Иначе често му подарявам парфюми, нищо че се повтарям Simple Smile
Интересен подарък смятам, че ще бъде електорнна рамка, вече има дори и много евтини!
Успех на всички със зарадването на любимия, дано старанията ни се оценят!
 Peace

# 49
И аз съм много затруднена тази година с подаръците. За Коледа още не мога да измисля, а в началото на Февруари има и рожден ден - отсега съм започнала да мисля и за двата повода, защото обичам да съм подготвена отрано.
Подарявала съм парфюми, дрехи, часовник, дигитална фоторамка.
Засега съм харесала една Флаш памет - http://www.orderbg.com/index.php?main_page=product_info&cPat … ;products_id=6474
На него постоянно му е необходима, та затова..
Или другия вариант - пак часовник. Но не е ли малко тъпо, след като съм му подарявала вече (предния уж беше много хубав, след 3 години употреба издаде багажа и сега не носи никакъв). И аз ще следя темата за идеи Simple Smile

# 50
  • Враца
Флашката изглежда страхотно  Peace

# 51
  • Пловдив
След всички коментари се отказах от самобръсначката Sad явно ще се търси друг подарък, защото не ми се рискува да дам толкова много пари и да не я ползва.

shtelly, ако е компютърен тип, много ще се зарадва на флашката, тъй че действай смело. Аз подарих на милото за рождения ден някаква модерна ударо и водоустойчива и много и се радва.
Нещо друго за което се сещам като идеи за вас- хубава чанта или раница за лаптоп, запалка, за тези които носят бижута- гривна с кожа и сребро/злато, трансмитер за колата...

Успех с избирането, аз пак съм на нула, дано ми хрумне нещо Sunglasses

# 52
  • Бургас/Пз
Чанта за фитнес, с отделение за маратонките и още едно за мократа кърпа, че вече до гуша ми е дошло от всичко да е вмирисано и на едно място! Sick

# 53
Аз вече купих GPS! За тези, които са се спрели на такъв подарък, а не разполагат с голям бюджет, ето този в Метро е на цена 202лв. с ДДС:
http://www.technomarket.bg/products/09039939/garmin-nuvi-205-bg-map
С подробна карта на България е, но има възможност да се качи и такава на Европа.

# 54
Аз мисля да му купя авто dvd, защото е маниак на тази тема, а пък и децата ще има с какво да се занимават, докато пътуваме. Знаете ли къде мога да намеря подходящи?

# 55
аз съм на долници,че цели анцузи не носи,а всяка долница е просто окепазена,щото все нещо ремонтира,и фенерче за колата,ако намеря самозареждащо се.
Миналите години съм подарявала-зимни обувки,машинка за подстригване,козметика(то е ясно),пантофи и чорапи(любимото му Wink).За рожденния му ден мисля да го заведа за един уикенд в някоя винарна да се поглезим във вана с вино.Давам други идеи-сак,раница,много мъже вече носят чанти,магнитна гривна за носещите гривни,карта за фитнес или за плуване,разни инструменти и машинарийки(моя си има подарък от тъща си скъпа и хубава ролетка и да видите как си я пази).Ако се сетя още нещо интересно пак ще се включа.

# 56
  • Враца
ivanna Технополис, Техномаркет

# 57
  • Пловдив
Още една идея от мен - възглавница MemoForm. Спи се чудесно на нея, а става и за унисекс подарък Naughty

# 58
  • София
Може да повторя накоя от вас ,за което се извинявам,ама моя съпруг много се изкефи като му взех такива кожени ръкавици без пръсти.Миналата годин подарихме и на брат ми и той голямо носене ги носи Grinning.Има и разни сайтове ,в коити може да му поръчате тениска,боксерки,шапки и т.н с щампа по ваш избор и текст слагат,това също не е лошо.Ааааа и нещо смешно видях наскоро-еротични торти,ако носи на майтап също става,тъкмо ще се посмеете заедно,а и ще хапнете Heart Eyes.

# 59
linko, страхотна идея ми даде за ръкавиците без пръсти. Благодаря ти!  Hug
Още днес ще отида в магазина на Арт93 да потърся, не може да няма, и ще му купя едни.
Взела съм му две дребни неща и се чудех какво още да добавя.
Ето това - http://4as-pik.com/shop/product_info.php?cPath=33&products_i … 337925052c562b3c0 - защото често си губи телефона, или го изпуска на неподходящи места, а с него заминават и всичките му контакти.
Другото е това - http://www.bgbg-mamma.com/articul/11054/Gimbyl-_otvorena_kniga.html - за да може и като се храни да чете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт