Какво да купим за Коледа на любимия.......

• 17 288
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
Мисля,мисля и освен един ваучер за почивка/за двамата де... newsm03/ друго нераждам newsm78

# 31
  • Враца
това е най-най-най-последният вариант.
Друго искам.  ooooh!

# 32
Ето това според мен е неповторимо
http://www.podaraci.bg/podaraci-povodi/koledni-podaraci-1/

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 15:18 от Tatti

# 33
  • Враца
имаме си , даже незнам къде е  ooooh!

# 34
това е най-най-най-последният вариант.
Друго искам.  ooooh!

И аз, но какво newsm78

# 35
  • София
А аз мисля за ски екип,тъй като моя приятел тази година ще се учи да кара ски.Знам че не много оригинално,но ще влезе в употреба.

Иначе идеята за одеялото много ми харесва,защото е много запален по тениса и гледа турнири до късно. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дааа и аз на там съм се насочила! Само се моля да му хареса този спорт, защото тази година ще му за първи път:) Пък дори и да се откаже един екип - яке и грейка винаги ще ми влезне в употреба:)  Сега въпроса е от къде може да се вземе ски екип на по-прилична цена? newsm78

Не знам откъде си, но за Пловдив мога да ти препоръчам магазин Ecxel на ул. Гладстон, имат всякакви неща за почти всички спортове.

От София съм, но често отскачам и до Пловдив, така че може и направя един преглед на този магазин
Ние живеем в София Simple Smile Но от Бургас на 28ми му купих яке на Диел намалено от 250 на 138лв, казаха че от София ги носят и ме съмнява дали не е Завод Витоша, дори стоката от Бургас си я изземват, че в Софето по-добре вървяла..

# 36
  • София
Привет! Записвам се да ви следя за идеи... и аз като gabrielade съм се замислила за електрическа самобръсначка... по едно време моя мъж ги гледаше с жив интерес, но  и аз нямам впечатления хубави ли са, кой модел, бръсне ли като хората или е тип тример? Питам, защото аз преди 2-3 години си бях взела тример на Филипс и изобщо не останах доволна...  правеше гладка кожата на пипане, а като погледнеш косъмчетата все едно си стоят... не знам дали го обясних правилно....  Mr. Green

# 37
  • Враца
Ние имаме някакъв модел Филипс, последен модел за маса пари беше преди 3 години,
но той я използва само в началото и след това си се върна към традиционния начин на бръснене.
Казва, че е по-гладко.

# 38
Ние имаме някакъв модел Филипс, последен модел за маса пари беше преди 3 години,
но той я използва само в началото и след това си се върна към традиционния начин на бръснене.
Казва, че е по-гладко.
И моят коледен подарък преди 2 години го сполетя същата участ  Laughing.
Бръснеше се с нея около месец-два и я заряза. Според него с традиционните самобръсначки било по-добре.

# 39
  • Пловдив
охх започвате да ме разубеждавате за тая самобръсначка  Sad тези, които могат да се ползват на мокри са около 300 лв  и не ми се иска да рискувам и после да попадне в някое затънтено чекмедже.
Да кажа, че баща ми ползва най-простия вариант на Phillips от около две години и е мн доволен, но може би зависи от брадата и от кожата.

# 40
  • Враца
300 лв ?? нашата е около 600 лв.
Не си харчи парите  ooooh! освен ако той наистина супер много не желае този подарък

Сега се сещам, че може да я ползвам за крака,
ама май не бръснели до кожа  Thinking

Сещам се за някакъв масажор за крака, да му подаря (щото за всички други части имаме),
ама не намирам подходящ..  newsm78

# 41
  • Пловдив
Мисля, че от 250 започват тези за мокро. До 300 е моя бюджет, затова споменах тази сума. Иначе има и по 700, но не бих рискувала да купя толкова скъпо нещо без да е изпробвано.

Специално масажори за крака не знам дали има, но ваничките за крака знам че имат такива.

# 42
  • Враца
мисълта ми беше, не че са малко парите,
а че нашата двойна по-скъпа (това предполага по-големи екстри),
и все пак е неизползваема  ooooh! ooooh!
та е редно да си помислиш добре , дали да вложиш тези пари в точно тази вещ,
или да избереш нещо друго.

но по-горе, мисля че си споменаа, че човекът за който е предназначена,
наистина иска такава вещ.
Ако наистина я иска, и ще си я купи рано или късно,
би се получил един наистина желан подарък.

Остава ти да си решиш
и още по-лесно ще е , ако се включат повече хора, притежатели на такива самобръсначки.  Peace

(Сега се сещам, че ти май си писала в една друга тема и там един мъж също казва, че е безполезна)  Thinking

# 43
  • In my tropical dream
Няма да съм особено оригинална тази година - любимият ще получи халат. Сега ми давате идея да е с лого на любим отбор, но дали ще намеря в комбинация с хубаво качесто? Иначе мислех да е на Тач.

По принцип съм романтична натура (въпреки халата), но - извинявам се - това пък въобще не го разбирам - 150лв за някаква хартийка. Кой е собственика на тази звезда, че да я продава? Че и сертификат издава, брееей. Тази звезда вече така ли ще се казва наистина, астрономите така ли ще я наричат или само който я подари/получи ще си знае, че е "негова"?
Предпочитам някоя ясна нощ Милото да ме прегърне и да ми каже : "Виж тази звезда леко на северозапад от тези, които образуват еди какво си. Тя е твоя, подарявам ти я, ако искаш, да я кръстим ...." 1000 пъти по-добре от това да даде 150лв на този, който му го напечата и сложи в папка.

# 44
  • София
И на мен това със звездите не ми е ясно...  newsm78 откъде накъде ти издават такъв сертификат? Кои са те, че да продават звезди? И наистина освен на хартийката, която ти изпечатват, едва ли някъде другаде фигурира...    Flutter

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 10:56 от anisunshine

Общи условия

Активация на акаунт