Какво да купим за Коледа на любимия.......

• 17 268
  • 122
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Идеята с одеялото не е лоша newsm78 Ако някой е виждал такова с емблема на Барса да сподели Peace

# 16
Здравейте!
Аз понеже съм също в чуденка по този въпрос та да видя някоя интересна идея дали има тук. Simple Smile По отношение на футболните отбори ,аз за именния му ден ,който е на 6-ти декември съм му купила една тениска на любимият му отбор и сега ще отида да я дам да щамповат на гърба неговото име. Предполагам,че ще се зарадва. А за Коледа си мислях дали ще е добра идея да му подаря пъзел.  newsm78 Ние си падаме по такива неща,ама незнам дали това не е повече подарък за мен?  newsm78

# 17
Да се запиша и аз тук, че тази година съм особено затруднена с идеята за подарък  newsm78 При нас е двоен празник, хем Коледа, хем имен ден (Христо) Миналата година за именния му ден му подарих Монополи, той все казваше че от дете си мечтаел да има такова, а за Коледа дънки и пуловер, иначе сам няма никога да си купи каквото и да било  ooooh!

# 18
Аз пък съм замислила за моят да купя кожени ръкавици за мотора, че от тази година е рокер  Grinning само този аксесоар му липсва  Grinning

# 19
  • Майнатаун
А аз мисля за ски екип,тъй като моя приятел тази година ще се учи да кара ски.Знам че не много оригинално,но ще влезе в употреба.

Иначе идеята за одеялото много ми харесва,защото е много запален по тениса и гледа турнири до късно. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 20
Идеята с одеялото не е лоша newsm78 Ако някой е виждал такова с емблема на Барса да сподели Peace
В ebay има колкото искаш. Не само одеяла, но и всякакви постелъчни комплекти, халати, хавлии, чехли и т.н.

# 21
Уф,мачове не гледа,нито някакъв спорт...
Освен това от 19 години сме заедно,вече съм се изчерпала.
Купи си нови зимни гуми миналата седмица.
Какво да е?

А,домашни чехли,че неговите са остарели!На всичкото отгоре в момента е намъкнал моите Laughing!

# 22
Аз умувам за някаква книга-може би готварска,или винарска?Имах една друга идея,но тя отпадна.

# 23
Ама няма нужда да се регистрираш за сайт,който не струва............ newsm78
Ментета има и на пазара Joy

# 24
  • Пловдив
Здравейте, аз тази година съм се насочила към по практичен подарък- електрическа самобръсначка. Спряла съм се на марката Phillips. Мисля, че най-удачния вариант е, този с който може да се бръснеш и под душа. Моля ако някой има впечатление от определни модели да ми пише, тъй като нямам отзиви от никой познат за такава.

Иначе да дам още идеи за неща, които съм подарявала предните години: слънчеви очила, часовник, гуми за кола:), радио на кола, ключодържател метална плочка, на която е гравирана наша снимка.

# 25
А аз мисля за ски екип,тъй като моя приятел тази година ще се учи да кара ски.Знам че не много оригинално,но ще влезе в употреба.

Иначе идеята за одеялото много ми харесва,защото е много запален по тениса и гледа турнири до късно. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дааа и аз на там съм се насочила! Само се моля да му хареса този спорт, защото тази година ще му за първи път:) Пък дори и да се откаже един екип - яке и грейка винаги ще ми влезне в употреба:)  Сега въпроса е от къде може да се вземе ски екип на по-прилична цена? newsm78

# 26
  • Пловдив

Дааа и аз на там съм се насочила! Само се моля да му хареса този спорт, защото тази година ще му за първи път:) Пък дори и да се откаже един екип - яке и грейка винаги ще ми влезне в употреба:)  Сега въпроса е от къде може да се вземе ски екип на по-прилична цена? newsm78

Не знам откъде си, но за Пловдив мога да ти препоръчам магазин Ecxel на ул. Гладстон, имат всякакви неща за почти всички спортове.

# 27

Не знам откъде си, но за Пловдив мога да ти препоръчам магазин Ecxel на ул. Гладстон, имат всякакви неща за почти всички спортове.

От София съм, но често отскачам и до Пловдив, така че може и направя един преглед на този магазин

# 28
MEGA SKI OUTLET- в София ленд до 30. ноември

# 29
  • Враца
Всичко съм подарявала вече,
дрехи, парфюми, GPS, GSM, слънчеви очила, злато,
бинокъл, ловна енциклопедия, ловни дрехи и аксесоари, SPA,
кожен портфейл, кожени ръкавици, кожено сако,
анцуг и маратонки, велосипед, спортни уреди...

не мога да се сетя вече какво, изчерпах се ..    smile3514

Общи условия

Активация на акаунт