Гласуване за категория "Вечната Амбър"

• 26 079
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
therese, отпусни малко. Тук не раздават награди.  Simple Smile
Не мислиш ли, че прекалено сериозно гледаш на Форума и темата в частност?
Защото ако е така, да те успокоя- това не е конкурс по красота и победителят не печели някакво специално отношение.

Знам, че куп хора чакахте да започнат сръдните и обидите. Е, няма ги този път.
Надеждата остава за "Необходимо зло"  Laughing

# 631
'' гласувайте , ама айде за мен гласувайте , ама айде сменете си вота , че много ми се иска да спечеля , няма значение как  ''

какъв е смисълът от тия изпросени гласове , доставя ли ти удоволствие ?
защо у другите има достойнство , а у теб такова липсва ?
номерът е не ти да се буташ , а другите да те харесват ,
иначе ставаш Мис , ама Мис Русе ...както ти в случая ...

E, не .... #Crazy Ти сериозно ли?
Браво!
А ти Крейзи не се ослушвай - ако още не си гласувала за Лили Лу - действай. Аз ви помогнах - нали? Сега е твой ред.

# 632
  • Варна
therese, не е лесно да се пръска толкова злоба... Как си с кръвното?

# 633
  • la Città Eterna
Лили - Лу, един глас и от мен. Успех!

# 634
Аз май чак сега загрях защо therese се сърди... Тя си мисли, че това е Златно огледало т.е. Конкурс по красота  Joy
Неее! Не е това. Тук сме се наредили онези с "куртизанската кариера" т.е. категорията е иронично-сатирична.
Съвсем на място сме си и подходите ни са си по мярка. Уф, дано изяснихме нещата в подходящия момент.

# 635
  • София
М, не. Някаква кауза, някаква справедливост, някакво достойнство, изобщо манджа с грозде. Хората се смеят и се забавляват, някои преследват каузи.

# 636
  • Варна
С две думи: Борим се за световен мир

# 637
Какво е това "Златно огледало", аз съм за там, къде  да си подам документите?

# 638
  • Galaxy 13197853088
"Златно огледало" е в противоречие с форумския мир и е забранена тема ...

# 639
Красива, поддържана и винаги с лак, тя е еманация на женската прелест и се старае да го покаже на целия свят.
Това е Djane, разбира се.

# 640
  • София
Красива, поддържана и винаги с лак, тя е еманация на женската прелест и се старае да го покаже на целия свят.
Това е Djane, разбира се.

Между другото и аз първо за нея се сетих като видях категорията... след като имаше наглостта в една тема да ме нарече "неподдържана мързелана" затова, че не се събуждам като нея по-рано от мъжа ми за да мога да се гримирам преди да ме е видял  #Crazy  Crossing Arms Нейният мъж никога не я бил виждал без грим  Shocked Но пък нея отдавна не съм я засичала из форума, така че вече не е интересна и затова не се котира сред гласоподавателите

therese, чи ко й е на мис Русйе? Мноо си е арна даже

# 641
  • София
Пък и Фурлите вече простеят, сега Ермеси се носят.

# 642
Но пък нея отдавна не съм я засичала из форума, така че вече не е интересна и затова не се котира сред гласоподавателите

Златен хит на U2 не се забравя, за разлика от денс съмър хит на Бритни Спиърс Wink

Пък и Фурлите вече простеят, сега Ермеси се носят.

Уф, пак се изказваш неподготвена Tired

# 643
  • София
Пак? Ти следиш ли ме?

# 644
  • София
Държа да отбележа, че момичетата от темата, в която призовах, са крайно положителни и светли личности. Гласуват за едно желание, без да се афишират и тук също им благодаря, че са толкова готини. Те си знаят. Hug

Освен това, време е хората да осъзнаят, че номинацията се превърна в радостно забавление баш заради Лили-Лу и искрената й "борба", иначе можеше да стане доста мрачно тук Mr. Green
НЯма да забравя едни номинации за огледало какъв сеир бяха - то не бяха обидени, то не беше обвинение във фотошоп, даже и компроматни снимки се извадиха. Абе, сеир голям...

Общи условия

Активация на акаунт