Жената лъв - 42

• 17 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Добро утро!

Имам страшна мускулна треска на гърба и на... палците  Crazy. Вчера чистихме двора от трволяци и малинаци, селскостопански труд, дет се вика. И хич и не усетихме студа.

Рейче, направо ме утрепа с тоя котак и Нора  Joy. Нашият все се вре при котките, иска да си играе с тях, но те му съскат и най-много да изяде някой удар по любопитната муцуна. И да ви кажа, искам да го кастрирам. Защото не смятам да го давам за разплод, пък само да се мъчи, не е работа  Thinking. Само че не знам на каква възраст е подходящо.

В събота и ние бяхме по магазините, в Юск и Карфур. Такава лудница по паркингите и по празници не бях виждала  ooooh!. Луди хора. А ние тръгнахме за спално бельо, ама нещо с половината покупки се изложихме. На малката юргана се оказа с бебешки размер, а възглавницата изобщо не и хареса. Иначе чаршафите за спалнята са ок.

Смятам да украсявам следващия уикенд, даже измислих на какво ще кача елхата заради куч - не една стара огромна тонколона, която самото то - кучето - наяде през пролетта  Mr. Green. Дано ми стане играта, да е достатъчно висока, че иначе не знам какво да правя. И като споменах елха, Стеф, нашата е баш китайска от Метро, на 6 г. е вече и съм много доволна. Може пък и сред тях да има видово разнообразие, знам ли  Thinking

# 646
  • София
Кипре, вчера в един детски магазин видях кучешко.... ъ, таковата, аки. Огледах да видя дали няма и костюмче, ама не видях. Начи кучешки ла@на може да продават, а костюми - не, разочаровах се  Crossing Arms.

# 647
  • Пловдив
 Joy
Не съм почнала да търся още.

Стеф, питаш ме какво прави твоята приятелка - еми тази сутрин точно, отнесе шамар по дупарата. Значи това дете сутрин всячески се старае да ми къса нервите, действа със скоростта на охлюв. И хич не и дреме, че заради нея баща и кара като  луд, за да не закъснее за работа. Има навика като стане, да посещава едното място, ама ви казвам, ако не и давам зор, и час може да откара вътре  Twisted Evil. Влиза с няколко играчки, но от утре това ще се прекрати  smile3513

# 648
  • Балчик
Joy
Не съм почнала да търся още.

Стеф, питаш ме какво прави твоята приятелка - еми тази сутрин точно, отнесе шамар по дупарата. Значи това дете сутрин всячески се старае да ми къса нервите, действа със скоростта на охлюв. И хич не и дреме, че заради нея баща и кара като  луд, за да не закъснее за работа. Има навика като стане, да посещава едното място, ама ви казвам, ако не и давам зор, и час може да откара вътре  :twisted:. Влиза с няколко играчки, но от утре това ще се прекрати  smile3513

ааа сладко сладурче , на моята комшийка нейното сутрин влизаше , събличаше се чисто голо и се заключваше нямаше излизане  Joy

# 649
  • Пловдив
ааа сладко сладурче , на моята комшийка нейното сутрин влизаше , събличаше се чисто голо и се заключваше нямаше излизане  Joy

Малее, това и аз съм го правила като малка  Blush. Бях забравила (то за помнене ли е).

# 650
Кипре,  Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Кипре, вчера в един детски магазин видях кучешко.... ъ, таковата, аки. Огледах да видя дали няма и костюмче, ама не видях. Начи кучешки ла@на може да продават, а костюми - не, разочаровах се  Crossing Arms.

hahaha hahaha hahaha

Не е истина как ме развеселихте.

Ай добро утро сега.

Тук така духа, че сутринта 2 минути се борих с вратата на колата. Мъжа ми каза, че от блока ни летяли някакви ламарини, а аз трябва да отида да взема кухнята на дребната, че тях в тоя вятър ще ги отнесе нанякъде. Имам адски много работа и ви зарязвам за сега.

# 651
  • София
Хаяси, в Комсед има много комплекти като за твойто момиче! Даже имаше кухненски уреди Zanussi   chef.

Хах, леле, майкоу  Joy!

# 652

Малее, това и аз съм го правила като малка  Blush. Бях забравила (то за помнене ли е).
Ето, на кой прилича малката. Децата ни повтарят. Heart Eyes

# 653
Кипре бре, твойто голям образ  Joy И у дома има един екземпяр дето влиза след у-ще в тоалетната с учебници, коли,  и кво ли не пее, говори си и поне 1ч е там , но поне е вечер и никой никъде не бърза  Mr. Green

на моята комшийка нейното сутрин влизаше , събличаше се чисто голо и се заключваше нямаше излизане  Joy

Shocked Joy луда работа  Joy

Хаясче и тук духа, но  слабо за сега. Вън е като лято, такава жега, от  де дойде, един господ знае  ooooh!

Момичета някоя от вас правила ли е Тирамису? Мойте много обичат, но аз не съм правила никога и незнам на коя рецепта да се спра?  newsm78

# 654
Реа, виж тази рецепта, аз я харесвам, защото не е със сурови яйца, а е същата като оригиналната рецепта.

Вени цените погледна ли им? Че те тия там не са си пили хапчетата.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 15:16 от hayasy

# 655
Здравейте, момичета! Само наминавам набързо да ви видя... Еййй аз си мислех че само по мойто викам сутрин за закуска " Хайййййййййде бе! Движи се! По-бързо! "  Rolling Eyes Е няма ! А за влизането в тоалетната - само с предупреждение - До 2 мин да си вън! Иначе може и 1-вия час да си откара там! ooooh! ooooh!
М/у другото брат ми е едно от тези събличащите се като влизат до 00 Mr. Green И още го прави  hahaha

Рейче  ooooh! бях изключила за фейските щуротии. Ей сега ще ви пусна малко от вкъщи. Че от у-ще още ги чакаме   Rolling Eyes Иначе сме си ги платили  Rolling Eyes

Гуш на всички и ме пишете бегала!  Mr. Green

# 656
Кипре, няма пляскаш дупарата. Обожавам я твоята пухкавелка. Супер сладко детенце. И аз искам да имам такова едно дундавко момиченце. Толкова добричка ми изглежда.

Рейчо, не съм стигнала още до украсите аз. Инак това с гъзпапира ми хареса. Бих дала. Така де - навсякъде да има коледно настроение. В дома де. Нали ви казах, че не ме интересуват заведения. Да обикалям по-засилено по кафенета и пицарийки ако мога преди Коледа да, Да усещам атмосферата, ама не и да ида на 31-ви на бар или ресторант.Ох, дано Ванката не ме изнуди на нещо такова, чеееее...

Но преди наистина да се заема с украсите, трябва да мине сега тези дни приключването на месеца.  След това да дадат и заплатките, че тогаз. Абе аз към Никулден ще правя всичко.

Рейчо, ама ти кажи де, ако вече си намислила - в какви цветове ще ви е елхата? Аз обикновено залагам на златно и червено като по-класическо. Но сега се замислям. Thinking

# 657
 Жива съм да не помислите, че нещо... Просто съм бая болна - бронхит и хич не ми се мисли и пише. Да не говоря, че и други проблемчета излязоха, та за нищо нямам настроение  Confused.
 А котака ужасно ме дразни и искам да го разкарам. У нас кухнята няма врата, а е отделена със свод от коридора и тоя мискин ми се катери по плота, по масата, по котлоните. Страх ме е, че ще включи някой път котлона и ще стане беля. Вече всичко прибирам, нищо не остяавям отвън. Дори сладки или кекс като направя се чудя къде да ги прибера, за да не ги опропасти. Събаря чаши, чинии, дърпа покривката от масата, разсипва си тоалетната, а да не говорим, че пикае в цветята. Стефче, нямам от къде да взема такава мрежичка, за каквато ми говори. Сложих камъчета. Той не може да ги копае, но това не му пречи да пикае върху тях  #Cussing out! А как хапе и дере ако нещо не му хареса - отврат!
  Направо съм бясна и ми идва да го шитна от 20 етаж. Толкова да обичам котките, но тоя добитък така да го мразя... Ако го разкарам обаче, май ще трябва да компенсирам децата с друго животно. Ох, що ли ми трябваше да го прибирам...
  Уф, ни за Коледа имам настроение, ни за нищо Sad. А мама си идва от Гърция след 2 дни.
   Млъквам! Стана ви ясно предполагам, защо не пиша. Освен да се оплаквам напоследък друго не мога Sad, така че е по-добре да си трая горе на клона. Лека нощ на всички!

# 658
РЕнкааа, писах ти на лични ама инак тука да ти кажа, че би могла да го гледаш откъм веселата страна. В случай, че решиш да го задържиш.
Да знаеш и по-големи бели ми е правил нашият. Като поотрасна и заякна, но преди да го кастрираме, кат реши да се пробва за ловец…  ooooh! Недей пита. Един ден хвана врабче. Замъкна го в коридора в апартамента. Друг път домъкна нещо в устата си от терасата. Беше лято. Кога погледнем – плювна половин опашка от гущерче. От тия малките дето в жегите ги има по терасите. И нали знаеш как опашката на гущерите мърдат бая време след като са откъснати. С Ванката стояхме като втрещени. А през терасата колко пъти се хвърля това камикадзе ако знаеш. Единия път зъб счупи. Сега слава Богу не скача. Ама едва го озаптяваме да не ходи в апартамента на комшиите. През тераста се промъква. Но е кротък. Само си лежи на терасата им и се търкаля. Яде няколко цветя на свекърва ми. Ама и това не ме коси – ще пораснат. И един-два пъти съм го хващала да ни зяпа докато… Ритаме го, бутаме го… онова на всичката галимация вземе, че си и полегне на спалнята баш тогава. Да не ти обяснявам какво се случва като влезне муха в стаята. Пердетата ни са целите надупчени. Ми хубаво, че са много набрани та не личи. Гледай го откъм веселата страна.

# 659
Добро утро  Hug

Хаясче, благодаря за рецептата. Днес смятам да направя Тирамису-то, ти си го правила по тази рецепта, нали? Моите много обичат дом. тирамису, ама аз понеже не съм правила и сега искам най-хубавото на света да направя, за да не го ям после сама.  Crazy

Вий
момата ти е сладур голям. Чакам снимките от у-ще.  Heart Eyes

Стеф не знам в какви цветове ще е елхата. Вчера дадох възможност децата да я украсят по тяхно желание и мерак. Няма да ти казвам колко не ми харесва, та днес без да искам ще е пооправя  Mr. Green
Много хубаво си разказала за котьо, развеселих се рано сутринта.

Рени, време е да вземеш нещата в ръца с това котенце сладко  Joy тежка ръка му трябва.

Аз у дома много отдавна не държа храна по масата, бар плота щото Нора си опитваше от всичко  Mr. Green Вече така съм свикнала, че не ми е проблем...

Общи условия

Активация на акаунт