Жената лъв - 42

• 17 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Балчик
  bouquetДобро утро девойки мили , снощи кат вече бях приключила със слугинската част и реших да ви чета и да пиша но нъц , не успях даваше ми някакви грешки и така сега наваксам , днес няма още весели истории за пеещи деца по тоалетните  Mr. Green, много се забавлявах с вашите истории вчера.Желая ви хуууубав и прееекрасен ден девойки.  bouquet

# 661
Добро утро Hug
Аз само да кажа, че мърдам още  Mr. Green
Но тия дни нямам време да чета хич Crazy Коледа наближава, базара също и съм под пара, по цял ден творя ooooh! Очаквайте скоро снимки Peace
И специално за Рейчето
http://sugarnothings.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html
http://www.craftideas.info/html/tutorial_origami_star_b.html

# 662
Гудзи, здрасти  Hug Благодаря за двете предложения  Wink това със списанието е изумително елементарно, а толкова ефектно  Heart Eyes
Радвам се, че си оки. Коремчето расте ли?
Чакам с нетърпение да видя всичко което си сътворила.  Hug

Дебна през терасата кога ще дойде млякото ... колко баби има навън не е истина, дали ще стане за мен един господ знае  Crazy ама ще се пробам...
Децата са си забравили и двамата телефоните у дома  newsm44

# 663
Добро утро!

Аз пак съм сама на работа, едната колежка в болнични, другата е отпуска. А разбира се има безумно много работа. Вчера влязох  в един магазин за джунджурии, мъжа ми иска от тия прозрачните топки с фигурки вътре и като ги разклатиш все едно вали сняг (сещате се за какво говоря, нали?) и видях един пръстен, в лилаво, имам същия цвят риза и си го купих. И как не, като е 4 лв. само. И днес се издокарвам с лилавата риза и един гащеризон. Сядам в колата, тръгвам и какво реших да се намествам и баааааам, едното копче, което ми държи презрамката хвръкна  ooooh! Ми сега  ooooh! Ни напред, ни назад, на средата на пътя съм. Сещам се аз, че жената, която ни е в стола винаги има игла и конци. Та като дойдох си заших копчето.

Рени, аз не бих изтърпяла такова нещо. А по-добре да се оплачеш тук, отколкото да си мълчиш. Знаеш, че редовно някой се оплаква тук (аз например редовно го правя) и после му олеква после. Бързо оздравяване.

Реа, не съм я правила тая рецепта, но съм правила други неща от блога и резултата е отличен, та за това така смело ти препоръчвам рецептата. Просто не разполагам с толкова време, за да се захвана с тирамисуто, а искам да го направя. А и четейки много рецепти за тирамису, тази е най-близо до оригинала, а няма сурови яйца вътре. Нещо, от което мен ме е много страх. Ако го направиш искам снимки и отзиви. Аз вчера от кауфланд си купих бакпулвер за меденки. Вътре си има всички подправки, които се слагат на меденките, да видим сполучливо ли ще е. Опитвам се да се настройвам полека лека за Коледа.

# 664
  • София
Здравейте!
Нещо и при мен тия дни е едно такова... никакво. За РД на Марти тъкмо избрахме ден, час и място, че и покани раздадохме и хоп - изненада. Снощи ми звъни една майка от класа, чието момченце ще празнува в същия ден и час, но на друго място. Помоли ме да изместя нашето парти, ако имам възможност. Мъжът ми жив умрял, трябва точно по същото време да е командировка, при това не в България  Confused. Изобщо... толкова се старах да организирам всичко, а на финала пак размествания.

Хаяси, вчера ме пита дали съм видяла цените в Комсед, обаче изобщо не помня дали успях да ти отговоря  Blush. Имаше както скъпи, така и по-евтини варианти, но точните суми забравих, хем ги погледнах  ooooh!. Мисля, че имат сайт обаче, ако ти се разглежда, може да му хвърлиш едно оЧо.

Поли, успя ли да си нагодиш отметките?

И друго исках да пиша, ама забравих  Whistling!!!

# 665
  • Пловдив
Ей, Вени, много криво така. Не може ли те да го изместят?! Или пък да ги обедините...

Ренка, ступай го тоя немирник, та да ти олекне  Joy Малее, ако ме набарат защитничките на животните кви ги плещя, ще ме разчекнат жива  newsm43

Рейче, на моята телефона вече цял месец стои някъде забутан, и толкова ми е спокойно сега  Grinning. Госпожите имат телефоните на родителите и при нужда звънят. Ето вчера, например, нашата се разхълцала от 10 ч. и не спира. Следобед класната и ми се обади и аз си я прибрах.

# 666
  • София
Не ми се искаше да ги обединяваме, защото освен дечица от класа ще има и деца на семейни приятели, а и нека всяко си почувства празника като свой.
А колкото до изместването... Снощи изобщо не се замислих много-много и се хванах да променям графика, пък после наистина си дадох сметка, че можеше и да не го правя. Абе много тъпа ситуация. Звъни ти майка и те моли да направиш нещо, за да са доволни децата и да не се чувстват некомфортно. Веднага преразпределих времето. Още повече, че планирахме Марти да замине на вилата в петък и да остане там до неделя сутринта, да празнува с тамошните приятелчета и да си дойде по обяд, защото партито беше вечерта от 18. А сега май няма да може да иде. Нищо, да са живи и здрави децата и дано всяко остане доволно от празника си.

# 667
Излизах и се прибрах преди малко.

Хаясче, реших по друга рецепта да напраря Тирамису-то, че ми дадоха и обяснения малко, а аз така много обичам.

Кипре, Мишо беше блокирал картата си за около 2месеца и нямаше кой да иде да му я оправи е Мтел, тогава и аз бях рахат  Crazy

Момичетаааааааааааааа почвам Тирамисуто, така ме е страх, че нищо няма да стане Sad

# 668
 Heart Eyes

Как сте, приятелки? Hug
Ние ходихме до съседен град по работа и преди малко се върнахме. На косъм бяхме да не можем да се приберем в града ooooh!, зарад /фенките на бат'Бойко дан' четат!!!!!/ бат' Бойко, щото щял да открива моста #Crazy Затвориха международната магистрала, щото да открият моста #Crazy Егати и простотията! Беше 11.40 и ние стоим на 3км от града и не можем да се приберем, а бяхме с Ник и бързахме за кухнята ooooh! Ама така го отнесе един полицай ooooh! Crossing Arms Еми на нищо не прилича пък това Crossing Arms И да ви кажа, към 6-7 коли кортеж, а бат' Бойко  - с хеликоптер молА ви се Shocked Да дойде да открие днес едно тъпо кръстовище, не ща и да смятам колко ни струва това на нас - данъкоплатците #2gunfire

Норче, успех с тирамисуто Peace

Вени, сигурно щях да побеснея на твое място Embarassed. Знам обаче, че в крайна сметка винаги се намира разрешение. Дано изкарате най-хубавият рожден ден на Мартушко Hug

Кипре, как сте в къщи? Hug

Джуджи, като разказа за твоето копче, та се сетих за моя сутиен hahaha Миналата седмица ходихме до Русе и през цялото време беше откопчана пущината ooooh! Така и не намерих начин да се закопчея, добре, че бях с палто Crazy

Гудзилке, кога ще ни покажеш коремчето? Flutter

Руми се загуби някъде Thinking

# 669
  • Балчик
Поли липсваше ни тук  Hug,
тоз бат Бойко квоо толкова го пазят
малееей и аз как се дразня от такива глупости  Whistling

# 670
 Hug
Люско, тук съм, чета, но нещо не ми се пише Rolling Eyes. В ПМС съм и знаете за к'во иде реч Outta Joint

# 671
Момичетаааааааааааааа почвам Тирамисуто, така ме е страх, че нищо няма да стане Sad

После отрязваш едно съвършено парче, слагаш го в оная коледна чинийка, кротваш се някъде и... е т'ва е коледното. Обожавам тирамису. Рейчо, ама знаЙш, че аз баш това си представях като показа посудката.

# 672
  • София
Поли, ПМС и Бат Бойко са единствените приемливи извинения да не се разписва човек в темата  Joy  Hug.

За РД-то да докладвам: промених мястото, сега избрахме едно детско клубче, в което бяхме на парти. Промених часът. Успях да предупредя лично почти всички родители, че най-голямото ми притеснение остана да вземат да идат хората в неделя в 18 ч. на Макдоналдс, а ние да сме на прати в Лозенец  ooooh!.

Реа, успешно сладкарстване   chef.

# 673

После отрязваш едно съвършено парче, слагаш го в оная коледна чинийка, кротваш се някъде и... е т'ва е коледното. Обожавам тирамису. Рейчо, ама знаЙш, че аз баш това си представях като показа посудката.
Blush Верно ли?  Hug - да си призная Турамису-то го правя заради домашните най-вече...аз май не го обичам   Laughing

Готово направих го и го сложих в хладилника.
Направих и крем карамел за мен  Crazy

Чудим се за НГ , ама супер безсмислено ми се вижда да даден 450лв за децата и нас за едно ядене  Tired Особено като сметна , че за две семейства ще излезе 900лв и ми настръхва кожичката. До сега не сме празнували у дома. Май е време  newsm78

Дали да на звънна на Камчето.....не се е мяркала много отдавна  newsm78

Вени всичко ще се оправи , с оправна мама като теб  Peace

# 674
О, Реа, готова, снимки???????????????? Хапни едно парче и за мен, а искам и рецептата.

ВениииииHug Hug Hug бива ни лъвиците в организацията. Всичко ще е наред. Ще изкарате един много весел р.д.

Пол, в същата ситуация съм и избухвам от най-малкото.

Уф, голяма дилема ме мъчи. Лидъл пускат хлебопекарна и още не мога да реша искам или не искам. Направо не мога да повярвам, че не мога да взема решение. Много по-важни и жизнено важни решения съм взимала по-бързо и лесно.

Общи условия

Активация на акаунт