Жената лъв - 42

• 17 202
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Ей ме и мен.  Mr. Green
Аз като се загубя да знаете, че съм при милото.  Heart Eyes
Работим активно по тоалетната, че и двамата стигнахме до извода, че без тоалетна не си е работа. Милото обеща да ни е готова до Коледа. Сигурно на никоя от вас не са и подарявали WC за Коледа.  Joy Joy Joy
Да се оплача, че ми се развали ципа на якето, което съм носила точно 2 дена.  #Cussing out
Ама картинката беше много сладка, защото бях в София и в рамките на по 20 мин през 3 часа милото и брат му бяха на колене и се мъчеха над моя цип, че и вятър задуха и дъжд заваля и не си беше за разкопчано яке. После се бъзиках с милото, че толкова много досега мъже не са стояли на колене пред мен.  hahaha
Аз с мокра коса не лягам, страх ме да не настина, защото спя на студено. Моята коса също е гъста и за това гледам най-късно до 6 вечерта да съм се изкъпала, за да изсъхне докато легна. Сешоар не ползвам.  Naughty

# 706
Добро утро! Hug

ЦъфнАх /отвсякъде/ рано тая сутрин Mr. Green
Ранобудничките се губят напоследък, освен Люско, но ей на и тя отсъства тая сутрин Thinking. Да не ви е затрупал някой дебел сняг? Crazy
Поукрасихме снощи, главно лампички по прозорците и една мършава елха Rolling Eyes Все повече ми се приисква да я сменя Twisted Evil.
Стеф, помня, че твоята беше много голяма. Но и доста украса и трябва. От друга страна пък има място да си разпростреш фантазията. На моята и сложих една дебела зелена гирлянда с беличко, та да и придам малко обем и за топки място не остана hahaha
Ако не за тая, за следващата Коледа си обещавам да сме с нова елха.
И ей сега ми се прииска да си направя един списък с желания Crazy И да отмятам след всяко като се изпълни Blush
Разбърборих се отрано Blush

# 707
Амиии, не се губим, ами като гледаме, че другите още спят и пазим тишина да не ги събудим. Wink

Полинко, не е голяма моята елха. Напротив, много е мъничка. Голяма е тази, която бях подарила на брат ми и снаха ми преди 3 години. Тя е 2.50 м от тия гъстите елхички с дългите бодли. Но моята си е една стара, от китайските.
Ти ще сложиш ли снимки на украсата?

Вчера седяхме до 8 и кусур на работа. Днеска пак ще има доста работа, но поне няма да е след работно време.

И ми е едно такова... зимно. Чакам с нетърпение да дадат заплатите, за да... Де да знам. Да похарча някой лев.

А моя Ванка от вчера е в София. Много рядко се разделяме и сега... не ми е приятна хич тая работа. Искам да се връща вече.

Чебурашка, кажио от де взе якето да знаем па да внимаваме и ние. За нищо няма гаранция вече, за нищо. Да ви кажа понякога съм предпочитала да си купя дреха от човек от Продавалника, вместо да търся да е нова супер евтина. Всичко, което имам от тоя сайт си ми е хубаво. Най-голямото ми попадение е зимното ми шушляково яке за 27-28 лева. На момичето не й ставало. Вече 2 година ще карам с него. Не ми се дават пари за ново. Виж нещо дънчици... може. Че са ми слабост.

Ох, не ми се тръгва за работа значииии...

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 07:55 от Stefka.b.k

# 708
О, Стеф, ами аз сигурно съм се заблудила от едни твои снимки, но явно на старата елха Rolling Eyes. Тях помня.
Няма да снимам нищо, защото е като миналата година. Елхата е смешно малка и само лампички по прозорците, за момента нямам мерак за друго. То и затова нямах, но мъжа ми се зае снощи. Със сигурност ще купя една нова играчка за елха. Нали така било хубаво.
Ще почна отрано с готварските истории, но ще готвя пилешко /пак!!!/ и пак не знам как по-различно да го направя Whistling И много ми се е прияла содена питка, каквато се прави за Коледа Blush.

Норче, какви бяха тези ненадейни гости снощи? И тирамисуто свърши сигурно, та поне да не го ядеш ти Crazy

Аз забравих да пиша, че правих рулото на Вийчето, но почти не го хапнах. Rolling Eyes Бях в редките си периоди, когато нищо не ми е вкусно ooooh! Иначе семейството яде, но браво не чух. Обичайно Twisted Evil. Не можах да го завия. Едва го смотах там нанякъде newsm78

Стеф, жалко, че не си тръгнала с твойто към София.

# 709
Добро утро  Grinning

Специално за Стеф  Hug и за всички  Grinning

http://prikachi.com/images.php?images/159/2716159k.jpg

Малко ще ви прочета и ще се върна.

# 710
  • Балчик
Добро утро девойки ,  newsm51
Поли ме спомена и веднага се довлякох , ставам си рано / като баба ми пенсионерката /, обаче от закуски сутрин сега не ми остава време да отварям компа , моите канибали само мен дето не са изяли , много апетит ги е подгонил , все тропат по масата  Mr. Green
Реа много ти е хубаво тирамисуто и в празнична чинийка , предполагам че вече е празна  Laughing
Айдееее от мен хууубав ден , ще намивам да ви чета , щото днес е 01.12 и е лудница , фактури - мактури  bouquet

# 711
Поопрочетах вЪ   Flutter

Да се изкажа и аз за мократа коса : ако легна с мокра коса сигурно ще умра в съня си от някоя болест. Толкова зловещо ми звучи да спя с мокра коса, че направо ми настръхва гърбинката. Аз и лятото не мога с мокра коса..... ама явно съм доста изнежена в това отношение, та затова. Иначе съквартирантката ми от студентските години винаги си лягаше с мокра коса - зиме, лято и нищо и нямаше....

Пол верно почти не остана от сладкиша, че и крем карамела замина  Mr. Green ама тази сутрин бях заделила едно парченце за снимка  Crazy Иначе следващият път ще го направя с повече кафе за да е сочно, че малко сухо идва ма моят мъж, ама иначе го харесаха. Peace

А за пилешкото, можеш да го сложиш в иенска със пушено сирене, кисели краставички и сметанка. Вчера такова правих , та беше по - различно от др път  Whistling

# 712
Добро утро!

Реа, пускат ли се такива снимки рано, рано сутрин  newsm22

Чеб, интересен подарък за Коледа  Laughing но пък така сте крачка по-близо до преместването ви в новото жилище.

Пол, хайде давай прави питка и аз скоро си мислех каква питка се прави за Бъдни вечер, дали не става с мая.

Стеф, и на мен не ми се идваше на работа, обаче няма начин.

Това го пиша от 1 час. Като премине лудницата ще пиша пак.

# 713
Люско, аз пък умирам да правя закуски, ама почти няма за кой Crazy. По-скоро ми се иска да закусваме цялото семейство, но почти винаги закусвам само с Ник. Rolling Eyes С каката - събота и неделя, а с мъжа ми - 1-2 пъти в годината, защото той обикновено я проспива Twisted Evil.

Норче, като беше споменала за замразени плодове не ми звучеше много хубаво, но виждам, че изглежда много вкусно Blush.
Пилешкото вече се пече с доматен ориз Mr. Green

Джуджи, миналата година правих една питка по две рецепти и сега се чудя как точно беше Crazy Не се слага мая, само сода. Ще направя със сигурност, но ще гледам да е с бобец Blush

Руми, и на мен ми хареса идеята с кенеф@ - подарък Crazy. Още една крачка към мечтаното самостоятелно жилище Flutter

# 714
Ще ходя след малко по магазините да купувам подаръци, че да съм готова от рано  Simple Smile
Кали иска карта памет за телефона си и понеже никога не съм си купувала такова нещо, вие може ли да ме насочите. В Мтел има ли? Трбява ли да знам точната марка телефон и какво още друго за да взема вярната карта? Колко памет е нормално да се вземе и какви има?

Пол с плодовете стана много интересно на вкус, а рецептата е убийствено елементарна.
Гости имахме снощи ненадайно , за да се уговорим за ските  Grinning

Камче бау  Wink

Аде бе Стеф къде си?

Чеб подаръка е : УАУУУУУ  Joy

# 715
Не мога да помогна за картата-памет Crazy
Какво се уговорихте за ските? Има два месеца и половина до тогава Crazy
Аз все пак реших да направя содена питка сега.
Моите хора излязоха на кафе и съм сама. Само дето не знам какво да правя newsm78

# 716
  • Балчик
Поли преди два дена правих содена питка и останахме доволни и нахранени от питката, стана мекичка и се надигна , намазах я с жълтък и олио отгоре , абе стана перфектна . Peace

# 717
Rea, според мен със сигурност трябва да знаеш модела на телефона, защото има различни карти. Май повечето вече са с micro SD, ама за всеки случай. Пробвай и в магазините за техника, компютри, телефони. Моята карта е 1ГБ. Мисля че ми е достатъчна.  Laughing Продавачите мисля ще те упътят като те видят каква си готина.  Hug

# 718
Пол и по др работа идваха, да се черпим за нещо.

Ако някой знае хубава содена питка да пише на първа страница, защото аз никога не съм правила, но тази година съм решила, че ще се пробам  Peace

Изчезвам , чао и лек ден на всички  Hug

Камче, мерси ще видя дали помня модела на телефона на Кали  Grinning, в краен слуай ще звъня на племеницата ми , че са с еднакви  Peace

# 719
Люско, имаш ли точна рецепта? Аз имах две, а сега ми е останала само едната и се чудя какво да правя newsm78 Знам, че миналата година правих някаква комбинация. newsm78

Кам, к'во става с теб?

Общи условия

Активация на акаунт