Жената лъв - 42

• 17 223
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Хаясче при мен дойде от недочитане, нали все бързам.

Жу
ще чакам, ще чакам, ама като гледам Калина как си я върна сусамката в чинията може би ще нося утре на работа  Mr. Green

Пол ама мноо си бърза ма женО  Laughing я го видох онова Ол и бързо го поправих, ама ти си по - бърза от мен  Mr. Green ЯВНО  Whistling

Офф изядох и една хладка и чак много да ми хареса.......... newsm78 може би щото у дома бисквити неядем............ще видя големият мъж като се върне що ще речи.......

# 76
Хаясче при мен дойде от недочитане, нали все бързам.

Оооо, ела да видиш аз какво творя като бързам, обикновено се чудя как съм останала жива.  Mr. Green

# 77
  • София
Джулката вЕрно минА и заминА!

# 78
Хора, имма проблем със скайпа. Искам да се чуя с племицата ми и не мога да я набера ни видео ни звуков разговор.
Излиза ми постоянно този надпис :
"Неизправност в записващото устройство"
Какво да правя?

# 79

Звънни и по телефона Crazy.
Не мога да помогна, сори Hug

Оф, и аз с туй бързане к'ви ги творя ooooh!. Преди два дни в едно изречение си открих 5 или 6 правописни грешки Shocked Shocked Shocked И взех да редактирам, ама редактирах не знам колко пъти, щото грешките ги откривах една по една след всяко редактиране hahaha

Яжте си сусамките Twisted Evil. Аз съм на печени орехи bowuu

# 80
Ей не мога ви изчета бе ooooh!
И аз сутринта се засилих да правя сусамки, ама се оказа, че пакетчето със сусам е на дъното и после забравих да купя Crazy
Хаяс, и мойто диване си ходи като пингвин с торбата, ама поне сам си я облича и сваля Mr. Green Скоро ще карам една приятелка да му шие нови торби щото не продават за абитуриенти  Crazy
Ох пак забравих кво щях да пиша  ooooh!

# 81
Хора, имма проблем със скайпа. Искам да се чуя с племицата ми и не мога да я набера ни видео ни звуков разговор.
Излиза ми постоянно този надпис :
"Неизправност в записващото устройство"
Какво да правя?

Оправи ли си скайпа?  newsm78

# 82
Добро утро!

Гудзи, джуджи се оправя сама с чувала и с обличането, обаче много обича да се мота така и понякога провеждам люта борба, за да се преоблече. Аз купих скоро от кауфланд 2 чувала, но са за 110 см., а една приятелка ми каза, че свекърва й купила от илиенци за 134 см. Което си е за абитуриенти направо.

Аз съм вкъщи, детегледачката е на някакви изследвания и ще закъснее, а аз се надявам дребната да спи докато изляза, за да не реши да ми прави драми. А имам и ужасно много работа и се чудя как ще се оправям направо.

Хубав и слънчев ден ви желая.

# 83
Добро утро Hug!

Джуджи, ако при вас има слънце, се надявам и при нас да огрее Rolling Eyes. Засега сме обвити в мъгла Outta Joint

Мисля днес да направя козунак. Нямах си работа и се заврях у готварския Sunglasses

# 84
Ааааааааууууууууууу,рано  те ухапа кучето.

Добро утро на всички  bowuu

И в Пловдив града е мъгла и едно мрачно,но предполагам,че до обед ще се оправи положението.

# 85
Пол, не е слънчево, ама на мен понеже ми е слънчево та дано и на вас денят ви е такъв - усмихнат и весел. Аз съм на работа вече.

Ако може да метнеш и за мен един козунак

# 86
ДобрЮтро.
Минавам съвсем навързичко, за да ви кажа "Бау" и че няма да влизам тия дни много-много. Чета из форума из разни смешни темички вечер. Ей така уж да се разсея, разсмея. но... не ми е до смях. Имам си малко дертове служебни. Нещо ми се завихрят едни идеи. Но не ми се говори сега. Нито тук е мястото. Ще кажа, че съм малко вече твърде преуморена, а към това започнаха да се наслагват и други неща. Но... ще видим.

Да кажа ли и аз кат' Джуличка "Убичам вЪ"? Hug

# 87
Стеф,звучиш ми ,като`парижките потайности` Tired
Всичко е поправимо,няма и невъзможни неща.Гуш  Hug
Какви идеи ти се завъртат коледни или за смяна на раб.място ?

# 88
Добро утро  Hug
Хаяс, и мойто до скоро си ходеше яко с торбата, ама вече по-рядко  Mr. Green
Ако я видиш твойта позната с голямата торба питай дали помни точно от къде я е взела, че да пратя бабата да купи една  Peace
Пол, аз козунак се отказах да правя, имам два много не успешни опита и реших, че трети път няма да експериментирам Peace Та в тоя ред на мисли ми се ще да направя нещо като доброжанки, ама с екстри Mr. Green С две думи имам в хладилника сирене, яйца, кренвирши, филе, кисело мляко, кажи кво да ги забъркам, Ники много обича кренвиршки newsm78
Стеф, Hug Hug Hug

# 89
Напротив, Жу, нищо потайно няма. Преуморена съм от работа, а някои хора искат да поема и още... и още... ама аз не съм свръхчовек. Освен това заплахите никога не са ми били особен стимул. Мен ме стимулират само финикийските знаци.

И да добавя, че забравих... Бени-Рени, ако ще държите котенцето, купи му една затворена тоалетна и котешки пясък. Затворена за да не мирише. Не е бог знае каква инвестиция и си заслужава. Котка ако има къде да зарива, винаги ще предпочете да зарие вместо да се чуди как да окрачи някоя маратонка

Общи условия

Активация на акаунт