Жената лъв - 42

• 17 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и от мен!
Гудзи, добруджанките (с яйце) са добра идея, пък и лесна. Аз съм ги правила с нарязани парченца маслини и някакъв колбас. Май бях чела, че може направо парче кренвирш да се сложи в тях, т.е. да станат като кренвиршка.

# 91
Вени, да си призная с яйце никога не съм ги правила, ама преди време видях, че в готварския така ги правят май  newsm78 Иначе и аз си мислех направо в някои да сложа по парче кренвирш  newsm78 А като сложиш яйце, повечко брашно ще трябва предполагам  newsm78 Моята рецепта е 1 ч. сирене, 1 ч. кисело мляко с 1 ч.л. сода и 2 ч. брашно  Peace

# 92
  • Пловдив
Дубрутру  Grinning!

Ако знаете каква хубава мускулна треска имам, ама на цялото тяло, дори и на ченето  Joy. Но е много приятно, направо ми харесва!

Стеф, излиза ли ти се утре след работа?

# 93
  • София
Гудзи, към това, което си описала, добавям едно яйце и половин кафена чашка олио (че и по-малко). Брашно добавям на око, но наистина е малко повече от двете чаши, дадени по рецепта. Не стават никак зле, ако имаш желание - опитай, ако не - действай на сигурно с оригиналната рецепта  Laughing.

# 94
Кипре, какъв ден от седмицата е утре? Да, излиза ми се. На кафенце ли? Небрежно? Някъде на спокойно. Не ми се слуша гюрултия в лъскави кафенета. Ама ако някой настоява... мнозинството печели.

# 95
  • Пловдив
Понеже ще спим в П-в, та затова. И на мен ми се ще някъде на по-тихичко. Бенджи, Жу, Спондж?

# 96
  Стефче, ама той си има котешка тоалетна от самото начало. Денем си ходи в нея, обаче нощем ака по саксиите. Не знам защо го прави. Саксиите ми са по-малки от сандъчето с Бенто-то. Като имаш предвид, че нощем му оставяме да свети една лампа, за да се ориентира къде му е кИнефЪТ. А в маратонката ми се е изпикал от яд най-вероятно. Снощи пък се мушнал в спалнята и се заиграл с една малка драцена и като я обърна всичко стана в пръст. И знае гада, че е направил беля и се скри да не го бия. Като се ядосах, викам на децата - Хвърлям го! Велизар като ревна, като наду гайдата сякаш ще беся котака, а Боилчо само каза - Аз не исках такова лошо коте! Поговорихме си на дълго и широко с Вили и се разбрахме, че като толкова иска котето ще му слугува той, ако ли не - Письо става селянин в павликенския край  Twisted Evil. Като си легнаха децата и Вали се зае да възпитава котака и бая му изтърсва праха от дупето. Снощи не е срал където не трябва и ми е чудно до кога ще го държи.
  Стига съм ви занимавала с моя котешки проблем, който сама си докарах до главата. Да ви разправям какво правих тази сутрин. Боил дойде в нашата стая по тъмно и аз станах до тоалетна. Гледам часа 6:15. Рекох си, че няма смисъл да лягам отново, щото ще трябва да ставам след час и ще ми е мършаво / Вли днес няма първи час/. Та чудих се, чудих се какво да правя и взех, че забърках едни сусамени сладки и аз  Mr. Green. Чуднички станаха! Сложих на Вили от тях за закуска, Боил и той хапна преди ДГ и всички много ги харесаха. От страх да не се разлеят и да станат една огромна сусамка в тавата правих малки топчета и от половината тесто направих 40 бройки  Mr. Green. Странното е обаче, че не се разляха изобщо, просто добиха формата на курабийки с диаметър 2 см. Може би защото сложих 250 гр. сусам както е по рецептата. Ама верно са много вкусни, направо не мога да се спра  Animal Pig
  Стеф, пожелавам ти нещата при теб да се оправят бързо и то в твоя полза!
         Хубав ден на всички   bouquet!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 97
Бени-Рени, не пращай котака на село селянин да го праиш. Виж сега... и тоя проблем ми е познат. Да, в саксиите им е къде по-тясно да си наместят трътката, но въпреки това ходят. И нашият котарак го прави тоя номер. Има решение. Лесно е, евтино е, бързо е. Нали знаеш едни мрежички, в които обикновено се продават плодовете, картофите? Вземай няколко такива. Колкото саксии имаш. Че и повече. Разрязваш ги или ги снаждаш според големината на саксията и завързваш около саксията. Ще ти снимам другата седмица, че не мога да го обясня добре. Така хем ще си поливаш спокойно цветето, хем онзи и да иска няма как да изрие вътре. Но трябва така хубаво да осучеш мрежичката около пръстта и около стеблата.

# 98
Ренка,винаги ми е било интересно да те чета  Hug  тоя котьо Thinking Аз нямам опит с котаци и не мога да взема отношение.Зълва ми ,обаче има -15 годишен старчок е вече .
Кипре,къде ходиш да се разтягаш  Simple Smile?
Аз нямам нищо против срещичка   33uu

# 99
  • Пловдив
Ще вземеш Васето, нали? Че аз ще съм с ремарке.
Ходя в аеробик студиото на кино Фламинго.

# 100
Стеф, сещам се какво имаш предвид. Аз си мислех за обли речни камъчета. Продават ги в магазините за левче. Те са големи и тежички и предполагам, че ще му е трудно да ги маха и после да си копа в пръстта.
Жу, тебе ти е интересно, ама е по добре да си нямаш такава беля в къщи  Mr. Green.

# 101
Ще вземеш Васето, нали? Че аз ще съм с ремарке.
Ходя в аеробик студиото на кино Фламинго.
С Васето ами,накъде без него  Crazy
Далече ми е Фламингото на другия край на града,ако беше по-насам щях да идвам с теб.Тук при нас няма ли да има нещо подобно?

# 102
  • Пловдив
Нямам никаква идея. На мен ми е на 10 мин. пеш от училището и тамън до 9 се замъквам.

# 103
Бенка, в момента, в който му заякнат лапичките ще си ги изрива без проблеми. Межди другото мрежичките не стои грозно, напротив. Нямам компютър в нас в момента, че го дадох на брат ми за ремонт, но като си го взема... ще ти покажа снимка. То си е добитък бе. Колко ли акъл мислиш, че имат?

# 104
  • Пловдив
 Hug

Хубууу, кат сте рекли срещичка, ок. Шъ дода.  bowuu

Утре? А къде?

Общи условия

Активация на акаунт