Жената лъв - 42

• 17 212
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Чеб ти откога не си плащала сметка на БТК, те още през април ги промениха тия неща, сега на средата на месеца засичат фактурите, наистина е много объркано, но се свиква  Mr. Green

Е там е, че си ги плащаме всеки месец все по 30 лв. Сега изведнъж бам по 60 лв.  #Crazy
Виж си бележките от март, април, май, има някоя, която не е 30 лв.

# 46
Днес денят е бъбрив Mr. Green  Стах мЪ доде се прибера да не ми се налага да прочета 20станици  Mr. Green

Приготвям се и след малко ще дигам гълъбите.
Имам сусам и аз ще правя сусамки  Laughing

# 47
С тия сусамки, дето ги спрягате тук май и аз ще правя. Имам 2 пакета от 200 гр. сусам. Имам и слъчогледови и тиквени семки, може да пробжам да ги смеся Simple Smile.
Аз ви казах, че ще ви разсмея  Mr. Green! Честно обаче на мен вече ми се реве от глупостите му  Tired.
Вени, мерси за рецептичката. А трябва ли да престоява пастата?

# 48
Да и аз имах една такава нулева фактура. Сега като гледам в ДСК директ плащанията :
март съм палтила за 02
април за 03,
а м. май съм платила пак за м. май. Т.е априлската фактура ми е нулева и не съм плащала за април. Сега сигурно пак са променили нещо и за това така се е получило.
Чеб, прати ми моля те и на чие име се води тел.

# 49
Ето, мили ми другарки, да ви е сладко Grinning

# 50
  • София
Не, Рени, няма нужда да престоява самата паста. Това, което ще панираш, можеш да го смесиш с нея, за да си поеме, например докато се пържи първия тиган, да натопиш хапките или каквото там ще се панира, докато не дойде и техния ред.
Иии, бре, Теди, те като истински  Mr. Green! Страхотно изглеждат!

# 51
Да и аз имах една такава нулева фактура. Сега като гледам в ДСК директ плащанията :
март съм палтила за 02
април за 03,
а м. май съм платила пак за м. май. Т.е априлската фактура ми е нулева и не съм плащала за април. Сега сигурно пак са променили нещо и за това така се е получило.
Чеб, прати ми моля те и на чие име се води тел.

Сега загледах и аз фактурите от началото на годината до сега.  Flutter
Имам една за май, която е 15 лв., а не 30. Тогава си помням, че тогава баща ми ходи да пита защо толкова и му казаха ами толкова имате.  ooooh!

# 52
Ох, Тедиии хич не ми се прияде.   Naughty Ко стана цикъла?
Да ви кажа моЙто дяти закусва в 8ч. излязохме на разходка, на прибиране заспа, преместих го и още спи.  Shocked Не е обядвал. Как не гладно туЙ дете не знам?

# 53
Е то към вечеря отива вече. Направо го отпиши обяда.  Crazy
Аз да си кажа от глад не съм се събуждала, заради тоалетна да, ама не и заради ядене.  Whistling

# 54
Сега загледах и аз фактурите от началото на годината до сега.  Flutter
Имам една за май, която е 15 лв., а не 30. Тогава си помням, че тогава баща ми ходи да пита защо толкова и му казаха ами толкова имате.  ooooh!
ООООхххх, и после що имало жалби. Много ме е яд значи. Назначават едни деца, дето нищо не вдяват и .... Както и да е няма да се ядосвам.  Embarassed Сигуро от там идва разликата.  Peace Преди се ПРЕДплащаше, после го промениха, за това има една нулева фактура, сега ако пак са променили нещо не знам, но сигурно е така.

# 55
Иии, бре, Теди, те като истински  Mr. Green! Страхотно изглеждат!

Е те тва си е цЕл комплимент Laughing

Ох, Тедиии хич не ми се прияде.   Naughty Ко стана цикъла?

Тц, нЕма го Tired

# 56
На мен ми изглеждат като ореховки. Пък аз обичам ореховки.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 17:48 от Cheburashka

# 57
Чеб, и на вкус са такива Laughing
Няма да ви казвам колко ометох до сега Whistling

# 58
Прибрах се и се успокоих, че няма да чета 20 страници Mr. Green

Зимам си душ и се мятам на сладките.

Тедко чудни са сладките ти.

# 59
1,5 това половин чаша ли е брашно или една и половина?

Общи условия

Активация на акаунт