Жената лъв - 42

• 17 260
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Хаясче ще снимам ако стане  Wink
Иначе рецептата по която направих тортата е : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534088.msg17013207#msg17013207
на една съфорумка зяпах по мафините с круши, който ще направя и видях и Тирамисуто и мн ми Ареса.

Аз лично за хлебопекарна съм 100% убедена, че не искам, защото ще падне голямо ядене  Laughing

# 676
Реа, ще стане, това определено е много лесен вариант на тирамису. Лятото тортата, която правих за дребната, беше със същия крем. Маскарпоне и бита сладкарска сметана. Само, че някак си не ми вървят плодовете, но това си мой проблем. Никога не съм обичала плодови торти. Абе капризи, мои си. Всеки луд с номера си.

А за хлебопекарната ме притеснява точно това, дали няма да се изкушавам да правя много тестени неща и да станем по 200 кг.

Аз казах ли ви как смъмрих моя мъж снощи. Изяде 9 сарми  Shocked после рови из туршията, направо от бидона яде  ooooh! след това прерови шкафа за нещо сладко  ooooh!. Ужас, чак се плаша вече.

# 677

Shocked Истински или бебешки сърми?  Shocked Представяш ли си топъл хляб със 9 сърми?  Joy Питай Бенджи как се справя с хлебопекарната и по колко хляба на ден прави  Laughing
Аз като се знам ква съм ще има да маам леб и сиренце........не 200, а 400кг ще стана  Mr. Green

Аз в Тирамисуто сложих замръзени боровинки и едни като боровинките дребни и розаво червени, такова имах в хладилника.
Офффф спорамс това Т, че сигурно ви писА от него.

Камчето е добре, почива си, нали Камче?

# 678
  • София
И моя вечеря по три пъти  Shocked! Като му се скарам, все се оправдава, че не бил ял цял ден!
Преди няколко седмици мернах пълничкия китарист от Ку-ку бенд как обясняваше, че минавал на зърнена диета - щял да яде каквото зърне  Joy Joy Joy!

# 679
Ей ме тук съм, ама си трая.  Mr. Green
Много ви гушкам.  Hug Hug Hug
И аз като Ренка ми е мн. криво и никак не ми се пише, избщо нещо ми е затруднена комуникацията напоследък.   Crazy Crazy Crazy

Хаясче и моя мъж беше така. Стана 84 кила и понеже всичко го бъзикаха прави диета 1м. и сега държи 79-80, обаче снощи след вечеря опука 1/2 пакет бисквити с 1 кис. мляко. Иначе го научих до обяд кара на плодове. Понякога.  Mr. Green

Камчето е добре, почива си, нали Камче?

Heart Eyes

# 680
  • Балчик
Реа, ще стане, това определено е много лесен вариант на тирамису. Лятото тортата, която правих за дребната, беше със същия крем. Маскарпоне и бита сладкарска сметана. Само, че някак си не ми вървят плодовете, но това си мой проблем. Никога не съм обичала плодови торти. Абе капризи, мои си. Всеки луд с номера си.

А за хлебопекарната ме притеснява точно това, дали няма да се изкушавам да правя много тестени неща и да станем по 200 кг.

Аз казах ли ви как смъмрих моя мъж снощи. Изяде 9 сарми  Shocked после рови из туршията, направо от бидона яде  ooooh! след това прерови шкафа за нещо сладко  ooooh!. Ужас, чак се плаша вече.
[/b]
 Joy Joy Joy ми нека си хапва човека , а за хлебопекарна и аз съм навита , но при мен е ден до пладне ,т.е ще се порадвам два - три дена и бутам в шкафа , така вече имам уред за готвене на пара , стои си и прашлясва   chef

# 681
Ми истински си бяха сармите, лозови, не са най-големите, ама все пак, с 4-5 трябва да се наядеш. Айде като за него 6. Аз му сипах 7 и останаха 2 в тенджерата и като ги изяде ми вика, абе имеа 2 останали, дай да ги изям да не ги премятаме. Работата е там, че той ако не закусва и обядва ще е е припаднал нейде. Сутрин си закусва вкъщи, на обед винаги яде, в противен случай започва да го боли главата и става безумно нервен. И към 19ч. вече е освирепял. Ми не е качил безумно много кг. нали уж ходи на фитнес, ама пусна голям тумбак, че пие и много биричка, ама пък и мярка няма. Добре че лакомства не купувам, че и ако купя ги крия яко, за да не ги открива джуджето, та и баща му не знае къде са  Mr. Green

# 682
....А за хлебопекарната ме притеснява точно това, дали няма да се изкушавам да правя много тестени неща и да станем по 200 кг. ....

.......не 200, а 400кг ще стана  Mr. Green....

А стига бре. Аз да не съм станала 200-400 кила Crazy Е, има моменти, когато наистина не устояваш на прясно изпеченият хляб, но Embarassed....Щом успявам да се въздържам, и вие ще можете Flutter.

Джуджи, купувай и хич не му мисли Peace

Норче, качи ли снимки?

Вени, видя ли, че всичко се урежда Wink Просто трябва преди това хубавичко да си скъсаме нервичките Twisted Evil

Люско, аз пък искам такъв уред и бих си го ползвала. Даже преди време се бях навила, но така и не стигнах дотам да си купя Rolling Eyes

Стеф, пишеш Thinking. Не си ли на работа? Или ти домириса на сладко hahaha

Джуджи, и аз мога да изям 9 сърми Embarassed Не се чуди на един мъж. Crazy

# 683
....А за хлебопекарната ме притеснява точно това, дали няма да се изкушавам да правя много тестени неща и да станем по 200 кг. ....
А стига бре. Аз да не съм станала 200-400 кила Crazy Е, има моменти, когато наистина не устояваш на прясно изпеченият хляб, но Embarassed....Щом успявам да се въздържам, и вие ще можете Flutter.
Джуджи, купувай и хич не му мисли :peace
Джуджи, и аз мога да изям 9 сърми Embarassed Не се чуди на един мъж. Crazy

Абе я пробвай да ядеш още няколко неща след тия 9 сарми. Че и ябълки яде накрая  ooooh! сега се сетих, че бели и всички ядохме от тях. А за хлебопекарната има време да помисля още малко. Все си мисля, че ако видя зор ще я бутна в шкафа и просто няма да вадя.

# 684
Джуджи, аз често ям "и още нещо" след "още нещото", така че Crazy
Не, не ме учудва, че е изял 9 сърми Rolling Eyes. Мъжът ми на моменти също яде много и то през 2-3 часа ooooh! Почти като бебетата hahaha
А от пекарната винаги можеш да се оттървеш. Но на мен ми е голяма дружка и болна лягам, занеш, като и стане нещо Rolling Eyes

# 685
Браво, Пол, аз ако ям толкова направо ще се надуя като балон.  Моя режим е като на бебетата, на 4 ч. ям. Това не е страшно,но количеството и качеството на погълнатата храна е опасното в случая. А ще видя какво ще каже съпужеството за хлебопекаранта. Днес ми е купил от тия вакумните пликове и довечеря освен, че ще готвя трябва да прибера и малко дрехи, че така разпиляни гардеробите никога не са били.

# 686
От къде Хаясче, че аз все се каня да си купувам.  ooooh! Колко пАри?

# 687
Стеф, пишеш Thinking. Не си ли на работа? Или ти домириса на сладко hahaha

Съм. Изчаквах одеве да приключат експедициите за деня, за да започна да фактурирам. И влязох. Нали ви казах, че няма да стане тоя номер с абсолютната отдаденост и 8-9 часа като машина на компютъра, а някакво лайненце да ми разправя "И още и още. И да те приобщя малко към работата". Неее, тц.  Naughty Няма да оставям някой да ме поболее и в същото време да се опитва психически да ми внуши, че малко работя и съм виновна за което. От 25 годишно лайно страх няма да събирам. Не съм машина. И всичко само, за да може да поема повече от неговите задължения. А той да обикаля наперено и да ми се изживява като звездата на годината. Пет пари не давам. Обсъждахме го и в нас с Ванката. Това няма да бъде допуснато в никакъв случай. Ако ще и да се сменя работата. Затова когато се преуморя ще пуша по цигарка, ще отворя малко и нет. Точка.
Ето оплакАх се и аз.

# 688
  • Пловдив
Стеф,  Hug

Разбирам те.
Ако искаш моят съвет: едно бебе, болнични 9м. и майчинство 2г...bowuu
Както си и на добра заплата...нямаш грижи... Wink Фирмата да му мисли без теб... Party
 Heart Eyes

И аз съм още на бач. Фактурирах до сега и сега почваме да равняваме с колежката... ooooh!

# 689
Кам, от Джъмбо ги купи мъжа ми. Размер 60/50 - 5 лв. Току що употребих единия, ако искаш изчакай да видя дали няма да изпуска. купих си 1 от кауфланд, ми изпуска. Абе тия от метро са най-хубави, ама пусти размери не ме устройват, не че нямам 7 бр. от там, но 2 та големи ми седят така сгънати прилежно в кутията.

Стеф, само така. НЕм се даваш.

Аз готвяяяяяяяяяяяяя   chef  ooooh! ooooh! ooooh! Аман. Но поне го метнах е йената и във фурната и каквото стане, голяма измишльотина е и дано не останат гладни.

Общи условия

Активация на акаунт