Жената лъв - 42

• 17 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Утре ще пиша, че тази вечер ще имам гости  ooooh!

# 691
Стеф, кажи му на Ванката идеята на Бенджи, може да му уври главата  Peace Няма да се поболяваш с разни пикльовци...

И аз вчера правих меденки и соленки с майонеза, та и грах с картофи и днеска ще блея  Mr. Green Малкия взе че заспа в 18 часа, не спи вече в градината и току полегне на 2-3 ден по време на детско  Simple Smile

Да ви кажа че свалих 4 кг за 2 седмици с оназ диета - Минус 60 и добре се чувствам, хем и ям сладко все пак. Но не от д..пето, а от дето не трябва, разбирай от ц...ите, не че ми бяха 4 кг  Shocked ама сега са ню-ню а на дупарата не й личи особено  Mr. Green Но иде Коледа... и ще се угоим отново!

# 692
  • Балчик
и аз съм много ЗА  идеята на Бенджи !
пиклювците и пиклите да си знаят местата  #2gunfire
Ей сега се пльоскам на диванчето , ейййййй аман и аз да кажа , то готвене , шетане , пранета , ейййййй
макар че мъжито е в отпуск и той сутрин оправя легла , поошетва , обачеее ... и аз трябва да се включа  Peace
Айде , че дават моят Хорейшио  Crazy

# 693
Ние пък украсявахме Whistling Ник се напика сто пъти Close. Боли ме глава въпреки хапчето и се оказа, че ми е високо кръвното Thinking.

Рени, твойто лошо отминава ли? ВидОх те горе Wink

# 694
  • София
Аз си взех душ и лягам. Мързи ме да си суша косата и утре ще приличам на близнал гущер лимонтозу   newsm77!

# 695
Аз си взех душ и лягам. Мързи ме да си суша косата и утре ще приличам на близнал гущер лимонтозу   newsm77!

Кой знае newsm78. Може пък да се изненадаш Crazy hahaha

# 696
  • София
Ще, ама неприятно, както всеки път, когато си легна мокра  Crazy. А най-готино беше, когато се събуждаме една сутрин, мъжът ми се обръща към мен и се оцъкля ей така  Shocked с въпроса: "Абе, мило, да не ти е гърмяла възглавницата нощеска?"  Joy

# 697
Аз си взех душ и лягам. Мързи ме да си суша косата и утре ще приличам на близнал гущер лимонтозу    newsm77!

Вени, е ти вкара лафчето на месеца.  Joy

# 698
Вени, ти остАй лафа, ама не те ли е страх да лягаш с мокра глава? Rolling Eyes Увий я поне с някаква кърпа.

# 699
  • София
Стеф, това е стар лаф, много си го харесвам  Joy.
Полчо, не ме е страх. Е, аз постоях с кърпа на главата и не капе вода от мен. Ако я завия с кърпа, тая коса няма да изсъхне, много е гъста  ooooh!.

# 700
Уф, не знам, ама най-много да си докараш нещо Confused. Вярвам ви е топличко, но...

# 701
  • София
Пол, още един такъв пост и направо ще стана да си направя сешоар  hahaha  Hug!
Всъщност не ми е за пръв път, аз редовно лягам така. Тренирана съм, дет се вика .

# 702
Пол, още един такъв пост и направо ще стана да си направя сешоар ...

Психоатаката е голяма работа Crazy Ама ко ми беше едно дете - бой, бой hahaha
Между другото и Даянка често ляга с мокра глава, защото все не и остава време да се изкъпе по-рано, но поне си увива главата в кърпа и сутрин не е чак като разплетена кошница Joy

# 703
  • София
Поли, заради теб си сложих една хавлиена кърпа на възглавницата, ама не мога да си я увия около главата, че ми е неудобно! Надявам се да отърва боя  Laughing  Hug!

# 704
 Crazy
Вече разрешавам да лягаш /ти си легнала де Crazy/, пък аз шА спя спокойно Blush

Общи условия

Активация на акаунт