Пиете ли фолиева киселина без бременност - 3 част.

• 82 721
  • 487
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ви за отговорите! Ние мислим да започнем опити евентуално зимата и ми се иска отсега да започна да пия ФК.

# 346
Здравейте.извинявам се предварително,ако вече има отговор на еъпроса ми,и не съм го видяла.
Разбрах чак в 6та седмица,и от тогава почнах да взимам неофолик.късно ли е много?

# 347
  • В сърцето на любимия човек
Не е много късно, спокойно. Много жени разбират по-късно,съответно започват приема на фолиева киселина по-късно и раждат живи и здрави деца.
Пий я редовно, храни се здравословно и балансирано и се наслаждавай на бременността си.
Пожелавам ти лека бременност и здраво бебе по термин  Hug

# 348
Здравейте на всички - искам да попитам дали мога да пия ФК или Неофолик Мета тъй като имам Множествена склероза, а с моя приятел искаме да си имаме бебче, от 3 месеца правим опити но не с получава

# 349
Здравейте на всички - искам да попитам дали мога да пия ФК или Неофолик Мета тъй като имам Множествена склероза, а с моя приятел искаме да си имаме бебче, от 3 месеца правим опити но не с получава

Трябва да попиташ лекар. Аз вземам фолиева киселина от пет години и разни лекари ми казват, че няма как да ми навреди, но аз нямам подобни здравословни проблеми. Поговори със специалисти, ако вземаш медикаменти, свързани със заболяването ти, трябва да ти кажат кое може и кое не може да се приема преди и при евентуална бременност.

# 350
  • София

"Проучванията показват, че пациенти с МС не обработва витамин В12 както те обикновено уж. И че като B12 добавка с фолиева киселина може да помогне за поддържане на нервната система при пациентите с множествена склероза. "
Но навсякъде пишат Фолиева киселина и витамин Б 12,така че най-добре се консултирай с лекар. Също така намери много добър репродуктивен специалист,който да се занимае с теб преди и по време на бременност. Успех    bouquet

# 351
А да ви питам засили ли ви се апетитът по време на приема на Неофолик Мета? Пих го около месец и половина и няма такъв глад... Сега съм го спряла. Мисля ноември да подновя приема.

# 352
  • София
А да ви питам засили ли ви се апетитът по време на приема на Неофолик Мета? Пих го около месец и половина и няма такъв глад... Сега съм го спряла. Мисля ноември да подновя приема.
Пия тази фолиева вече 6 години и нямам подобно набюдение.

# 353
Пия тази фолиева вече 6 години и нямам подобно набюдение.

при мен също няма такъв страничен ефект, пия Неофолик Мета вече 2 години

# 354
Здравейте. В темата не е писано доста отдавна, но все пак да задам един въпрос. Пия ФК от няколко месеца и почти ми свършва опаковката. Вчера отивам да си взема нова и й казвам на момичето да ми даде Неофолик, а тя ми дала Неофолик Мета. Видях че пише "Мета" чак като се прибрах, та въпроса ми е мога ли да си я пия вместо обикновената, при условие че не знам дали мога или не мога да усвоявам пълноценно този L-метилфолат? Знам че се прави изследване за това нещо, но питам просто дали има толкова голямо значение, че да си купя нова обикновена.  newsm78

# 355
  • София
Тракийка,можеш без никакъв проблем да пиеш Нефолик Мета и още по-добре е!

# 356
Благодаря  Flushed

# 357
Вчера ми изписаха Неофолик 2 пъти по 1 и Инофолик по 1 на ден ,за да подобрило морфолигията на яйцекелтките,ама те не са ли подобни,не е ли по-дорбе само едното? Thinking

# 358
  • Живее на Луната
Инофолика е инозитол+фолиева киселина, така че може и само него да си пиеш.  Peace

# 359
  • В сърцето на любимия човек
Аз пия по едно прахче Инофолик и 1 Неофолик мета. Фолиевата киселина така става 0.6гр, но не мисля, че е проблем  Peace
Защо са ти изписали по 2х1 Неофолик, да нямаш неусвояемост не фолиева киселина?

Общи условия

Активация на акаунт