True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 15 487
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Аууу, Кате, метни малко насам, така ми се ядат палачинки, пък май не знам как се правят, имам два неуспешни опита, ма съм си аписала няква рецепта, да пробвам някой ден  Embarassed Embarassed Embarassed

Дубрютрооооо  wavey
Живинка съм, наспинкана съм, сънувах уж Джото, само че визуално мязаше на Шейн от Зомбитата  Crossing Arms Много нелицеприятно, ама няма как.
Отивам да намяткам малко палачинки  newsm64 Ще ви наглеждам да знаете  Wink

Гъх  Sick

# 46
  • КиТ
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3411371
Класация за най-сексапилен мъж....само Джо-то е някъде в първите Mr. Green

Туй трява да се пусни и в Дневничарската тема,че мярнах Иан Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Като давам заявка,че и аз искам палачинки Crazy Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 47
Въх, милите  ooooh! Въобще не се съобразих. За всеки случай да спомена, че палачинките станаха ужасни. Никой не пожела да яде от тях, а съм направила един огромен куп. В крайна сметка ще отидат или за свекито или в кофата  Blush Хич не съм по тестените кулинарии  Crossing Arms

# 48
Е, как ужасни, бе Кате, не ти вярвам! Моите опити се провалиха щото си мислех, че мога на око да импровизирам, ама 'на око' се прави само ако знаеш нещата. Помня, че вторият ми опит го докарваше на омлет...

# 49
Ами то и при мен стана нещо такова - не ги намазах с масълце и станаха твърди - не стават за навиване  Rolling Eyes

Днес най-накрая дочетох книга първа на леля Шарлийн  Laughing Кефих се как почти мотамо е по сериала  Peace

# 50
Е, втората и третата хич не са, да си знаеш  Grinning

# 51
  • Срещу планината:)
Леле каква хубава новина ме посрещна в края на миналата тема,ще си имаме шефско бебе newsm44

bouquet Честито  шефе ,лека бременност ще стискам палци за една малка принцеска Wink ,но ако се окаже момченце, hahaha знаеш каква комбинация ще ти пожелая
Абе каквото е, на финала да имаш едно красиво и здраво бебоче  Hug

Трайки мерси за отговора добре сме се справили с наградите  Simple Smile готина нова тема  Joy
Липсвате ми но,мисля,че скоро ще съм на линия отново,днес поръчахме нов лаптоп,че старият почина в съня си преди 3 седмици Tired

айде утре пак ще ви навестя  чао цун и гуш  Kissing Heart

# 52
ДюнцеееHug Hug Hug

Ква комбинация ще ми пожелаеш? 13-майска или някаква друга?  hahaha

Айде, мир на харддиска на покойника, снабдявай се с нов, че ни липсваш!

# 53
  • КиТ
Липсвате ми но,мисля,че скоро ще съм на линия отново,днес поръчахме нов лаптоп,че старият почина в съня си преди 3 седмици Tired

айде утре пак ще ви навестя  чао цун и гуш  Kissing Heart

О Дю,хайде действай по въпроса,че много ни липсваш Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Мир на хардиска и от  Mr. Green,ква марка беше,покойния Joy Joy Joy Joy Thinking Crazy

Съквартирантката има рецепта за палачинки,ако искате ша ви я напиша Crazy Rolling Eyes Wink

# 54
Юхуу  Hug 
Дююю   Hug

Аз продължавам със снимков мат'рал  Mr. Green

True Blood’s Joe Manganiello and Ryan Kwanten arrive at the 15th annual “GQ Men of the Year” party held at Chateau Marmont on November 17, 2010 in Los Angeles, California.  Още снимки ЕТО ТУК

# 55
ВЕрвам ще ми простите двата поста  Wink

Още от Джо във Vanity Fair Italia 

Тука е всичко http://joe-manganiello.org/photos/displayimage.php?album=87&pos=0, ако уикенда намеря време, ще преведа интервюто Hug Ама не обещавам  Blush

# 56
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Мило Джесче, newsm59!

# 57
Джескоnewsm59 Много любов ти пожелавам, защото ти си една нежна душичка, която заслужава само обич и топлина  Hug Весел ден изпълнен с емоции   ura Tada  Party Time

Брех, тоз мъж сякаш с длето издялан, би  Crazy  smile3544

# 58
Джесче, ЧРД и от мен, душичко! Само хубавини ти желая и повече спокойствие   bouquet

Като, би, верно като издялан. И хубави ръце, много!

Ох, пък Мечо по дупе почна да се разхожда вече, така съм се смяла вчера  hahaha hahaha

# 59
Пуци мила-кога излиза новия Здрач,че тук едни приятелки ми казаха,че било другата седмица,а аз нищо не съм чула???

Вчера с колежката ми фитнес-маниак четем за класацията за секси мъже,в която е Джо и аз и показвам негови снимки и и обяснявам какво тяло има и тя попада на една,на която не е с такава преса и вика-Ау я го виж тук как се е замазал...а на снимките с пресите сигурно 3 дена е ял само варено пиле и моркови за да се изчисти така/викам си на акъла-катина диета/

Общи условия

Активация на акаунт