True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 15 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Браво, Мури! Е, ще те поболи малко, колкото за такава интервенция и ще ти мине. А от какво да ти стане лошо?  newsm78

# 706
Еее, Танчик, ей на тва му се вика пърфект тайминг! Съвсем навреме за рекламната кампания на батко с надслов "Мое да е убав, ама Пуци вече го взе!"

Какво става с тебе, пак взех да се притеснявам. Сега остава Ката да се завърти, че да се успокоя.

Пърфект,пърфект,ама аз пак не разбрах кой е батко...... Thinking  Mr. Green

С мен нищо не става - яко бачкане и това е Tired По празниците...в пощите.....нали се сещаш Whistling

# 707
  • срещу двата комина :)))
Браво, Мури! Е, ще те поболи малко, колкото за такава интервенция и ще ти мине. А от какво да ти стане лошо?  newsm78
и аз не можах да разбера,ама трябваше да вися там и доктора да ми говори глупости  Joy да ви кажа това докторите не са хора,само някакви простотии разказваше  hahaha

# 708
Не са, Мури, не са хора - доктори са. Дефектират много рано  Mr. Green Може от упойката да не ти прилошее да са следили. Бе важното е, че всичко е наред.

Танчик, батко играе в "Декстър", който ти не гледаш, както и в бая трилъри, които може и да си гледала. Вчера например му се радвах в Ghost ship и Exit speed. Днес ще точа лиги по Wrong turn. Сори, че не давам линкове, ама отивам да се къпя да се стопля, всичките ги има в замундичка.

# 709
  • Срещу планината:)
Трайкииии през теб ли минавали писмата до Дядо Коледа,жестоко  Party

# 710
Трайкииии през теб ли минавали писмата до Дядо Коледа,жестоко  Party

Абе не точно.... Ние се занимаваме само с бързата поща(Булпост) Whistling Сега в края на годината банките пращат картички и календари на клиентите си,а институциите от провинцията си пращат отчетите до министерствата...... #Crazy Днес имахме пратка до бате Бойко и  няколко до БТВ Wink Направо сме си ВИП  bowuu

# 711
Ейц, ейц! Ти затова, значи не се мяркаш често, а? Порасна ти работата, навири нос и ни забрави!  hahaha

# 712
Ейц, ейц! Ти затова, значи не се мяркаш често, а? Порасна ти работата, навири нос и ни забрави!  hahaha

smile3533

# 713
Мара, би, гугуткен  Hug
Пуцко, ким тоз Батко, би  Shocked newsm78 Къде изсипа Мечо и що го замени с Батко  Crossing Arms Не мога се уредя да се върна назад да ви попрегледам  ooooh! Ма иначе виждам добре си изкарвате  hahaha

# 714
Ей тва е! Вече ще знам, че това е печелившата стратегия - реввам, че съм притеснена за някоя гугутка в неизвестност, и тя долита  Hug

Като, Мечо е в Красноярск, малко н апочивка на хладничко, да си проветри главата, че малко му се е препълнила  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Не ти ли харесва батко?

# 715
  • гр.София-Красна поляна
На мен батко мноо ми ареса... smile3508 Heart Eyes Mr. Green

# 716
На мен батко мноо ми ареса... smile3508 Heart Eyes Mr. Green

Разбрахме, пай се, да не ставаме на кълбета. А, и недей да гледаш "Погрешен завой" шта замола най-учтиво  Mr. Green

# 717
  • гр.София-Красна поляна
Е то все едно ме приканваш да го гледам.... Mr. Green Whistling

# 718
  • КиТ
Абе влизам в дневничарската тема гледам някъв аватар непознат за мен викам кво стана тука newsm78 някви лиги тука Crazy Mr. Green Joy Joy Joy и накрая виждам,че е Пуцито Crazy и идвам сега да ти го честитя много си фешан бе Пуциииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мури добре е минало посещението при зъболекара виждам,важното че бързо си се отървала Mr. Green Peace

Трайче бре,бре Crazy Hug Hug Hug Hug Като ти пъ да се загуби,да не ходи на посещение при дядо Коледа мър Whistling Whistling

И аз съм с нови дрешки bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu,на коледна вълна Sunglasses Party Party Party Party Party

Айде Зиса па захапа там дето нЕтребва Whistling Whistling Whistling Whistling Mr. Green

# 719
Ади, добро утро, че гледам нЕма никой да му кажа добър вечер, а и вие сте от ранобудните  Hug

Първо - обърщам се към робовладелката Пуце  Laughing заповЕдайте, може да го знаете, че Франкито играИ у новоМечовия филм http://www.trueblood-online.com/cast-crew/james-frain/james-frai … er-for-elephants/

И не можах, моля ви сЪ, да се стърпя да не пусна такива снимки  Crazy Heart Eyes  smile3544 (от кампанията за подкрепа на Сашковия любим футболен отбор)

Общи условия

Активация на акаунт