True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 15 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • КиТ
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как е Мама Flutter Flutter Flutter Flutter

аз само днес съм при вас,утре мъж ми ще ме води у Истанбул,та чак до понеделник Joy но само за вас ще си мисля да знаете  Hug

Вчера имаха байрям,може като отидете още да са на празнична вълна,приятно прекарване!

# 16
Тююююю, не мога да разкарам мъжете от компа. Заиграли са се на Ледена епоха и не ми дават да припаря до тях  Crossing Arms

А добър ден сега!

Мамито, благодаря, днес сме супер. Сякаш не е било нищо  Rolling Eyes Много гаден вирус, но поне е за кратко.
Мури, да си изкараш страхотно  Hug

# 17
  • срещу двата комина :)))
Нали ви казвам само за вас ще си мисля,и за вас ще ям всичко дето става за ядене  Joy
а иначе Дали май ще остане за по-нататък  Thinking Пуци, разкажи дали ти е харесало

# 18
Мури, естествено, че ще разкажа. Ех, кой би помислил, че ще имам шанса, комбиниран с желанието да видя Дали наживо, пък нека да е само графика. Стратегията ми за избягване на пушенето скоро може да ме докара и до скално катерене, аз ви казвам  Mr. Green

Кате, браво на вас. На тия вируси явно тва им е положителното, наистина, че са светкавични.

# 19
  • гр.София-Красна поляна
Мури,язе па сакам да издириш Али Ръза от Листопад
и да му праснеш един целуфан по челото. Mr. Green hahaha
Те така за спорта,да ни ти скучно.

# 20
кой тоз ,би  newsm78
дай да го видя,че да знам кой да търся  Joy

# 21
  • гр.София-Красна поляна
Те тоз убавец ма Мури. Joy

# 22
  • КиТ
Стратегията ми за избягване на пушенето скоро може да ме докара и до скално катерене, аз ви казвам  Mr. Green

Витоша ти е  близко би,всеки ден може да седиш там,построяваш си една виличка и идеал Crazy Peace

кой тоз ,би  newsm78
дай да го видя,че да знам кой да търся  Joy

Мури как не знаеш Али Ръза,аааа срамота как може такова нещо Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

# 23
Ох, бе, боже, бе, ЗисоJoy Аз реших, че шъ дъ е някой от левентите, пък то кво било...

# 24
Ох, бе, боже, бе, ЗисоJoy Аз реших, че шъ дъ е някой от левентите, пък то кво било...
и аз тъй,и аз   Shocked а пък то кво се оказа Thinking
не така,Зисе,тъкмо си помислих,че ще ми излезе късмета с някой убавец  Joy

# 25
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha
Шашнахте ли се,а? Joy

Мури би,убавците са само за мен би. Whistling
Той ако беше убавец нямаше теб да пращам да го цаливаш би.
Аз отдавна да бех преплувала Босфора и да го бех намляскала бре. Laughing

# 26
  • София
Здравейтеее Simple Smile
Зиске   с тебе скоро една среща по комшийски ни требе Simple Smile
Аз да ви кажа направо тряя да си отрежа косите и да си посипем главата с пепел последна разбрах за бебето на Пуци па и тя си траеше и не ме светка изобщо и сега у скайпа ми е "бъдеща мама Пуци" яко звучи нали Simple Smile
Треа да влизам по често тука

# 27
Те тоз убавец ма Мури. Joy

hahaha hahaha hahaha Аз си помислих за оня зеленоок убавец - Оби Уан Кенан  Mr. Green Машала и убост у тоз момък, би  Crazy Ама що не се снима у някое зомбирано сериалче, ми в тез сапунки  Crossing Arms Язък му за красотата. Я да му сложат едни полуавтоматични зъбки като на Билиту и Ерик, или пък една рунтава опашка - баш като на Вълчан.

# 28
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,ние с Трайкито едно времИ
мноо въздишаме по Оби Уан Кенан. Laughing

Джесче,когат кажеш би съм на линия. Peace

# 29
  • КиТ
Оооо,ние с Трайкито едно времИ
мноо въздишаме по Оби Уан Кенан. Laughing

И аз кюпа Blush Crazy Joy Joy Joy Joy Joy,гледах имаще един леко страшен снимал,ама нищо особенно Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,не са дорасли още комшиите за такива вамп истории Peace

Мури ако види Кенчо,не го целувай само го снимай Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Джес верно си назад с инфото,ама що не ти казват би,ша ги бием Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт