True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 15 516
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Брр, за кво са ти нощни смени - вярно повече пари, ама ше пукнеш от скука.

Абе няма да съм сама,пък и искам през деня да съм свободна заради децата Wink

А кога ще спиш, динамо такова?  Laughing

# 91
Плами, ми 17-годишен е Еди, агне мартенско...  hahaha Естествено, вече в последния филм нема начин някой да му повярва, че е на 17, ама карай да върви, то и Рабитката не мяза на 18-годишна.

Ба, той вече 100 и кусур години си стои на 17 години  Wink Ма на него де му пише, че е върджин  newsm78 Или като ти отнемат невинността ти спира сиянието  Laughing

Трайки, ще поддържаш нощната смяна и у форума, би  Mr. Green

# 92
Плами, ми 17-годишен е Еди, агне мартенско...  hahaha Естествено, вече в последния филм нема начин някой да му повярва, че е на 17, ама карай да върви, то и Рабитката не мяза на 18-годишна.

Ба, той вече 100 и кусур години си стои на 17 години  Wink Ма на него де му пише, че е върджин  newsm78 Или като ти отнемат невинността ти спира сиянието  Laughing

Трайки, ще поддържаш нощната смяна и у форума, би  Mr. Green

У книгата, Като, у книгата. Там пита татко си какво да очаква от туй изживяване, демек секса.  Grinning

# 93
 #Crazy А стига, би! Инъче по книгата на колко века е този Еди, би! Егаси целомъдрието. И тая покварна Бела, отде се пръкна да развращава тъй сексуално бедното създание  Crossing Arms А кой впрочем е автор на книгата  Laughing

# 94
  • КиТ
Плами, ми 17-годишен е Еди, агне мартенско...  hahaha Естествено, вече в последния филм нема начин някой да му повярва, че е на 17, ама карай да върви, то и Рабитката не мяза на 18-годишна.

Аха,ама на 100 годинки щом е Whistling,бая е закъснял мисля hahaha hahaha hahaha hahaha,па тая Бела верно разваля момчето можеше още няколко века без секс да го кара ooooh!ей значиииииииии tooth tooth tooth tooth

# 95
Дубрютру, де, айде оп, оп, ставайтеее!

#Crazy А стига, би! Инъче по книгата на колко века е този Еди, би! Егаси целомъдрието. И тая покварна Бела, отде се пръкна да развращава тъй сексуално бедното създание  Crossing Arms А кой впрочем е автор на книгата  Laughing

Ау, срамота! Стефани Майър се нарича таз велика (и вече много богата) женица  Joy Според Мастър Кинг не я бива много в писането  hahaha и аз съм склонна да се съглася, ама само донякъде.

# 96
Не съм чела нищо нейно, но и аз съм склонна да повярвам на Кинг. Ау че го уважавам тоз човек, би, как може такова фентъзи да бичи тоз човек, би  ooooh! Жалко само, че екранизациите му са хилави.

# 97
Не съм чела нищо нейно, но и аз съм склонна да повярвам на Кинг. Ау че го уважавам тоз човек, би, как може такова фентъзи да бичи тоз човек, би  ooooh! Жалко само, че екранизациите му са хилави.

Кате, всичко нейно са четирите Здрача, плюс някаква друга не-вампирска книга, плюс последно един последен кратък Здрачен напън за второстепенна героиня. Няма кво да се 'абиш.

# 98
Категорично Здрачното няма да го чета, а и невампирската история не ме вълнува  Laughing Мерсаш за инфото. Ще си наблягам на Кинг и Шарлийн  Mr. Green

# 99
  • КиТ
Малко нощно включване от мен,ама сега трябва да качвам снимки....тъй че нощта едва сега започва за мен Crazy Mr. Green Joy Joy Joy

Не съм чела нищо нейно, но и аз съм склонна да повярвам на Кинг. Ау че го уважавам тоз човек, би, как може такова фентъзи да бичи тоз човек, би  ooooh! Жалко само, че екранизациите му са хилави.

Кате, всичко нейно са четирите Здрача, плюс някаква друга не-вампирска книга, плюс последно един последен кратък Здрачен напън за второстепенна героиня. Няма кво да се 'абиш.

Дан си морим очите викаш tooth tooth tooth tooth tooth Joy Joy Joy Joy Joy

# 100
Ааайде на новата седмица, молим!

# 101
Ауууууууу, че хубава закуска  Heart Eyes

# 102
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug
Айц Пуц,каква трапеза. Crazy

# 103
Ей тъй, отвътре ми дойде  Mr. Green А снощи сънувах, че ям палачинки. Така ми се ядат и така ме мързи да направя.

# 104
Аууу, би, Ир  Shocked Чувствам се страшно виновна  Innocent Сега ще ти спретна една тава и ще ти ги пратя по куриер  Whistling Да се обаждаш на Мосю С. да тичка да ти купува палачинки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт