True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 15 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Въх... тоз вАмпир как го е подхванал туй бебе!!! Направо му сЪ раСипа реномето на коравосърдечен батьо!

# 721
Здравейте момичета от давна не съм писала,но чета ли чета, нищо не съм пропуснала Mr. Green Миналата седмица гледах 13 с Алекс, участието му е малко като цяло, но филма не е за хора със слаби сърца, напрово е смръзявящ Shocked Но порцииката Алекс добре ми дойде Sunglasses

# 722
Дубрюююютър! Каск сте, как сте, петък е, последния преди Коледа, тралала и тъй нататък.

Аууу, Цеце, шта черпя, как ми 'ареса тва 'робовладелката', ай, ай, ай! Пу!

Не знаех, че Франки обгрижва слонката на Мечовски, туй е симпатична информация.  Mr. Green Ей, ама много ше е красив тоя филм, много! Отивам да зяпам батко.

# 723
Добро утро, Али е потресаващ с това бебе Heart Eyes, така да му ходи, дано Парцала не мисли така Twisted Evil

# 724
Добро утро, Али е потресаващ с това бебе Heart Eyes, така да му ходи,
 Twisted Evil

hahaha

Забравих да кажа какво съновидях тая нощ: Дългогодишната ми офталмоложка искаше да ми оперира краката. Операцията се състоеше в разглобяване всичките ми кости от коленете надолу и после повторното им сглобяване. За целта ми беше дала 45 алуминиеви тавички за еднократна употреба, да ги разпределя около операционното легло, че да й е по-лесно да сортира кокалите. Ама нещо не се стигна до операция. Явно "Погрешен завой" ми се е отразил...

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 10:46 от ИрПуц

# 725
Направо ме закопавате с тези сънища Crazy
Пуци, да си подреждаш кокалите в 45 санта тава, че и алуминиева е върха на фантастчиното подсъзнание hahaha

# 726
Демс, не бе, тавата не беше 45 санта, а бяха 45 броя тави  hahaha Да има място, да е всичко прегледно. Мани  Joy

Ся се чудя, Трайки сигурно ще се къса от бачкане днеска, та да имам готовност да пущя новата тема.

# 727
Ба....ти тавите бе, къде ги беше наредила newsm78

# 728
  • КиТ
Здравйте,трябваше снощи да последвам примера на Цеца и да бъда една от първите пожелали доброутро Mr. Green

Каск сте, как сте, петък е, последния преди Коледа, тралала и тъй нататък.

Ох Пуци не ми напомняй,че с тея подписи ми се размъти главата дано на 23 ни пуснат по-раничко Rolling Eyes Praynig Praynig Praynig Praynig А 27 ша требва да идвам Tired #2gunfire #2gunfire #2gunfire оф ужасТ #Cussing out

Кви са тия сънища би Thinking,кви филми гледаш с батко,че такива работи сънуваш newsm78

При мен се изтеглиха супернатуралните и отивам да гледкам Crazy Party Party Party Party и събота и неделя като си направя едни маротони,лели малииии Mr. Green

# 729

Около оперативната кушетка.  Mr. Green Много беше спретнато.

# 730

Около оперативната кушетка.  Mr. Green Много беше спретнато.
О, уби ме hahaha

# 731
  • гр.София-Красна поляна
Забравих да кажа какво съновидях тая нощ: Дългогодишната ми офталмоложка искаше да ми оперира краката. Операцията се състоеше в разглобяване всичките ми кости от коленете надолу и после повторното им сглобяване. За целта ми беше дала 45 алуминиеви тавички за еднократна употреба, да ги разпределя около операционното легло, че да й е по-лесно да сортира кокалите. Ама нещо не се стигна до операция. Явно "Погрешен завой" ми се е отразил...
smile3532 Направо загинах на место... hahaha hahaha

# 732
  • Срещу планината:)
 Hug Добър ден

hahaha Шефе добре,че не  се е придържала към нейната си специалност и не е решила да ти вади очите.
Я почни да наблягаш на по леки филми да не травмираш бебо  Thinking

аз пък сънувах Цеци,седя на пистата на един стадион(може би Герена  Laughing) и съм нещо като жури.И изведнъж съзерцавам наша Цеце дефилира с едни кучета.Беше облечена в син  и бяла тениска(Цеце глей колко съм била притеснена за теб щом в съня си ти осигурявам разкошно време Flutter) JoyПотупвам я да се обърне,а тя като ми се метна на врата  бяха едни прегръдки все едно не сме се виждали от 100 години Joy
Цеци ме пита на "Мача ли?",а аз й викам "Ми не тука ще помагам за кучетата" и тя взе че ми връчи повода на едно от нейните да й помагам да ги разхождаме.Друго не си спомням smile3506

# 733
  • гр.София-Красна поляна
Ама на вас какво ви става би?  smile3532

# 734
Мари, Дю, мари  hahaha Joy hahaha   Hug
кучета, божкееее  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт