В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Май не е тук мястото...но да питам...има ли от вас клиенти на интернет усл. от Булсатком и доволни ли сте? Peace

# 211
  • Пловдив
Цитат
Ти си ми комшийка, аз съм между Южен полъх и Миража
newsm47

# 212
Ееее, само Тракийки ли пишат тук!? Няма ли някоя майка от Каршияка!?  Grinning

ммм аз съм от Кършияка  bouquet ,но идваща от Кючука Mr. Green

# 213
Здравейте момичета.Чак сега видях ,че има темичка за мамите от Пловдив  Embarassed  Много се радвам......................Най-якия град! Дано да приемате попълнения в отбора  Hug

# 214
Здравейте момичета.Чак сега видях ,че има темичка за мамите от Пловдив  Embarassed  Много се радвам......................Най-якия град! Дано да приемате попълнения в отбора  Hug

"Колкото повече, толкова повече" Добре дошла Hug

# 215
Здравейте!
Бих искала и аз да се включа при Вас.Имам дъщеричка на годинка и два месеца,живея в Тракия и от 6 години жевея в Пловдив.
Приятен ден! Hug

# 216
Ей, ама наистина повечето сме в Тракия, сигурно седим и пейка до пейка в парковете, но не се познаваме  Joy
Здравейте на новите мами  Grinning

# 217
Благодаря за посрещането  Hug  bouquet
Аз съм от Кичука  smile3521

# 218
  • Plovdiv
добре дошли. трябва да се видим и запознаем в тази тракия. аз никой не познавам от квартала  Wink

# 219
  • Plovdiv
живея до пени маркет  Laughing

# 220
Благодаря Ви за топлото посрещане Hug!Аз живея на Хлебозавода в Тракия.

# 221
peperuda ние с теб сме почти комшийки,аз съм в 70 блок,до LIDL:) и момчетата ни са почти на една възраст.Вие къде се разхождате,трябва наистина да се запознаем,като се пооправи времето:)

# 222
  • Пловдив
и аз съм в този район - 52 блок Peace

# 223
  • Plovdiv
СУПЕР  Grinning разхождаме се към Форума , към поликлиниката.Обикалям цял следобед улиците. Ще се стопли и ще се разберем. Тъкмо до дни да си купа и нова  количка , че вчера ни я откраднаха. Rolling Eyes

# 224
студено и малко сняг  Mr. Green

Хайде да се стопля да вършеем улиците  1stroller 1swing

Общи условия

Активация на акаунт