В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
peperuda и ние се разхождаме предимно около Форума и поликлиниката,страхотно.Като се пооправи времето ще си разменим телефоните да се уговорим за разходка.Как така са ви откраднали количката,ужас

# 226
  • Plovdiv
ами оставихме я отвънка пред апартамента на етажа имаме специално направено-едно желязо -за да се заключват колелета или колички и си я заключихме с катинара и си излезнахме с колата. и вечерта се прибираме и всичко разбито и количката я няма и приспособлението за заключване-нищо няма. и кръв чак имаше по стената където са се мъчили да го разбиват  Shocked
и съседите нищо не чули.

# 227
оле какви хора имало Sad

# 228
Здравейте момичета! Hug

ами оставихме я отвънка пред апартамента на етажа имаме специално направено-едно желязо -за да се заключват колелета или колички и си я заключихме с катинара и си излезнахме с колата. и вечерта се прибираме и всичко разбито и количката я няма и приспособлението за заключване-нищо няма. и кръв чак имаше по стената където са се мъчили да го разбиват  Shocked
и съседите нищо не чули.

Пеперуда,съжалявам.Много неприятна случка. Sad

# 229
  • Пловдив
Пеперуда, това е ужасно Sad Hug

# 230
 peperyda , ще се вози някое цигане във вашата количка  Confused
Всички сме много на близо и като се оправи времето ще се запознаем. Ние обикаляме целия квартал, но и доста често пием кафе на поликлиниката с мамите. sweet_maniche, аз съм в съседния блок Simple Smile.
Има ли записани бебоци за детска ясла “Слънчев рай“. Аз съм записала Ники, но онзи ден една мама ме шашна. Каза, че директорката и задраскала датата на картончето и казала, че това е нейно желание, което не означавало, че тогава ще и вземе детето  и и дала дата за месец преди да тръгне на градина, то какъв е смисъла тогава  Crazy . Аз се каня да го пускам септември, но може и на мен да ми спретнат този номер.

# 231
Здравейте момичета, добре дошли на всички нови мами....как сте тези дни си стойм в къщи и ве4е полудяваме,малкият лудеее по цял ден...вие какво правите?
Тази отстъпка за Касида е много добра 6те разгледам!

# 232
  • Пловдив
напълно е възможно и да ти го спретнат номера бъдете мако по нахални защото в яслите си правят каквото искат.През април миналата година подадох молба в ясла за ясла и детска кухня значи 2 молби при нас ги приемат на едно и също място сега когато отидох да проверя се оказва че молбата ми е изгубена (птулена,затрита)а аз искам детенцето ми през март да е на ясла и се оказва, че аз трябвало да напиша нова молба защото те не били убедени че изобщо съм подавала
след дълго ровене из архивите молбата за детска кухня се откри е нормално, защото взимаме кухня.Разбрахме се с директорката на яслата да и подам нова молба през тази седмица пък тя от своя страна ще провери групите и изписванията на децата и ще направи какво то може детето да ходи на ясла през март или април когато има место.Днес отивам с новата молба и какво да видя
директорката е вече в отпуск и молбата ми е приета от някоя сектетарка жената ми каза че ще я сложи при другите молби(тя с нищо нее виновна) и сега  се надявам да не се загуби отново стискайте ми палци да тръгне преди август на ясла че вече ми е належащо да започна работа.
   Много съжалявам за откраднатата количка има гадняри всякакви аз си мисля че те дебнат умишлено майките и значт кога се прибират и прочие.

# 233
Здравейте момичета,и аз подадах молба в Слънчев рай за ясла когато Дани беше на 3 месеца и ми дадаха номер за юли 2013,т.е. тогава той ще е на 3 години и 4 месеца.Незнам какво ще правя защото сега сме на частна кухня но мисля от април-май да го записвам на кухня в 51 блок но разбрах че за да се запишеш там трябва да вземеш бележка от директорката на ясла Слънчев рай и направо незнам,трябва да ходя пак Wink

# 234
Ние сме записани на ясла в "Едгар Бороу".Записах я когато беше на 4 месеца и сега май месец ще излезе класирането дали сме приети.На мен ми се иска септември да я давам на ясла и аз да се ориентирам да си започвам работа,но ще видим какво ще стане.А за кухнята-4 месеца взимах държавна кухня и детето не я харесваше особено,а сега вече трета седмица сме на частната кухня-"Първа лъжичка".Много съм доволна,изяжда си абсолютно всичко,че даже не и стига.

# 235
ауууу дали  са ти дата за 2013г Shocked Shocked мале,така ли стоят принципно нещата за ясли?
ужас,аз съм закъсняла.ние вече сме на 10м,а аз се мотам(но защото не съм решила дали да почвам работа или не,клоня към не,ама знам ли други ден като почнат само тия 240л дали няма да говоря друго). лелеее,ми да си направи човек направо детска градина или ясли(е,и възможности,ако имахме чудно,но..)

какво е тази часна кухня Първа лъжичка?

# 236

sparkling eyes,заповядай да им разгледаш сайта. Hug

http://www.1spoon.hit.bg/

# 237

sparkling eyes,заповядай да им разгледаш сайта. Hug

http://www.1spoon.hit.bg/

bouquet  ааа че интересно,мерси! и си имат описание за цялата седмица-браво! че и сравнително близо до нас(видях че до вкъщи доставят де)

п.с. майки от Кършиака къде стееее?

# 238
Аз на ясли няма да го записвам малкия, пък и да ме удари музата вече е твърде късно  hahaha

А мами от Кичука няма ли???  Rolling Eyes Heart Eyes

# 239

А мами от Кичука няма ли???  Rolling Eyes Heart Eyes

е,ако е по близо до сточна гара и аз мога да се включа в мамите от Кючука,щот все пак принципно съм от там придошла в Кършияка,но май другите мами четох са чак в другия край!
уфффф голяма скука в това време!

Общи условия

Активация на акаунт