В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Честит 3-ти март!

# 301
Благодаря, честит на патерици.
Как сте ,момичета, изчезнахте пак от темата.

# 302
Ехоо,къде сте?
ние май си избрахме църква за кръщенето-Св.Неделя,в тази църква бил светецът(не запомних името)покровител на бебета. Но вътре беше убийствено студено,във всички цървки ли е така newsm78 не съм обръщала внимание!

# 303
Ехоо,къде сте?
ние май си избрахме църква за кръщенето-Св.Неделя,в тази църква бил светецът(не запомних името)покровител на бебета. Но вътре беше убийствено студено,във всички цървки ли е така newsm78 не съм обръщала внимание!
Нашето беше в "Св. Богородица", голяма е и вътре и беше позатоплена,незнам дали защото знаеха ,че предстои кръщене  Rolling Eyes.............и водата ,в която потопиха малкия беше топличка  Peace

# 304
Да,за водата с две кофи-една студена и една топла,то това е навсякъде! ама дали сама църква ще е позатоплят мъничко,че...

# 305
Трябва да питаш-някои църкви имат климатици .

# 306
  • София / Пловдив
В "Св.Петка" е много добре затоплено, когато климатиците работят.

# 307
  • Пловдив
Привет Hug
Нещо хич ме няма тези дни -  настроението ми никакво го няма, пък малчо си иска неговото... Абе картинката е пълна...
Днес се каних да излизаме с дребния, но като ме лъхна вятъра и желанието ми се изпари веднагически Mr. Green

И сега да се похваля, че се захранихме от 4 дни Laughing Яде си дребния броколи и ушите му плющят, за ужас на бабите си, които все още не вярват, че бебе може да се храни и с непасирани храни Laughing

Айде да се оправя това време, че вкъщи съвсем издивявам... Пък и като съм навън с малкия, не ми е гузно, че не чета за изпити, ами вися из форума smile3532

# 308
Привет,дами!  bouquet
Как сте в този студ?Моето дете иска само да го държа на прозореца,много и се ходи навън.  bouquet
sweet_maniche,какво учиш?Предполагам,че не е лесно с бебче и с изпити.Аз забременях тъкмо когато завършвах магистратура и приключих с ученето още преди да родя.
Успешна седмица на всички! Hug

# 309
  • Пловдив
Комуникационна техника и технологии Rolling Eyes
Мислих си, че ще се справя и с двете "дини", но определено си е доста тежичко...

# 310
Комуникационна техника и технологии Rolling Eyes
Мислих си, че ще се справя и с двете "дини", но определено си е доста тежичко...

С малко повече усилия и ще стане,сискаме палци. Peace
В кои университет следваш?

# 311
  • Пловдив
Няма начин - щом съм се хванала на хорото, ще играя Mr. Green
Яд ме е само, че заради ученето не мога да отделя повече време на малчо Sad

Във военното в Шумен Simple Smile

# 312
Честит празник, мили мами!

# 313
  • Plovdiv
Честит празник на всички дами   bouquet

# 314
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МАМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!кАК СТЕ?Какво правят малките пакостници?

Общи условия

Активация на акаунт