В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,

Някои знае ли дали ще има тържества в пловдив за 1.06 и къде.

Привет, влизам в темата с една покана  и се извинявам, ако ви притеснявам.

Ето за този празник става дума
  http://www.podkrepazakarmene.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC- … 0-%D0%B4-307.html

Може да поканите бременни приятелки и не само. Гледам, че официалната част на другото събитие е от 17ч.

bouquet

# 511
Ние с Бенджи сме тук Peace И двете горди майки на четвъртокласнички Grinning

супер и как се справяте с дилемата - къде да учат децата ви ?   ooooh!

# 512
  • Пловдив
Моето със сигурност няма да остава в досегашното училище.
Утре ще излязат резултатите от "Княз Александър I". Иначе е приета в Патриарха..
Ще избираме едно от двете...

# 513
  • Пловдив
Ние си оставаме твърдо в Княз Александър 1.Дали в спец.паралелка или не ще сме си там Peace

# 514
  • на село
Хоп и аз при вас Peace

# 515
  • пловдив
Момичета, това е програмата на благотворителния базар на 01.06

Заповядайте!

# 516
Да попитам знае ли някой къде има магазин на Ив Роше в Пловдив?

# 517
Да попитам знае ли някой къде има магазин на Ив Роше в Пловдив?

Няма.

# 518
Джени, благодаря  Simple Smile
   Оказа се, че козметиката им е еко, не е скъпа и съм много доволна  Peace Ама, само София огряват...

# 519
  • Германия
И аз съм голям фен на Ив Роше! Ползвам почти само тяхна козметика.Аз поръчвам по интернет,пращат ми редовно информативни имейли с промоциите за момента и винаги има страхотни подаръци.Аз пиша от Германия,но не съм чувала и тук да имат магазини,май само по интернет продават(поне в нашия град няма магазин).

# 520
Извинявайте, но някой по-назад в темата питаше за авиошоу - ще има на 25.06 Буревестниците на летището на Графа

# 521
  • гр.Пловдив
Здравейте.
Извинявам се много,но има ли майки,чиито деца са възпитаници на ОУ "Климент Охридски"или ОУ "Яне Сандански".Синът ми догодина е в подготвителна група и се двоумя  кое от тях да избера.Дайте ми вашите мнения по този въпрос.Предварително Ви благодаря.

# 522
  • Пловдив
А днес в Крумово и Безмер има ден на отворените врати Peace

Честит празник на всички малки и не толкова малки деца Hug

# 523
Ако не се лъжа, магазин на Ив Роше имаше точно на Главната, до Бонжура, който с изненада видях, че вече не съществува. Не знам дали и Ив Роше не са си вдигнали чукалата оттам, но лично съм си купувала парфюми преди от този магазин.

# 524
Ако не се лъжа, магазин на Ив Роше имаше точно на Главната, до Бонжура, който с изненада видях, че вече не съществува. Не знам дали и Ив Роше не са си вдигнали чукалата оттам, но лично съм си купувала парфюми преди от този магазин.
От няколко години няма Ив Роше. Продаваха малка част от нещата им в Бонжур, но и него вече го няма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт