В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 36 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
чЕСТИТА КОЛЕДА,ПЛОВДИВчАНКИ!
здраве преди всичко,много много добър късмет и любов ви желая!

# 91
Честита Коледа!
Ние сега се връщаме от гости в Димитровград.

Момичета, къде има Дядо Коледа-в някой мол или на центъра? Искам да снимам малката, но не знам къде да я заведа?

# 92
Здравейте пловдивчанки, присъединявам се към темата ако приемате закъснели  Wink
Честита Коледа на всички  и  много щастлива 2011 година!
От Пловдив съм, живеем до ресторант Стадиона, имам момче на две години и единадесет месеца и момиче на 17 години.
sparkling eyes, имаше Дядо коледа на центъра , но незнам дали още е там, някой ако е ходил да сподели. Според мен беше доста некадърно маскиран  Peace В мола не забелязах да има, днес бях там.
Не знам дали въпросът ми е за тази тема , но просто не виждам къде другаде да го задам  newsm78. Малкият януари ще стане на 3 години, а ще тръгне на градина, живот и здраве, септември.Искам няколко пъти в седмицата да го водя на нещо като занималня.Например да четат приказки, да апликират, да рисуват, да пеят и танцуват или нещо подобно.Някой ако е водил детето си на такова място или ако има информация от първа ръка, моля да ми препоръча.Не че вкъщи не можем да ги правим тези неща, но на малкия ми се струва че му е трудно да общува с деца и ми се иска да пробвам. Не искам и да е в детски център където си оставяш да ти гледат детето, защото там по - скоро ги надзирават, а не ги занимават. Peace Благодаря предварително и весели празници!

# 93
Здравейте мамита,весела коледа малко на патерици....пожелавам ви здраве за малките съкровища и за вси4ки около тях !!!!!!!Много усмивки и весели игри!
Сега имам едно питане към мамите родили скоро захранвате ли давате ли сок, с какво мислите да запо4нете и кога?Благодаря ви събирам мнения....

# 94
  • до Пловдив
Не знам дали въпросът ми е за тази тема , но просто не виждам къде другаде да го задам  newsm78. Малкият януари ще стане на 3 години, а ще тръгне на градина, живот и здраве, септември.Искам няколко пъти в седмицата да го водя на нещо като занималня.Например да четат приказки, да апликират, да рисуват, да пеят и танцуват или нещо подобно.Някой ако е водил детето си на такова място или ако има информация от първа ръка, моля да ми препоръча.Не че вкъщи не можем да ги правим тези неща, но на малкия ми се струва че му е трудно да общува с деца и ми се иска да пробвам. Не искам и да е в детски център където си оставяш да ти гледат детето, защото там по - скоро ги надзирават, а не ги занимават. Peace Благодаря предварително и весели празници!

дияна можеш тук да попиташ мисля че е това което търсиш http://shkolazadecata.hit.bg/index.htm

# 95
Здравейте мамита,весела коледа малко на патерици....пожелавам ви здраве за малките съкровища и за вси4ки около тях !!!!!!!Много усмивки и весели игри!
Сега имам едно питане към мамите родили скоро захранвате ли давате ли сок, с какво мислите да запо4нете и кога?Благодаря ви събирам мнения....

Аз се водя по най-новите данни на СЗО-изключително кърмене, захранване след 6-тия месец /вероятно ще започна след края на петия, там някъде/, ще захранвам  със зеленчуково пюре-картоф, по препоръка на неонатолог д-р Нещерова /работи в неонатологията на хирургиите/.соковете по последни данни ги поотричат за начало и се препоръчва късното им въвеждане. Това е от мен, но пък ти си майката ,ти решаваш.

# 96
  • Пловдив

Аз се водя по най-новите данни на СЗО-изключително кърмене, захранване след 6-тия месец /вероятно ще започна след края на петия, там някъде/, ще захранвам  със зеленчуково пюре-картоф, по препоръка на неонатолог д-р Нещерова /работи в неонатологията на хирургиите/.соковете по последни данни ги поотричат за начало и се препоръчва късното им въвеждане. Това е от мен, но пък ти си майката ,ти решаваш.
Така е, хич не мъчи коремчето на детето със сокове.  ето в тази тема ще прочетеш доста полезни неща, а може и да питаш! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550049.0

# 97
Здравейте,Пловдивчанки  аз съм  отТракия и имам момче на 6 м.и 20 дена.Записвам се и аз в темата.Колкото за захранването рано е със сокчета и не се води захранване, захранването е когато се въведе твърда храна.Аз давах сокчета в 3 мес.,но ги спрях.на 4,5 месеца въвезох плодови пюрета, на 5 мес.Зеленчукови, от 6 месец сме и на месно през ден и от днес сме на попара сутрин.Сокчета давам от дъжд на вятър.

# 98
Здравейте мами и Честита Коледа  bouquet!По повод сокчетата,опитах се,да ги въведа след 8-мият месец и досега неуспешно! Joy

# 99

дияна можеш тук да попиташ мисля че е това което търсиш http://shkolazadecata.hit.bg/index.htm

Благодаря ти, и аз ги намерих тези и не само, но исках информация от някой, който е водил  детето си Peace

# 100
чЕСТИТА НОВА 2011г.
 Здраве най вече ви желая! Любов и щастие за всички! И много много успехи!

# 101
  • Пловдив
Честита Нова година!

# 102
  • Пловдив
Весела Коледа и честита нова година!!!

Нека всичко лошо остане в изминалата година, а тази да донесе само хубави емоции!

# 103
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

# 104
Здравейте,пловдивски мами!Обръщам се към вас с огромна молба.Знае ли някоя от вас за МЦ Синумед-къде точно се намира(половин час се ровя в нета,част от картите ме изпращат в Асеновград),или някаква актуална карта на Пловдив,по която да се ориентираме.Имате ли някакво инфо за доц.Джамбазов-дали приема все още там.Преди време той оперира детето ми,но тогава бяхме в хиругиите.Ще съм ви много благодарна ако споделите информация,която да ни насочи.
Хубав и спорен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт