В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 36 809
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Привет, мами!
Моля за малко информация. Др. Янакиев-ортопед, който работи в Медлайн, там с направление ли е прегледа при него? Става въпрос за преглед за беб, за луксацията!
Благодаря предварително!  bouquet

и мен ме интересува  Peace

# 121
Понеже никой не ти е отговорил още можещ да попиташ и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.0 !А аз доколкото знам,не от лични впечатления,че при него всичко се плаща,тоест,че не работи с направления!

# 122
Здравейте и от мен,
Много Късмет и Здраве през Новата 2011 година!
Доста късно открих темата, но нищо ще я следя вече!
Записвам се и аз!

# 123
Привет, мами!
Моля за малко информация. Др. Янакиев-ортопед, който работи в Медлайн, там с направление ли е прегледа при него? Става въпрос за преглед за беб, за луксацията!
Благодаря предварително!  bouquet

и мен ме интересува  Peace
Преди две години се плащаше, ходеше и по домовете с апарата също, което специално мен ме устройва повече, от колкото да вися пред кабинета. Прегледа в кабинета струваше 25 лв, а домашния 30 лв  Peace Все пак, някой ако знае от по- скорошен опит- да сподели Simple Smile

# 124
  • Пловдив
Не знам дали изобщо работи по здр. каса. Вкъщи го извиках преди пет месеца, прегледът май беше 40 лева (или пък 30... Thinking - с две деца кое по-напред да помня Mr. Green).

# 125
Д-р Янакиев работи със здравната каса. Преди месец баща ми го посети с направление. Мисля, че цялата клиника има договор.

# 126
  • Пловдив
Относно Янакиев-в крайна сметка се обадих на регистратурата и ми казаха, че работят с касата, но ехографския преглед касата не го поема. Така че прегледа за луксация си е 30 лв.! Peace

# 127
Аз съм чувала за Янакиев ,че е доста груб като отношение и разни други неприятни отзиви.Същевременно е сочен като един от тримата най-добри ортопеди в Пловдив.Интересно ми е, ако някой е ходил да сподели вярна ли ми е информацията, че то слухове много?

# 128
  • Пловдив
Аз съм чувала за Янакиев ,че е доста груб като отношение и разни други неприятни отзиви.Същевременно е сочен като един от тримата най-добри ортопеди в Пловдив.Интересно ми е, ако някой е ходил да сподели вярна ли ми е информацията, че то слухове много?
Лично моето мнение е ,че Янакиев е добър специалист,приятен човек,малко "чудатичък"-и в двата случая в които сме се срещали /за прегледите на децата/отношението му е било подобаващо ,с доза хумор даже.Чесно казано при прегледа на малката преди 1 год.ми се стори , че мааалко по-бързо я прегледа и беше по-неразговорлив.Явно многото работа предполага това отношение,което не е извинение разбира се.Чувала съм добри отзиви за Хазбун Peace
Това са координатите му,но не знам дали са актуалниhttp://www.bgmedicine.com/lekariv.php?key=1123

# 129
До колкото ми е известно д-р Янакиев работи в "Медлайн" само по пътеки, скоро оперира свеки там...Иначе до скоро работеше и с касата и правеше ехографското изследване на стави при деца /в Гранда докато беше/.  На Хазбун координатите ми изглеждат актуални. Ние сме доволни от него, голям свежар и много внимателен с децата!
П.П. Сега гледам, че много неясно съм се изразила: та по каса работи само към БП, за ехография на стави се плаща....

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 20:35 от wine

# 130
  • Пловдив
Здравейте!

Ако отидете в кабинета на Янакиев, прегледа на бебчето е 30 лв., ако той дойде у вас - 40 лв. След като му се обадите, почти веднага ви определя час. Прегледа трае около 2 минути, пестелив е на информация. Ако го питаш, отговаря на въпросите

# 131
  • Пловдив
Здравейте и от Нас!

Ние имахме две срещи с Янакиев и от двете останах много недоволна. Не говори, не обяснява. Първият път дойде вкъщи, вторият път отидох в клиниката. Имаше около 20 човека които чакаха за него. Прегледът продължи по-малко от 5 мин, и си тръгнах пълна с тревоги и въпроси.
Затова се наложи да търся второ мнение и ходихме при Хазбун също два пъти. Е няма място за сравнение, всичко се обяснява, онагледява.... Тити беше на 6 месеца когато ходихме при него и още като вдигнах от количката ми каза, че не го държа правилно, че още от 1-вия месец трябва да го нося с лице към мен и разкрачени крачета около таза ми. Никакво носене с гръб, прихващане за слабините и тем подобни. Не помня някога педиатърката ни или Янакиев да е споменал за тези елементарни правила при носене и отглеждане.

# 132
Мацки извинявам се че нахлувам в темичката ви,но имам въпросче към вас,има ли филиал на УНСС в Пловдив?
Мерси предварително  Hug

# 133
  • Пловдив
И ние тези дни трябва да отидем  на ортопед, но от всички мнения май ще се насоча към д-р Хазбун  Peace , дано останем доволни ....

# 134
Мацки извинявам се че нахлувам в темичката ви,но имам въпросче към вас,има ли филиал на УНСС в Пловдив?
Мерси предварително  Hug

Не съм чувала за филиал на УНСС тук.Не мисля, че има.Икономически специалности има в двата колежа, в Аграрния /със съответната насоченост, в Техническия има индустриален мениджмънт, в Пу има няколко, за ВИХВП мисля също има една-две ,но не съм сигурна.

И ние тези дни трябва да отидем  на ортопед, но от всички мнения май ще се насоча към д-р Хазбун  Peace , дано останем доволни ....

Хазбун е много мил и симпатичен, обяснява и показва ,както пози за държане, така и гимнастиката.Ние другия месец трябва да ходим за втория преглед на 6месеца, пак при него ще отидем, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт