В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Остава да направят и някоя и друга ясла и градина, че да може да поберат желаещите и да не се налага да висим по опашки по нощите.

# 151
  • Пловдив
Във вчерашната "Марица" пишеше, че таксите за яслите и за детска кухня ги намалят наполовина, но от кога не можах да разбера, че само го прелистих. А за отмяна на таксите не съм чула.

# 152
  • Пловдив
Казаха го по новините (бтв) тази вечер Peace

Прегледа при Янакиев мина чудесно, живот и здраве, на годинката пак сме при него Simple Smile

# 153
Казаха го по новините (бтв) тази вечер Peace

Прегледа при Янакиев мина чудесно, живот и здраве, на годинката пак сме при него Simple Smile

Аз знам за 2-ри и 6-ти месец, я кажи и на година ли се ходи?И пак за тазобедрена ехография или тогава гледат нещо друго?

# 154
  • Пловдив
опитвам се да открия статия за яслите и детските градини, но не мога?

# 155
Интересно ми е а и ще ми е полезно..колко струва детската кухня на месец кога мога да поддавам документи...ние сме още малки де на 4 месеца сме.Там чака ли се какви са менютата,от кой месец да поддам и т.н  я кажете....

# 156
  • Пловдив
детска кухня се започва след 10 месец на бебчето  хубаво е да си избереш най бликата до вас и да идеш да подадеш още сега документи в раличните хухни всичко е различно там ще ти обяснят.

# 157
  • Пловдив
Аз знам за 2-ри и 6-ти месец, я кажи и на година ли се ходи?И пак за тазобедрена ехография или тогава гледат нещо друго?
Нямам си и идея... Каза ми пак на годинката да го заведа newsm78

# 158
  • Пловдив
Хазбун на нас ни каза да отидем на 2,5 годинки, за да се провери дали е правилна походката.

# 159
И аз не съм пловдивчанка пък съм тук Wink
bebetuuu , аз записах Ники, като беше на 8 м. Отидох в детска ясла "Слънчев рай" и освен че го записах на детска кухня си запазихме и място за тази година в яслата. Трябва ти само бележка от личната, че детето не е алергично ( лекарите си знаят, като кажеш за какво ти трябва). Можеш да вземаш манджички след деветия месец на детето до 3 години май беше. Струва по 1 лв на ден. В зависимост от работните дни в месеца сумата варира 20лв -22 лв. Кухнята ти си я избираш, която ти е най-близо. Много съм доволна и както не обичам да готвя направо се спасих, при това Ники си яде всичко и аз лично съм ги опитвала и не са лоши манджите  Grinning

# 160
Здравейте,мами.И аз съвсем скоро открих тази темичка и бих искала и аз да се включа.Също сравнително от скоро живея в Пловдив,от около 3 години.Понеже наближава първия рожден ден на моето слънчице,бих искала да попитам някой знае ли сладкарница към която да се насоча за хубава детска торта.

# 161
 Сладкарница Неделя Peace!

# 162
  • Пловдив
Здравейте,мами.И аз съвсем скоро открих тази темичка и бих искала и аз да се включа.Също сравнително от скоро живея в Пловдив,от около 3 години.Понеже наближава първия рожден ден на моето слънчице,бих искала да попитам някой знае ли сладкарница към която да се насоча за хубава детска торта.

Торти "Чочко" има голяяямо разнообразие и каталог от който да избираш!

# 163
  • Пловдив
Хммм, на нас Янакиев след втория преглед на 6 месеца, каза, че другия е на 2 години - за плоскостъпие. Какъв е сега този преглед на годинката???

Хубави и вкусни торти правят и Военна болница, на ул."Славянска"

# 164
Благодаря ви много за информацията,то има още време де.....Въпреки че с тия бебоци времето направо лети. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт