В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 156
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Peperyda честити ви ходещи крачета,браво на Емчо.И моето момче проходи на 23.02 и вече стъпва смело,само че от време на време си лапа едната ръка и губи равновесие .но като не я лапа е стабилен, а пък най-интересното е че проходи а не се изправя сам в кошарата,сигурно още не се е сетил как става тази номер LaughingНие малко от зад напред Laughing

# 271
  • Plovdiv
 Laughing хе-хе сладури са голeми.и аз си мисля че още е ммалък и няма да го натоварвам много. има време да ходи  Simple Smile

# 272
  • Plovdiv
Браво на Дани.  Hug

# 273
Здравейте момичета.Напоследък ме мъчи една дилема,с мъжа ми решихме да кръстим нашето момче на 07.05(искахме на 06.05,но кумовете са заети),но се чудим къде.Мислим за Бачковския манастир или църквата Св.Никола в Асеновград(там се женихме).За Бачково сме по-навити май,ама се опасявам да не ни претупат че там винаги е пълно с хора.Някой кръщавал ли е там детето си?

# 274
оххх и ние мислим да кръщаваме след 3 седмици,а още не сме решили къде. ще е тук в града и ако може да следобедно време ще е най-добре.дайте съвет!

а аз ако бях на ваше място,Камбанчо,бих го кръстила в църквата,в която сте се женили  bouquet

# 275
Здравейте,момичета!  bouquet
Аз за кръщенето нищо не мога да кажа.Нашето момиченце също не е кръстено все още.Може би това лято ще успеем да организираме кръщене,но зависи дали ще съберем парички.Понеже ние не сме се женили и сега искам кръщенето на детето да е по-голямо,в ресторант,както си му е редът.А за това къде да е-не мога да взема отношение,тъй като живея тук само от 6 години.Нашето живот и здраве ми се иска да е на Троянския манастир,тък като аз съм родом от там. Heart Eyes
Съжалявам за дългия пост. Hug
Приятен зимен ден! Hug

# 276
Пеперуда честито !

За кръщенето,ние го направихме в църквата "Св. Богородица" в началото на стария град и съм много доволна,беше супер!!!  Peace

а аз ако бях на ваше място,Камбанчо,бих го кръстила в църквата,в която сте се женили  bouquet
          и аз бих постъпила така   Peace

# 277
Ние кръщавахме в Св. Марина и съм доволна. Просторно е, светло. Мисля, че няма ограничение за времето, в което да е кръщенето.
Почерпката после я направихме в Диана до радиото. Като цена беше много добре, но имам забележки към тях.

# 278
Здравейте ,момичета!Ние кръщавахме на брат ми децата на Бачково.Не сме доволни,притупаха ни на бързо.А и четири деца на веднъж.Ние ще кръщаваме синът ни в църквата на късмета лятото.Така я знаят по-възрастните хора.

# 279
Здравейте ,момичета!Ние кръщавахме на брат ми децата на Бачково.Не сме доволни,притупаха ни на бързо.А и четири деца на веднъж.Ние ще кръщаваме синът ни в църквата на късмета лятото.Така я знаят по-възрастните хора.

коя е тази църква на късмета? newsm78

# 280
Е,поне са били само деца Mr. Green.....`щото,като кръщавахме баткото там,го бяха комбинирали с още две дечица и две лели......и попа беше доста пиян/а беше рано сутрин/,а как миришеше/да го не доближиш/...като се прибрахме,се оказа,че ни е дал и чужда коса завита в книжка/нали режат и дават/...мога и още доста веселби покрай кръщенето да споделя,ама няма нужда-просто не препоръчвам да кръщавате там.А,малкият го кръстихме това лято в "Св.Марина"-останахме много доволни от ритуала!/и само да споделя,че в тая църква са най-скромни откъм такса и неща за ритуала/

# 281
И ние бяхме решили да кръстим Ники в Бачковския манастир, но разбрах, че кръщават по няколко човека наведнъж и се отказахме от там. Направихме кръщенето в "Св. Богородица" и мина перфектно, никакви забележки.

# 282
  • Plovdiv
Емчо пък се разболя.Много му е червено гърлото и носа е пълен.Има храчки и се задавя постоянно.И Т имаше.И сме на антибелтик  Cry До сега не се разболявал така. плаче по цял ден.  Sad
Не ни изписаха капки за нос.Казаха че с нурофен и проспан и аугментин ще мине  Rolling Eyes

# 283
Емчо пък се разболя.Много му е червено гърлото и носа е пълен.Има храчки и се задавя постоянно.И Т имаше.И сме на антибелтик  Cry До сега не се разболявал така. плаче по цял ден.  Sad
Не ни изписаха капки за нос.Казаха че с нурофен и проспан и аугментин ще мине  Rolling Eyes
Не знам на антибиотик ли сте, но ако е вирусът, които карахме миналата седмица, лекарката каза, че не се лекува с антибиотик Peace И ние имахме 2 дни температура около 38.5, кашлица, хрема, болки в корема. Като заведох детето на преглед, по телефона лекарката обясняваше на едно майче, че не трябва антибиотик за вирус.

# 284
Привет и от мен  Simple Smile
Честито на проходилите!!! Ама наистина много рано са проходили и двамата  Laughing Браво!

Относно кръщаването, ние се венчахме и след това кръстихме нашата кръщелница в църквата Св.Богородица /по известна като Рибната/ в Асеновград. Много хубаво ги правят ритуалите там, слагат и украса, всичко си е по реда му, не притупват и не събират няколко кръщенета. Много сме доволни и сега живот и здраве лятото сме решили и нашата дъщеричка там да я кръщаваме!
А за Бачково и аз с очите си съм виждала как събират малки и големи на едно и е много неприятно!

Общи условия

Активация на акаунт