В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Извинявайте,че така нахлувам в темата но имам един въпрос.Ще пътуваме от летище Пловдив и искам да ви попитам,кой район на Пловдив е близо до летището?Пристигаме утре в Пловдив и мислим отседнем в някой хотел за да не мъчим децата.Препоръчайте ми нещо.Благодаря Hug

# 631
  • Fort Worth, TX
Най-близко е Тракия.но летището е на 10 мин извън Пловдив.

# 632
Както пише К.А.А. най-близко е квартал Тракия, но аз за хотел там не се сещам. За най-близкия се сещам Имериал, Бизнес хотел ... има  още, но зависи и какво си търсите точно, по-близо до центъра, да е удобен за децата, да е по-ефтин.

# 633
  • Пловдив
В Тракия само за SPS се сещам.

# 634
  • Пловдив
http://hotel.aqualand.bg/

В Акваленд също има

# 635
Здравейте , дали знаете нещо за изложбата  на екзотични животни в панаира . newsm78

# 636
И аз влязох да търся инфо за изложбата за екзотични животни, не знаех че ще бъде в Панаира. Някой може ли да каже от кога до кога ще бъде и къде точно, каква е цената на билетите?
ПП Току що влязох в сайта на панаира, нищо не пише за подобна проява, сигурни ли сте, че е там?

# 637
На 10 и 11 09. от  10 -21часа ще е изложбата в Панаира .

# 638
  • Пловдив
може ли малко повече инфо или линк за тази изложба,  bouquet

# 639
Момичета,имам едно питане.
Имам 3-4 пакета памперси 3ка,които са от карфурската марка,водят се 80% еко и ала бала..Да обаче,хич не ми харесват  Confused ... доста са твърди...  няма толкова малки бебета около мен и си мислех да ги дам в някой дом за сираци,но не знам дали има в Пловдив такъв с бебета.
Някой да е чувал нещо по въпроса?

# 640
Момичета,продавам изгодно детска количка с люлеещ се кош,чанта и др..Подарявам с количката и твърда подложка за преобличане.Всичко е чисто ново.Цвят на количката-резида.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 08:38 от Четри в едно

# 641
Момичета,продавам изгодно детска количка с люлеещ се кош,чанта и др..Подарявам с количката и твърда подложка за преобличане.Всичко е чисто ново.Цвят на количката-резида.

Ако може снимка?

# 642
Може,но чак утре.На "вие" съм с начина на качване на снимки.Тел.0899969044

# 643
може ли малко повече инфо или линк за тази изложба,  bouquet
Изложбата я посетихме....децата останаха много доволни/но те ,нашите по принцип си падат по гадинки всякакви/.Цените на билетите са 10лв за възрастен,5лв за дете.Единственото,което не ни хареса е,че на повечето животни нямаше описание на български,а само на немски,но на излизане мъж ми направи забележка и казаха,че ще сложат/имали,но явно който е трябвало не си е свършил работата/....та се надавам,че следобед вече и това ще е наред/щото на мен лично ми беше трудно да отговорям на 1000-та въпроса,които ме засипаха/

# 644
  • Пловдив
Момичета,имам едно питане.
Имам 3-4 пакета памперси 3ка,които са от карфурската марка,водят се 80% еко и ала бала..Да обаче,хич не ми харесват  Confused ... доста са твърди...  няма толкова малки бебета около мен и си мислех да ги дам в някой дом за сираци,но не знам дали има в Пловдив такъв с бебета.
Някой да е чувал нещо по въпроса?

Дом за бебета има с/у църквата "Св. Петка", или по-точно с/у 4-то РПУ, което е до нея, на ул. "П. Д. Петков". Дано да приемат памперсите. Peace Входът обаче е от задната уличка май. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт