Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако кърмата ми вече не е достатъчна за трите ми деца?
Кое мляко е подходящо за трите ми деца?
Кое мляко е най-подходящо за моите деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако кърмата ми вече не е достатъчна за трите ми деца?
Ако кърмата ви вече не е достатъчна за трите деца, консултирайте се с педиатър или неонатален специалист за препоръки относно подходящ заместител на млякото. Обикновено се препоръчва специално мляко за недоносени бебета, обогатено с хранителни вещества. Важно е да получите конкретни указания от лекаря, преди да преминете към друг вид мляко.
-
Кое мляко е подходящо за трите ми деца?
-
Кое мляко е най-подходящо за моите деца?
-
Как да се справя с проблема с танците на сина ми?
-
Какво да правя, ако децата ми се събуждат с истеричен плач?

уж й беше минала хремата... много й е странна кашлицата, през нощта въобще не е кашляла, обикновено си кашля. Ще я водя след малко при лекарката да я преслуша за всеки случай. Снощи ходихме на гастроентеролог, изписа ни прахчета Нексиум и Ентеросан за запека, каза че явно отделя пвоече киселини и за това я боли и все иска да яде. А запека каза че може да е от флексотида и противоалергичните, много деца им се отразявали така. Общо вчето останах доволна от тази лекарка, въпреки че не постави конкретна диагноза, каза само да пием 20 дена тези прахчета и да дойдем пак да видим как ни се отразяват. То и без изследвания няма как да се постави диагноза, но беше много внимателна, подробно ме разпита, прегледа я, даже я преслуша, че тя и там се скъса да кашля. КАза че била чиста, само първия път като вдишала и чула свиркане. Аз вчера много се чудих да правим ли инхалации с Вентолина, но реших да изчакам.

Аман вече си казах от хреми ,кашлици и вируси................