SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 586
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Още не знам, възстановявам се!

# 436
Така , без онази, ще се възстановиш ли по-бързо? Иди да си полегнете и ще се оправиш за нула време.

# 437
Ина, ти пък си я цитирала даже снимката  Joy   Тук малко разногледа ставам от шарене по терена  Grinning  нямам забележки към прическата и отбелязвам, че доста ме интригува гривната на ръката на Сам.  Ъ ъ ъ  коя мацка, Импалко  Mr. Green   Някак ми дойде вечерно приповдигнато настроение  Heart Eyes

Ааа, горното веднагически го копвам. Нещо ми набъбна папката "Сам", която невинно започнах с идея не повече от 10 пикчета в нея. Така де, знам какво става като се поддадеш  Grinning

# 438
lili0909,

И аз предположих, че в Централния Самски Балкан се взираш, ама пустия evil чаршаф много пречи #Cussing out .

PS. 10 пикчета ми е нормата за сваляне на минута  Mr. Green .

# 439
Гледам анкетата и се чудя ли чудя  newsm78
Как така Краули два гласа, Кастиел само един, тц тц.... няма ли фенки на нашто прекрасно ангелче  Twisted Evil

# 440
отбелязвам, че доста ме интригува гривната на ръката на Сам.  
Тази гривна е на Джаред (сигурно е всеизвестен факт, но аз да си кажа Laughing ). Носел я е в началото и те му казали - ок, носи си я, готина е. И така се е превърнала и в на Сам Grinning

# 441
  • София
Тази гривна е на Джаред (сигурно е всеизвестен факт, но аз да си кажа Laughing ). Носел я е в началото и те му казали - ок, носи си я, готина е. И така се е превърнала и в на Сам Grinning

Аз съм впечатлена от халката на Дийн... Просто прекрасен модел пръстен за мъж.
Не мога да намеря снимка, която я показва в детайли, не знам дали я има и в останалите сезони след 1

# 442

Аз съм впечатлена от халката на Дийн... Просто прекрасен модел пръстен за мъж.
Не мога да намеря снимка, която я показва в детайли, не знам дали я има и в останалите сезони след 1

I.Ivanova, има я халката и в останалите сезони, до към края на 4-ти сезон се задържа със сигурност. След това не помня да са я давали. Да си кажа и аз като Фейчето, макар че също е известно, че халката също е на Дженсън, пазел си я за спомен от някакъв приятел от гимназията, който бил загинал 20-годишен в автмобилна каастрофа и оттогава Дженсън и по-близките му приятели носели такива халки, за да си спомнят за него и да се възпират от безумието да се качиш зад волана в нетрезво състояние или да караш бясно. (Това е по спомени от интервютата, ot TeenTV или някакво подобно младежко списание, които бяха публикувани в www.desiringjensen.com). Та така пръстенът на Дженсън също го харесали за сериала и станал пръстен и на Дийн. Той също си носи една кожена гривна с черепчета, която също е станала "и на Дийн" по същия повод. Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 23:59 от Dana_Scully

# 443
  • # супернатурална #
Ох, от одеве се опитвам да се домогна до компютъра, но ми се изпречват на пътя я дете, я мъж Laughing
Сега видях, че сте обсъждали тази модна икона

Само да вметна, че за мен хабсолютно няма значение с какво е облечен. Та това е мъж, който може да накара да изглежда добре всяка една карирана ризка!  Heart Eyes

# 444
  • В средата на времето
Сега видях, че сте обсъждали тази модна икона

Joy тази снимка я бях забравила Joy

# 445
 Joy  Краулиии   До този мъж всяка една жена, на която обърне внимание, би изглеждала специална, а за ризите да не говорим

Феъри,благодаря за разяснението  Hug  Ето още един фокус върху гривничката на Сам,  просто ръката е хубава, да й се порадваме    Личи, че с Иванова сме по-новички попълнения  Grinning  Не знаех и предисторията на пръстена на Дийн.

Ха ха, пак разгледах иконата, леле шапката идиотка ме довърши    Няма ли да си докара претопляне в областта на главата  Grinning

# 446
  • София
Благодаря за инфото!
Определено доста добри аксесоари са това.

Еййй, ама тоз Сам... зеленото не е неговият цвят... а джапанките изобщо не щъ да ги коментирам.

Лили, аз се опитах да разгледам предните теми, но много страници, много чудо...

А да попитам има една страница за Свръхестествено българска, в която не ми дава да вляза, защото компа ми счита, че има опасност от вируси. Има ли някой още с такъм проблем. Даже линка и не мога да изкопирам. В нея има описание на всеки епизод и какво ли още не... само веднъж ме пусна и то през някакъв линк.

# 447
  • # супернатурална #
    Няма ли да си докара претопляне в областта на главата  Grinning

В никакъв случай, охлажда се откъм пръсчетата на краката Laughing
Айде и един забавен Дженсън

# 448
Отивам да лягам със снимката от Импалка, тенкс за което и пак цунки ест, но по другия калник...

Ина, ти пък си я цитирала даже снимката  Joy   
Ъ.ъъъ аз пак не разбрах... кво съм цитирала???

# 449
Мерси за интересното инфо и прекрасните снимки момичета   bouquet
Пиша, за да си видя подписа основно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт