SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 629
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Фейче, моля те  Praynig пиши по често  Rolling Eyes Blush .....
Ех, Бичито, като го прочетох в първия момент и си викам - брех, залипсвала съм, а то заради подписа ми Joy

Гърчат ме от работа, иначе с удоволствие Heart Eyes

# 526
  • # супернатурална #
Ха здравейте! Laughing
Искате ли ново промо?
http://www.youtube.com/watch?v=q9YMnuZXfik&feature=player_embedded

А какво ще правим до следващия епизод - чак на 03 декември? Фрау Галина?

Ох, и аз го мернах някъде, ама все се надявах, е не е истина Laughing
Тази събота няма да е събота Tired
Ми, к'во, ще се халосваме, може и на мъжете си внимание да обърнем Laughing

# 527
Здравейте!

Аз се позагубих днес и сега ще ви почвам по ред на номерата  Grinning

Злате, извинявай, обърках те, права си, не можеш да знаеш всичко, което питам, но точно от сорта на първия гиф търсех, но ме беше срам да си поискам. Ако имаш още, давай ми...още, още, още... Обещавам да сложа червена точка!
Ина, извинявай за закъснението, но се надявам качеството на гифчета да те компенсира за чакането  Wink. Пий едно валерианче и цъкай смело на линка - http://vt-graphics.livejournal.com/6567.html  Mr. Green.

Импалка, Карчева, благодаря за поздравленията!  Hug Hug

Гледам, че има много чудесни снимкови постове - хем радват окото, хем пълнят душата.  Heart Eyes

Тази ми е най-грозната снимка на Дженсън  Sick. Даже и с голф екипче пак изглежда по-добре  Crossing Arms.

Иванова, поздравления за успешното завършване на първи сезон. От тук вече има доста по-малко страхотии. А първата серия от втори ми е една от много много любимите.

Мдаа, почнаха се глупавите им почивки  Close.

Галче, мерсаж за промото!  Hug

# 528
Дами здравейте Simple Smile
Някой ме прокле и от неделя съм без компютър и при това с болно дете. Та не съм се вясвала ще ви догонвам.
Но преди това за почитателите

Мъжете на Twifun в униформа

# 529
Лошо, значи на промо клипчета  ще караме две седмици.  Благодаря за промото.

Ооо да! Да! Ина ще хареса гифчето, Злате   Grinning    И аз сега си го връткам  Heart Eyes

Иванова, не бъди нетърпелива!  Поне имаш под ръка веднага 1 епизод на 2 сезон  Grinning  Доброто и злото не са това, което бяха  Grinning 

На последната снимка и двамата са си лика прилика - разпасани изпаднали еди какви си  Joy   Ама сладури  Heart Eyes  Е наш / на градинарките де/   Сам по-сладур  Grinning   

# 530
  • # супернатурална #
Лошо, значи на промо клипчета  ще караме две седмици. 

Хо-хо, това ми прозвуча като "ще караме на самозадоволяване" Joy
Злате, вчера Дейна си счупи пръстчетата от бързане да затвори заради колегите, а мен питаш ли ме с дете и мъж край мен, да не говорим, че изобщо не ми се искаше да затварям Laughing
Уоми, тази снимка на Джаред истинска ли е, да знам дали да точа лиги или да се въздържам Laughing

Тази ми е най-грозната снимка на Дженсън  Sick. Даже и с голф екипче пак изглежда по-добре  Crossing Arms.

Е, хайде де, не са толкова зле (леле, за тези мъже съм свалила летвата до земята Laughing) Изглеждат все едно е имало фенско злоупотребление с тях, на Дийн са му налитали повече Mr. Green А това съдраното по дънките ми прилича като да е от котешки нокти. Злате? Rolling Eyes

# 531
Гале не знам амакато гледам би трябвало да е Simple Smile Както казах аз съм без лаптоп от събота  #2gunfire #Cussing out / много е гадно/. Правили са ги другите от екипа Simple Smile А сега виждам ме чака една класация за оправяне на коментарите под снимките Simple Smile Но обещаваща е много и става дума за пейзажи из отзад  Crazy стискайте палци да оживея за да я пусна. И мъжа да не се върне преди да го направя за да не ме вдигне от компютъра си Simple Smile

# 532
Галче, ще караме кой на каквото смогне  Joy   Ей и Уоманитка ще подаде  интересна гледна точка  Mr. Green  Ще помоля за момчетата на Свръха да са повечко изгледите  Grinning

Ей тази снимка направо  Joy   Пак я изучавам Joy   Не знам кой какво е драл, обаче те са и с фенерчета в ръцете   Mr. Green   Безценни са   Heart Eyes  Какви летви, няма граници вече  Mr. Green

Ина, къде си да те видим с новия подпис, момиче.

# 533
Ооо да! Да! Ина ще хареса гифчето, Злате   Grinning    И аз сега си го връткам  Heart Eyes
Кое от всичките, те там на този линк са бая, кое от кое по-сърцеразтупкващо?

Уоми, тази снимка на Джаред истинска ли е, да знам дали да точа лиги или да се въздържам Laughing
Ако за тази питаш, си е съвсем истинска. От филма Полетът на Феникса.

# 534
  • # супернатурална #
Я, този не съм го гледала, мисля да го дръпна за събота сутринта, все пак доза Джаред, а и филма изглежда обещаващ newsm78

# 535
# 536
  • София
Днес гледах този филм Thomas Kinkade's Christmas Cottage/ Коледата на Томас Кинкейд (2008) с участието на Джаред във главната роля.Прави ми впечатление, че той е от малкото мои любими актьори,който запазва същността и духа си във всеки филм,в който съм го гледала до сега. Защото например Роб Патинсон във поредицата от "Здрач" е уникален, но във други филми в които го гледах ми е ужасен, нищо общо просто.Докато Джаред е все същия добронамерен, искрен, емоционален Сам навсякъде, което много ме радва. Simple Smile

# 537
Предложението за валериана, Злата, беше приятелско и навременно... Велики са... всичките. Утре повече, сега гледам и точа лиги...
Люси, страшен подпис имаш бе hahaha

# 538
Днес гледах този филм Thomas Kinkade's Christmas Cottage/ Коледата на Томас Кинкейд (2008) с участието на Джаред във главната роля.Прави ми впечатление, че той е от малкото мои любими актьори,който запазва същността и духа си във всеки филм,в който съм го гледала до сега. Защото например Роб Патинсон във поредицата от "Здрач" е уникален, но във други филми в които го гледах ми е ужасен, нищо общо просто.Докато Джаред е все същия добронамерен, искрен, емоционален Сам навсякъде, което много ме радва. Simple Smile

Така е, така е .... За Робърт съм аблолютишен съгласна. От кой торент (в замунда аз не мога да вляза, от чужбина е невъзможно) го свали, че аз го търся и все на камък удрям.

Уоми, мъжете в униформа са супер. На този даже сама ще се предложа да ме претараши  Laughing

Ех, Бичито, като го прочетох в първия момент и си викам - брех, залипсвала съм, ...

Гърчат ме от работа, иначе с удоволствие Heart Eyes

И това също Фейче  Hug .... но и подписа също (иначе те търся за да му се наслаждавам  Embarassed Мииии гледа едно такова  Rolling Eyes)

# 539
Ина, да забравиш да си вземеш повече салфетки за лигите  Laughing

Карчева, този е единствения свестен филм на Джаред, който съм гледала, извън СПН.

Я аз да зарадвам Мараканки с едни суперсладки снимки на Дженсън и Данийл. Или може би не  newsm78? Не се сещам сега кой беше писал, че госпожата е виновна за всичко, даже и за глобалното затопляне  Laughing. Двамата са хванати на мач на Лейкърс на 23 ноември.

Общи условия

Активация на акаунт