SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 648
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Имам сериозен проблем!!!

!9 епизода! Мининум 2 девойки в епизод! Това са мноооого и все хубави жени! Някой брат най - сетне ще повтори ли мацка или 6 сезона все са с различни!!?!?!?!??!?!?!  #Crazy #Crazy #Crazy
Joy
Малкият ще повтори, ама с грешната мацка hahaha
Големият ще повтори, ама чак в шести сезон.
Дотогава стискай зъби Laughing
Обаче тази схема в един момент прекъсва, защото се завързва историята и започват да обръщат внимание на други работи и не остава време за секс Laughing

# 511
  • В средата на времето
Някой брат най - сетне ще повтори ли мацка или 6 сезона все са с различни!!?!?!?!??!?!?! 

Joy само Дийн ще повтори Wink...

# 512
  • София
Еххххх, направо на човек да му се прииска да е ловец на духове... Ако всичките клиенти са като Дйн и Сам!
 Joy

# 513
А какво ще правим до следващия епизод - чак на 03 декември? Фрау Галина?

# 514
  • гр. София
 Shocked
Леле как се тъпче със захарни пръчки!

А това ме разсипа от смях - пиянска сбирка ли е, какво? И физиономията по средата... Mr. Green

Какво им е виновна Барби?

О соооолееее миииооооо

И две без думи:

ПП: Днес са ми особено съдържателни постовете....

# 515
  • В средата на времето
Джаред е известен с любовта си към сладкото Grinning

На мен специално снимковите постове са ми от любимите Grinning Peace

# 516
Ех прекрасни снимки и гифчета сте пуснали, на всяка Градинарка и Мараканка й се пълни душата, че чак мед капе  Crazy

Иванова, при братята е шарено откъм мацки, мисля, че действат на принципа 'бройката прави купона' Mr. Green Не е като да им липсва чар, да не говорим сега в последния сезон как му шарят на Сами очичките

# 517
Това, доколкото помня, е "Lilith's head on a plate" и е подарък от фенка на една конвенция hahaha
Карчева, много хубав обзор на деня си направила, чак ми се прииска да бях там Party Агнешкият Дженсън и мен винаги ме убива от смях и ужас, от тази гледна точка е хубаво, че времената се промениха hahaha А малко по-назад бяхте качили снимка на Джаред с права коса, и на мен ми липсва тази прическа, въпреки че освен на снимки, не съм я виждала другаде Rolling Eyes
Което ме подсети, че тази ми е много любима Hug

Няма епизод тази седмица? Лошо Sad

# 518
Дийн на тази снимка е просто потресающ - само малко кривокрак и опулен #Crazy ooooh!

# 519
Дийн на тази снимка е просто потресающ - само малко кривокрак и опулен #Crazy ooooh!

Мен ме притесни повече едно от четирите места, на които са протрити джинсите му Crazy .

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 19:08 от Impala

# 520
Ъм, че той винаги си е бил кривокрак Embarassed А пък не ми изглежда толкова опулен, особено като го сравниш с Джаред от подписа ти, направо спи Joy

# 521
  • София
Еххх, най - сетне го приключих първи сезон!
Даааа, да не забравя да си осоля прозорците и вратата...

Сериала е доста интересен наистина и ме кара да си задавам въпроси за доброто и лошото като цяло.

Това, което много не ми хареса е липсата на положителна сила противостояща на демона. Не може само с един пистолет да стане тая работа, бил той и вълшебен. Да не кажа, че оръжие против демон под формата на вълшебен пистолет много ме разочарова.
Къде е доброто в картинката?!?!?!?!
Просто няма такова! Как пък не се появи поне един ангел, освен майка им! Ясно е, че Сам има положителна мисия, но нима това е единственото добро в нашия свят. Мога още много да разсъждавам, но имам ангажимент.

И как пък ще оцелеят от тази катастрофа в следващия сезон?!?!?!

# 522
Ясно е, че Сам има положителна мисия, но нима това е единственото добро в нашия свят.
Всъщност, лекичко да те спойлерирам, Сам има бая отрицателна мисия Laughing

# 523
I.Ivanova,

Продължавай да гледаш и голяма част от мнението ти ще се промени, но ще остане положително, надявам се Peace . Освен това често нещата не са еднозначни, а доста противоречиви.

# 524
Фейче, моля те  Praynig пиши по често  Rolling Eyes Blush .....

Общи условия

Активация на акаунт