SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 540
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
 Joy   лафове колкото искаш.  Гифчето е прелест и разкрива добра гледка от Сам.

Аз и друг път съм се впечатлявала от екипа по хотелските стаи  Grinning  Интериорът е интересен и не е безличен в повечето случаи, за разлика от външния вид на мотела. Някой ми обясни, че всъщност предекорирали 2 стаи обиновено.

И добро утро и хубав празник днес  за всички - много любов, радост и удовлетворение в семейството  Hug

# 271
  • София
да 2 стаи предекорирали... този път ми хареса...декорирани с царевички...съвсем в духа на началото на епизода Simple Smile

# 272
Ох, Злата ме подсети с песента на Куин : "Дийн, ти обслужи ли Оберон?" Joy
Това вярно беше страхотен лаф  Joy Joy Дийн как се спече  hahaha
В тази връзка едно гифче с още една култова фраза на Сами  Joy Joy Joy Joy

От хотелските стаи най-любима ми е обаче декорираната в черно и бяло от онзи епизод с момиченцето от картината, дето убиваше собствениците на картината.

# 273
  • # супернатурална #

Това вярно беше страхотен лаф  Joy Joy Дийн как се спече  hahaha
Направо му се стегна сфинктера Joy

# 274
Това вярно беше страхотен лаф  Joy Joy Дийн как се спече  hahaha
Направо му се стегна сфинктера Joy
 Joy Joy Joy Joy

Друг момент, на който много се смях в тази сцена беше
 Joy Joy
Как не пропускат да го изгъбаркат за гигантския ръст на горкия Саскуоч  hahaha.

По въпроса с душата на Сам и спойлера за Cage Heat: Според мен сегашня Сам е съвсем различна личност от предишния и въпреки че притежава външния вид и спомените на предния Сам, се е осъзнал като различен индивид. Както той сам каза сега мозъкът му работи доста по-добре от преди и съзнава, че ако успее да си върне душата това, което е Сам в момента ще престане да съществува, а всяко същество (с душа, или без) инстинктивно се бори за оцеляване.  Каквито и да му ги приказва Дийн за благините на това да имаш душа, връщането й обратно в тялото на Сам ще означава смърт за тази нова личност. Затова предполагам, че новият Сам ще впрегне всичките си сили, за да попречи на Дийн да върне душата на брат си. Предпочита да е самостоятелна единица - половинка от стария Сам, или по-скоро 49%, ако приемем, че частта с душата държи контролния пакет от 51%, отколкото да е просто част от едно цяло, колкото и добре да му звучи на теория.
А затова колко е различен е показателно, че ще се опита да посегне на Боби!!!  Shocked #Cussing out

Иначе с най-голямо удоволствие ще гледам Дийн в ролята на Морт  Laughing

# 275
Приемате ли нови фенки? Whistling
Страшно съм зарибена по сериала,макар и доста изостанала.Все още в началото на 4ти сезон. Embarassed Но ще наваксам бързо,гарантирам. bowuu

# 276
  • # супернатурална #

Друг момент, на който много се смях в тази сцена беше
 Joy Joy
Как не пропускат да го изгъбаркат за гигантския ръст на горкия Саскуоч  hahaha.

Хо-хо, направо му се губи в пръстчетата Joy

А затова колко е различен е показателно, че ще се опита да посегне на Боби!!!  Shocked #Cussing out

Б.Б. Нали и той няма да го целува Rolling Eyes Laughing

Temptation*  ,  Hug Не само приемаме, ами и много им се радваме Grinning

# 277
Temptation*,

Добре дошла и от мен.

Присъединявам се към всеобщoтo мнение: много приятен, свеж и разтоварващ епизод. Хареса ми, може да ми стане дори любим. Муцките на Дийн бяха много сладки, особено на чаеното парти: за пореден път поздравления за Дженсън за превъзходната му игра. Палавото Сами – също. Като познаваме буйния му стил (браво, Галче Heart Eyes , за точната и изчерпателна дефиниция, почерпана от извора) си мисля, надявам се все пак да е успял да 'ощастливи' червенокоска, а това, което видяхме, да е било ‘послето’ Laughing . И-и-и, да-а-а, много ми хареса финалната сцена, въпреки че не разбирам защо трябва да седят върху мен, но нищо – от яка стомана съм, няма да ме скършат точно по този начин Wink . Изобщо имаше много удовлетворяващи ме моменти: един по един, едновременно, финала. Не мога да се оплача, освен от това, че феята ме изгаси, но тя толкова силно желаеше Ди-й-йн, че енергията й надделя. За сметка на това Сами ме кара на връщане от царевичното поле. И после още веднъж, докато наблюдаваше часовникаря, беше на най-важното – шофьорското – място, но за кратко – пфу-у-у #Cussing out .

bichito Hug ,
не мразя червенокосите по принцип – аз самата съм естествено медно-светлокестенява –, а една конкретна такава... гадина нЬедна Twisted Evil .

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 13:56 от Impala

# 278
Забавна серия   Laughing 
Подейства ми много ободряващо.
Сцената с чашката е уникална   Joy  Все едно го бяха напъхали в някоя куклена къща  Laughing
Доста култови реплики и моменти имаше, но вие сте ги казали вече, няма смисъл да повтарям Hug

P.S. И още не мога да свикна с бездушевния Сам  Wink

# 279
  • # супернатурална #
надявам се все пак да е успял да 'ощастливи' червенокоска, а това, което видяхме, да е било ‘послето’ Laughing .

Импалко, ми верно изглеждаше...укротен някак си, като "след" Специално си връщах сега момента, срещна се с нея половин час след отвличането, едва ли първо са вечеряли, когато Дийн се върна, беше минала почти цялата нощ. Заблудих се от сенките им, които се виждаха през прозореца. Може би  това, което видяхме да е било повтарянето, потретването... Laughing Ама Дийн как с погнуса погледна леглото и седна на другото Joy
P.S. Мъжът ми каза, че е имало бля-бля. А после каза: "Глей к'ви глупости ви вълнуват" Shocked

# 280
Изгледах и аз епизода - страхотен, много ми хареса Grinning Бен Едлънд ми е и сред любимите писачи, винаги прави много силни епизоди.
Няма да повтарям за свежите моменти, изброили сте ги всичките.
Честно казано свалящият Сами не ме трогна, някак си много по-забавно ми е Дийн да бройка жените, а Сами възмутено да му казва: "Диййн! Crossing Arms " Laughing

Бездушният Сами, както съм казвала неведнъж ми е много забавен какъв е хахо, обаче взе да ми идва в повече моментът с "бе май не си я искам душата обратно". Тук трябва да отдам дължимото и на Дийн, който такава реклама удари на душевния живот, че и мен почти ме отказа Laughing
Емпатичният Дийн също ми идва в повече.
А след сцената с микровълновата, мисля всички разбирате, защо не съм фенка на Дийн Crossing Arms Joy

# 281
Сам какви ги разправяше - пет мин са достатъчни да преодолееш отвличането на брат си  Joy      Краули,  Дийн направо изпепели с поглед разхвърляното легло, a и как не можа да изтърпи докосването на брат си. Още не мога да  усетя какво точно изпитва към новия Сам - отвращение, страх от Сам, страх за Сам, гняв, досада, че трябва да е съвестта на Сам.

По въпроса за глупостите, които ни вълнуват  Joy,  мисля, че е "след", а и червенокоска не изглеждаше разочарована.

# 282
Още не мога да  усетя какво точно изпитва към новия Сам - отвращение, страх от Сам, страх за Сам, гняв, досада, че трябва да е съвестта на Сам.

Обичайното, което изпитва към брат си, когато не е ок с поведението - иска му се да му шибне два шамара.  Laughing И е възмутен, и ядосан и едва ли не се сърди на брат си, че си няма душа. Като му обясняваше в началото за емпатията - какво му се коркаше, то е ясно, че Сам няма как да го разбере за какво му говори, въобще не мога да разбера защо Дийн му се нерви. Трябва да подхожда към него като към болен човек, не да очаква Сам да се освести ей така от само себе си.

# 283
  • # супернатурална #
Трябва да подхожда към него като към болен човек, не да очаква Сам да се освести ей така от само себе си.

Така, Фейче, така. Ех, та не сме ние, да видиш поход по учебник  Flutter
ново промо:
http://www.youtube.com/watch?v=871CPkbijPE&feature=player_embedded
Хм, пак ще е драматично
ББ О, защо Сам има кръв по устата? Пак ли пие? Сега с липсата на душа, това няма да е никакъв проблем за него

# 284
Temptation*, добре дошла в темата!

Обичайното, което изпитва към брат си, когато не е ок с поведението - иска му се да му шибне два шамара. 
Само така! Само се чудя дали Дийн ще приложи отново този "метод на лечение"  Wink като разбере, че Сам не иска да си върне душата и ще трябва да насила да му я натъпка обратно.

Фейче, ти може и да не харесваш Дийн задето опече твоята дружка феята, разбираемо е, ама пък за утешение да те информирам, че дружно водите в класацията  The 10 Most Ridiculous ‘Supernatural’ Creatures  Laughing.

На мен обаче, Мечо още ми е фаворит  Joy

Общи условия

Активация на акаунт