SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 458
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • # супернатурална #
E, по-добре да са много щастливките. Ако е една, не я виждам просто.

Да ти кажа, и аз не се наемам. Rolling Eyes Ама от друга страна да  те е яд да заспиш, чиста загуба впредвид алтернативата Laughing

# 301
Ауу, пак високоинтелектуално и телесно взехте да разсъждавате за липсващата душа на Сами, Crossing Arms

Я да възстановя равновесието с една фейк снимка, но пък много хубава:

# 302
Ауу, пак високоинтелектуално и телесно взехте да разсъждавате за липсващата душа на Сами, Crossing Arms

Ако трябва по-нискоинтелектуално и недотам телесно да разсъждавам, смятам, че Сами ще направи всичко възможно да не си вземе душата обратно. Защото в това си състояние в момента изобщо не вижда ползите от нея. Няма как да осъзнае, нито да почувства, че му трябва. Така че очаквам да му се натика в гърлото насила Laughing

# 303
  • # супернатурална #
Фейче, съгласна съм с теб, но няма да задълбавам, щото ако знаеш накъде ме отведоха размислите  ooooh! Laughing

Тези танци сигурно от Феята ги е научил Rolling Eyes ...или от Оберон Laughing

# 304
Тук Дийн май отбива фейски атаки  Grinning  Да, май е намесен Оберон  Joy

Съгласна съм, че събирането на Сам с душата ще е трудна работа - я насила, я по случайност или някак ще почувства нужда. Аз не мога да си представя конфигурацията в клетката - Луцифер, Михаил и душата на Сам. Какви могат да ги вършат заедно?  Shocked  И това да не се разчуе поне досега? Щото за "подвизите" на Дийн в ада всички бяха научили доста бързичко.

Обаче няма да е зле да погледаме още малко Сам бездуховен. Когато не изгаднява, е радост за окото. Ако може и да не е много навлечен, защото така го изисква поредният кейс, не за друго   Mr. Green

Чак сега обърнах внимание на сценариста на епизода и видях кои са неговите серии. Аааа за заешкото краче, леле колко смях, бил негов  Grinning

# 305
Съгласна съм, че събирането на Сам с душата ще е трудна работа - я насила, я по случайност или някак ще почувства нужда. Аз не мога да си представя конфигурацията в клетката - Луцифер, Михаил и душата на Сам. Какви могат да ги вършат заедно?  Shocked  И това да не се разчуе поне досега? Щото за "подвизите" на Дийн в ада всички бяха научили доста бързичко.

Да, много е забавен, но всъщност това, което ми идва в повече е като почне да става един такъв потайно-лъжещ. Както накрая на епизода, как убедено обясняваше на Дийн, че си иска душата, ама колко му личеше, че хич и не му трябва.
Обаче като разправяше на Дийн, че е Джимини, беше безценно Joy

# 306
  • # супернатурална #
Тук Дийн май отбива фейски атаки  Grinning

Фейски атаки може и да отбие така, ама ще насърчи гейски Laughing

ами като каза на леприкона: Ти ли ще си моята синя фея, можеш ли да ме направиш истинско момче? Joy Явно чувството за хумор не е комплект с душата

# 307
Добре, че е СПН, че да разбера, че съществувало и такова чудо като щуреца Джимини (това беше онова зеленото чудо от Пинокио, нали?) Grinning

Иначе съм съгласна с вас, че май душата ще се наложи насила да му я върнат, просто като гледам как си му е добре без нея, едва ли ще напира да си я вземе обратно. Simple Smile И едва ли е в клетката - по-скоро Краули я държи някъде като гаранция.

Тук Дийн май отбива фейски атаки  Grinning

Фейски атаки може и да отбие така, ама ще насърчи гейски Laughing
Joy Joy Joy
Хайде, хайде.... само наш Дийн ще го обиждаме на "гейски"
hahaha

ами като каза на леприкона: Ти ли ще си моята синя фея, можеш ли да ме направиш истинско момче? Joy Явно чувството за хумор не е комплект с душата
Да, малко попрекалиха тука с майтапа! "Изкуствен интелект" е най-ревливия филм, който някога съм гледала (по принцип на филми не рева, та щом всеки път цивря на този, представете си!) И като изтърси, че Фейчото щял да бъде неговата Синя фея ми стана малко странно, че го споменават в ситуация, в която по принцип повечето хора биха го свързали с нещо трогателно.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 01:39 от Dana_Scully

# 308
  • # супернатурална #
Дейна, мисля, че тука се имаше впредвид Малвина-синята фея от Пинокио (и там има фея Laughing) , която заедно с Джимини помагат на дървеното човече. Страхотна алегория, между другото, това с Пинокио и Сам - движи се, диша, ама не е съвсем човек. Сам тука демонстрира страхотно чувство за самоирония, като сам се сравни с Пинокио

Ау, какъв подъл удар под кръста Mr. Green Не точно тази снимка на Сам исках да видя преди лягане Laughing

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 00:55 от Г. Краули

# 309
  • София
Супер интересен сериал... само да не прекалявах с дъъъъългите зловещи моменти, особено, когато е абсолютно сигурно какво ще се случи.
Малко ми се повтарят сериите, но като че за всеки сериал при първия сезон се случва така.
Формулата е: изчезнали/умрели хора + Сам - искам таткоооооо, Дийн - дай да свършим някоя работа + хубава невеста за някой от двамата (или и за двамата) = Свръхестествено. Харесва ми обаче завръзката с таткото... ама мнооого бавно.

Днес гледахме серията в която една мацка рови в чашка с кръв и пита татко си какво да прави - Плашилото. Веднага я познах, че не и е читава работата на таз мома! Как се появи от нищото на пътя!!! Нямам търпение за следващата серия...

И о... Дийн - то глас, то ръце, то усмивка... Еми мноУ хубава усмивка има това момче! И да ви кажа на мъжа ми Дийн също му харесва, но счита, че Сам има по - добри качества.

Еййй прекалих с тоя пост... Извинявам се за дължината!   bouquet

# 310
От всичко изчетено за щуреца Съвест разбрах, че всички, както и аз, искате Ди-й-йн в тази роля/длъжност: от време на време да ми извика "Импала, стига разврат! Слизай веднага от бездушевния!' и да ме плясне по багажника, та да ми звъннат ламарините. И после да следват продължителни нравоучения, практически занятия, изпити, 'късане', поправителни.

I.Ivanova, Hug

Да, има си и недостатъци сериала, но за сметка на това ние си имаме 'розова мъглица', появяваща се при гледането на Сам и Ди-й-йн, която ги скрива Peace .

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 01:52 от Impala

# 311
Импалко, ти къде ги видя точно недостатъците, че аз на 6-7мо гледане не мога да ги забележа Mr. Green

I.Ivanova, радвай се, че бавно ти се развива действието, в един момент към СПн се развива зависимост и човек не може да заспи ако не е изгледал поне 2 епизода за деня. Гарантирам ти, че когато стигнеш на нашия хал да гледаш епизод за епизод, ще ти се струва, че действието се точи ужасно бавно, а ще искаш бързо-бързо да разбереш какво става. Mr. Green, точно за тези случаи хората са измислили преговарянето на едни и същи епизоди отново и отново - и не омръзват. (Със СПН не познавам някой, който да не е започвал да ги гледа отново веднага щом е приключил с първото гледане). Simple Smile

# 312
  • София
О, аз недостатъците, които казвам ги има в абсолютно всички сериали.

Не ме плашете с тази зависимост, че... имам и работа за вършене... мрън! а така ми се иска да съм тийн и да ходя на даскало (независимо от ранното ставане...)

И да - аз и сега искам ужасно бързо да разбера какво става, но... другата ми половина е сърди като гледам сериали сама!

# 313
Импалко, ти къде ги видя точно недостатъците, че аз на 6-7мо гледане не мога да ги забележа Mr. Green

Ох, добре, предавам се: сериалът е перфектен, няма никакви недостатъци, никога не е имал и няма и да има Mr. Green .

И да - аз и сега искам ужасно бързо да разбера какво става, но... другата ми половина е сърди като гледам сериали сама!

Имам чувството, че известна част от пишещите в темата ще ти завидят за толерантния съпруг Mr. Green .

# 314
Пфууууу най накрая и аз да остана на "саме" и да мога да си изгледам спокойно епизода. Та, беше забавна.
На моменти Сам ме дразнеше .... при физиономиите на захласване по мацките ...., когато обясняваше/ питаше Дийн за това ако имаш душа как трябва да реагираш .... сякаш не беше от този свят и е като някакъв киборк  Sick .  Сцената с червенокосото хипи (сега вече раязбрах какво си имала в предвид Дейна  Joy) ми дойде прекалено изкуствена. И финалната, то е ясно, че Сам НЕ иска да си връща душата.
Дийн бе много сладък биещ се с феята, как описваш на Сам ситуацията и най вече пръстите му показващи зърната дето е имала Тинкърбел ...  Joy Joy Joy

Аааа и да ви се похваля  Joy Joy Joy Днес мъжо пусна, без да казвам нищо (по точно ми дойде като изненада) два епизода на СПН по TV7, изгледа ги с мен, та чак ме караше да му разяснявам ....  Joy Joy Joy Има напредък  Twisted Evil

Да, има си и недостатъци сериала, ...

Не смей да критикуваш сериала  jedi red ....  Joy Joy Joy

... но... другата ми половина е сърди като гледам сериали сама!

I.Ivanova
, решението е само едно .... зарибявай половинката  Mr. Green

И така, отивам да съзерцавам 10 мин. подписа на Фейчето и да си лягам ...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт