SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 458
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Обичайното, което изпитва към брат си, когато не е ок с поведението - иска му се да му шибне два шамара. 
Само така! Само се чудя дали Дийн ще приложи отново този "метод на лечение"  Wink като разбере, че Сам не иска да си върне душата и ще трябва да насила да му я натъпка обратно.

Ами аз вече си го представям Сам овързан в паник стаята Joy

Интересно, дали душата страда за Сам и иска да се върне при него? А ако и тя се дърпа? Е тогава ще я втасаме. Laughing

Ми как да го харесвам, бе, Злате, представям си как се явявам пред Дийн по зърна и той кво - ще ме изпържи Crossing Arms Joy

# 286
  • # супернатурална #
Ми ти с тези фейски садо-мазо хватки дето му ги приложи...какво очакваш, виж ако се бе появила на Самито така, както е и без душа щяхте просто да се поступате предсексуално и после да  изконсумирате страстта, както си му е реда Whistling Laughing

# 287
Ми ти с тези фейски садо-мазо хватки дето му ги приложи...какво очакваш, виж ако се бе появила на Самито така, както е и без душа щяхте просто да се поступате предсексуално и после да  изконсумирате страстта, както си му е реда Whistling Laughing
Joy Joy Joy
Галя е права, грешен ти беше подхода. Дийн е нежна душа, не мож го спечели с шамари  Naughty. Вместо това да му беше потанцувала малко по зърна и щеше да е твой.  Mr. Green

# 288
  • # супернатурална #
Ха така, Бед, кажи и (покажи и  Wink )
Щях да ви питам, английската дума за фея не е ли разговорното за гей? В такъв случай на хората им се струва, че Дийн подклажда сексуална омраза Laughing

# 289
Има нещо такова, а на нас ни се струва че кара Градинаря да трепе войнството си, което не е братско от негова страна Crossing Arms
Все пак откъм фенки е по-добре зареден, както се вижда от анкетата и няма защо да завижда и иска кръвопролития Laughing

Сладка беше серията. Как ми се иска да можех да трая, да си събера няколко серии и да ге гледам накуп, ехххххххххххх.

# 290
Да се включа пак и аз, въпреки че всичкиз забавни моменти вече сте ги обсъдили, тъй че няма да пиша нищо ново. Епизода беше много сладък, Бен Едлънд е велик и някак си в тази серия усетих, че стария хумор от СПН се е върнал - беше много забавно. Дженсън наистина е роден за комедийни роли - толкова ми се иска да го видя в някоя комедия с тия негови невероятни физиономии, за бой е направо, че все в хоръри напира да се снима.

Любима сцена:
1. Дийн заварва Сами и червенокоската в хотелската стая;
2. Погледа, който хвърли на Самито, като брат му предпазливо го попита докато е бил при феите "Дали е обслужвал Оберон!" Мисля, че тук ако можеше да му е излял чашата с кафето на главата, щеше да го направи. Simple Smile

Странно ми е на къде взеха да избиват историята с душата - сега ще си я иска ли Сам или не съвсем? Диалога накрая ме вкара в размисли, че наистина, както казва Фейчето, "сме я втасали", ако не само Сам не си ще душата, ами ако и тя самата не е особено нетърпелива да се върне в тялото си.

# 291
  • # супернатурална #
Е каква ще е тая душа, точно това тяло да не иска  Shocked Laughing
Пък и нали е в клетката с Луци, може да продължава да я мъчи. Леле, ако е така като се върне Сами ще е още по-плачещ...и гол Rolling Eyes

# 292
Е каква ще е тая душа, точно това тяло да не иска  Shocked Laughing

True, true Laughing Пък ако толкова не го иска, да ни го даде, ние ще се справим някак си Flutter Joy

На мен абсолютно най-любимият момент ми е, когато Дийн възкликна доволно, че е изпържил феята Joy Беше толкова горд от себе си Laughing Наистина на Дженсън му отива много да играе комедийни роли Grinning

# 293
  • # супернатурална #
Пък ако толкова не го иска, да ни го даде, ние ще се справим някак си Flutter Joy

smile3521
Ох, както Лили мъдро отбеляза, съвсем ни станаха гъвкави критериите, и на душата не държим толкова Rolling Eyes Laughing

# 294
Пък ако толкова не го иска, да ни го даде, ние ще се справим някак си Flutter Joy

smile3521
Ох, както Лили мъдро отбеляза, съвсем ни станаха гъвкави критериите, и на душата не държим толкова Rolling Eyes Laughing
И аз имах известни подозрения, че Градинарките хич не държите душата да се връща, стига ви и само тялото да е наоколо Twisted Evil, ама сега се потвърдиха.

Фейче, вярно, че триумфиращата физиономия на Дийн като опържи феята беше незабравима. търся я на цветно гифче.

# 295
Сами без душа - не спи, не се изморява - многоточие - *** , ама много - многоточие

# 296
Обичам да ви четя, преди лягане. Peace   love001

# 297
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy
Импалко! Викаш, на тази до (под/върху) него да и е яка...душата Joy

# 298
E, по-добре да са много щастливките. Ако е една, не я виждам просто.

# 299
E, по-добре да са много щастливките. Ако е една, не я виждам просто.

Щастливки има таман 16. и още знайни и незнайни ненаситници Laughing
Всъщност 17 били.

Общи условия

Активация на акаунт