SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 548
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Да, има си и недостатъци сериала, ...

Не смей да критикуваш сериала  jedi red ....  Joy Joy Joy

С джедайски меч ли ме плашиш  Joy Joy Joy ?!

# 316
  • София
Имам чувството, че известна част от пишещите в темата ще ти завидят за толерантния съпруг Mr. Green .

Тооооооо и тая не е лесна... ама като е на работа а има за гледане много серии (както в случая) Ей сега, за да разбера какво става с русата дама трябва да чакам до утре вечерта  #2gunfire
Добре, че има от къде да попрочета някой спойлер!!!
Любопитството не мори, а мъчи! (тва за мързела май беше, но и в случая върви!)

# 317
  Хайде на кафетата и интелектуалните дейности, към които е и обсъждането на Сам и Дийн   Grinning  Hug

Иванова, не че те подкукуросвам във вид изневяра, но нищо не ти пречи да си гледаш, колкото ти душа иска серийки през деня, а с половинката 1 или 2 вечер  Grinning  Аз даже обичам да гледам СПН сама, доста по-интимно и уютно ми е  Mr. Green   Не вярвам да ти навреди, само не бива да показваш, че си твърде запозната. Или може да си "признаеш", че си спойлирана от темата.

# 318
  Хайде на кафетата и интелектуалните дейности, към които е и обсъждането на Сам и Дийн   Grinning  Hug

Иванова, не че те подкукуросвам във вид изневяра, но нищо не ти пречи да си гледаш, колкото ти душа иска серийки през деня, а с половинката 1 или 2 вечер  Grinning  Аз даже обичам да гледам СПН сама, доста по-интимно и уютно ми е  Mr. Green   Не вярвам да ти навреди, само не бива да показваш, че си твърде запозната. Или може да си "признаеш", че си спойлирана от темата.

Оооо кафенцееее, Лили мерси   bouquet .
Напълно те подкрепям. И за мен това да си гледам сама серията ми е много по уютно ....  Blush. Иначе току виж съм изпуснала някоя въздишка пред либето и то колко му трябва ... ???

С джедайски меч ли ме плашиш  Joy Joy Joy ?!

Аз ... pletka Ммммм неее  newsm56

# 319
Добро утро!
Кафе гледам вече пиете, аз ще прибавя торта, че си имам рожденик днес - първородния и единствен мой син става на 8! Заповядайте

Сега се връщам да чета.

# 320
 newsm67Сонче да ти е жив и здрав рожденика. Много да ви радва, най Щастливото детство да има и винаги да се гордеете с него.
  newsm67

# 321
Благодаря, bichito! Довечера обещавам почерпка с истинската торта!

P.S. Бичи, обещанието си е обещание, ще я покажа, дано е станала хубава тортата, че вчера си загубих повече от половината ден да я майсторя.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 09:57 от Red Sonja

# 322
 smile3508 охаааааа, обеЩавам да си оставя място за нея  smile3525  (ама сериозно да я покажеш, че аз съм луда по тортите) сори за спама  Embarassed

# 323
Добро утро!

Пак сте се вихрили нощес на възвишено-духовна тематика  Mr. Green.
E, по-добре да са много щастливките. Ако е една, не я виждам просто.
Щастливки има таман 16. и още знайни и незнайни ненаситници Laughing
Всъщност 17 били.
Ей, забравихте се вие! То вярно, че на човека душата му я няма, ама 17 за една нощ хептен без душа ше го оставят  Mr. Green.

Фейче, не я виждам аз душата на Сам как няма да иска да си се събере с тялото. Остави, че става дума за тяло като неговото  newsm53, ама това все пак е най-чувствителната душа, позната в СПН реалността.  Wink

триумфиращата физиономия на Дийн като опържи феята беше незабравима. търся я на цветно гифче.
Дейна, само такова намерих.  Hug

Дейна, мисля, че тука се имаше впредвид Малвина-синята фея от Пинокио (и там има фея Laughing) , която заедно с Джимини помагат на дървеното човече.
Галче, има време и Дейна ще ги научи всичките детски приказки наизуст. Я ме питай мен сега - научно подкована съм по всичките приказки  Grinning.

Иванова, и аз те съветвам да си гледаш самичка през деня, пък вечер да преговаряш с мъжа ти - double the fun double the pleasure  Laughing. И специално за теб един насмихнат Дийн от първи сезон   bouquet

Сонче, да ти е жив и здрав рожденника! Засмян за бъде през цялото си детство и само радост да ви носи! 

# 324
това все пак е най-чувствителната душа, позната в СПН реалността.  Wink
Ами може да е толкова чувствителна, че да се откаже да се върне в тялото, за да не му причинява огромното страдание да осъзнае какви ги е вършил през последната една година Laughing

Сонче, да ти е жив и здрав рожденикът Hug

# 325
  • гр. София
- Привет-мривет! - извика Пипи и размаха голямата си широкопола шапка.  Grinning

Ето ме и мен в темата.
Много забавен епизод, страхотни лафове, безценни физиономии и възклицания. Само ми дожаля за феичката как беше изпечена.
Много ми е интересно Сами дали наистина иска да си върне душата. Не мога да преценя - сега каквото и да казва го казва без емоция (уж) и не успявам да преценя по изражението и интонацията какво в действителност иска.

Я да кажат сънувачките молитвата има ли ефект? Казаха по новините, че петък срещу събота и после събота срещу неделя актьорите Джаред Падалеки и Дженсън Екълс мистериозно изчезнали от снимачната площадка. Да не би да сте ги призовали на астрално (или дори на материално!) ниво?  Mr. Green

Ух, забравих ooooh!: Red Sonja, всичко най-хубаво на рожденника пожелавам! И да го слушате повечко Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 11:40 от Зимна роза

# 326
  • В средата на времето
Сонче, да ти е живо и здраво момчето  bouquet Hug Само хубави нещо му пожелавам! baloni

Я да кажат сънувачките молитвата има ли ефект?

Аз мислех, че и при несънувачките ще има ефект, ма няма...суша.. Crazy Whistling

Относно душата на Сам - той няма как да изгаря от желание да си връща нещо, за което не знае какво е.
И аз си представям връщането на крехката дишица в тялото самово посредством някакви груби сцени с участие на Дийн и много заповеди и твърди погледи от страна на Тренера Laughing

# 327
  • гр. София

Аз мислех, че и при несънувачките ще има ефект, ма няма...суша.. Crazy Whistling

Хм, да не вземе все пак мусаката да се окаже решаващата съставка... Thinking  Laughing

# 328
Ами може да е толкова чувствителна, че да се откаже да се върне в тялото, за да не му причинява огромното страдание да осъзнае какви ги е вършил през последната една година Laughing
Фейче, тя душицата като види Сам какъв е станал темерут може да реши, че малко страдание ще му се отрази терапевтично  Mr. Green

Изи, и при мен не се получи сънуванката  Sad. А пък мусаката ми е толкова зле, че някой път като направя мъж ми само се мръщи. Един вид - ще ги сънувам през крив макарон  Rolling Eyes.

# 329
  • В средата на времето
Хм, да не вземе все пак мусаката да се окаже решаващата съставка... Thinking  Laughing

Тц, при мен и това не е съставката Whistling. Ей го, вчера готвих мусака...Сънувах ремонти, изкъртени стени и дупки Crazy Joy Не ми е писано и туй то.

Изи, и при мен не се получи сънуванката  Sad. А пък мусаката ми е толкова зле, че някой път като направя мъж ми само се мръщи. Един вид - ще ги сънувам през крив макарон  Rolling Eyes.

Злате, неще да е мусаката при нас Joy Ще трябва да разровим дебелите книги като Боби и да изнамерим друго заклинание Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт