SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 443
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • гр. София
Да не се окаже, че на мусаката трябва нещо да й се бае или да се слага специална съставка.....Някоя билчица, дето се бере на месечина, може би? Rolling Eyes

# 331
Розичке, ако от билката ние с Изи пак не се уреждаме поне до лятото, билки по Еньов ден се берат  Grinning

# 332
Да не се окаже, че на мусаката трябва нещо да й се бае или да се слага специална съставка.....Някоя билчица, дето се бере на месечина, може би? Rolling Eyes
Всъщност проблемът е в мусаката, то е очевидно. Вече беше подмамен с мусака, как си представяте пак да се върже, в крайна сметка човекът не обича да повтаря. Заплескайте едни кюфтаци да видите как ще ви цъфне по пижама нощес Laughing

Фейче, тя душицата като види Сам какъв е станал темерут може да реши, че малко страдание ще му се отрази терапевтично  Mr. Green
Някак си имам силни подозрения, че като душата на Сам се върне обратно и Сам започне да се самоизтезава, на мен ще ми идва да му шибна някой друг шамар.
Много интересно защо не ни покажат какви ги върши душата на Сам, би било много любопитно какво прави без телото, как се чувства и какви ги мисли Grinning

# 333
Всъщност проблемът е в мусаката, то е очевидно. Вече беше подмамен с мусака, как си представяте пак да се върже, в крайна сметка човекът не обича да повтаря. Заплескайте едни кюфтаци да видите как ще ви цъфне по пижама нощес Laughing
Ей, това е идея! Ама за Дийн май ще трябва някакъв по-мазничък хамбургер да струпам  Mr. Green.

Много интересно защо не ни покажат какви ги върши душата на Сам, би било много любопитно какво прави без телото, как се чувства и какви ги мисли Grinning
Е как да ни я покажат - тя нали е чиста енергия, няма как да я видим. Освен това по-интересно ще бъде после като гледаме Сам как се терзае......гол  Twisted Evil. А за шамарите - споко, Дийн ще те отмени  Grinning.

# 334
  • В средата на времето
Заплескайте едни кюфтаци да видите как ще ви цъфне по пижама нощес Laughing

Joy Joy Представям си как със Злата плескаме кюфтаци по нощите : Crazy Ако го искаме да ни цъфне по без пижама, какво ще трябва да сготвим newsm03 Joy

Някак си имам силни подозрения, че като душата на Сам се върне обратно и Сам започне да се самоизтезава, на мен ще ми идва да му шибна някой друг шамар.

Айде сега. Laughing Това ще си бъде старият Сам. Да не искаш да кажеш, че си отвикнала вече? Grinning Wink

Играе на 3-5-8 с Лу и Мишо и от време на време разтървава братята Laughing

# 335
  • гр. София
Ааа, Злате, знае ли човек?  Naughty
Може да е някое самодивско биле, което се бере по пълнолуние, на бос крак и с бяла премяна (да се чете "нощница, дълга доземи")  Laughing
Сигурно расте вдън горите тилилейски и го пази Змей-горянин, който може да бъде подмамен само с медени питки от земни пчели, които от своя страна биха дали питките само, ако първо им се занесе цвете от косите на Вила Самодива, която пък си дава китката само на онзи, който й направи златни пафти, изковани от златото на Баба Яга, която ще си даде златото само, ако й се занесе книгата с вълшебствата на Василиса Премъдра, която обаче е толкова мъдра, че няма как да й се отмъкне книгата и, ако спипа крадеца на местопрестъплението, ще му насини дупето от бой....

Уф, трудна работа е това, да се направи ИСТИНСКА мусака.... smile3544

# 336
Joy Joy Представям си как със Злата плескаме кюфтаци по нощите : Crazy Ако го искаме да ни цъфне по без пижама, какво ще трябва да сготвим newsm03 :35

Ами примерно голи сърми, Изи  Joy   Имам си работа, обаче не се сдържах да се намеся, за да помогна  Grinning

# 337
Изи, за да дойдат по без пижами ще се наложи и ние да плескаме кюфтаците дибидюс  Joy

Розичке, много ти сложни рецептите! Официално се отказвам от готвенето   chef

Още един фейски гиф  Laughing

# 338
Разбиващо   Grinning, Тинкърбел нещо се подиграва, а!  Grinning  Пътят до билето вече ме е отказал от мусаката  Rolling Eyes

# 339
  • В средата на времето
Ами примерно голи сърми, Изи  Joy   Имам си работа, обаче не се сдържах да се намеся, за да помогна  Grinning

Ей как ме хвана боса тук Joy Какви са тези голи сърми? newsm78

Изи, за да дойдат по без пижами ще се наложи и ние да плескаме кюфтаците дибидюс  Joy

Поне по една престилчица да сложим, че пърженето на кюфтета е опасна работа Laughing

Гифчето е страхотно Heart Eyes Горкият ми Дийн. Ошамари го Фея и му остави трайни душевни следи Joy

# 340
Благодаря за пожеланията, момичета Hug Много сте мили, благодаря ви  Heart Eyes

Вярно, може да не искат повече мусака момчетата. Пробвайте с друго - пържолки, хамбургери... И аз се присъединявам към питането за голите сърми - какво е това?

Страхотни гифчета  bouquet

Да си кажа със закъснение, много ми хареса серията. Супер лафове и муцунки от момчетата Heart Eyes

# 341
  • гр. София
Розичке, много ти сложни рецептите! Официално се отказвам от готвенето   chef

Няма страшно, ако се окаже, че мусаката е разковничето, все ще се намери шивач, който да шие шапки-невидимки, за да бъде открадната вълшебната книга на Василиса..... (май някой много приказки е чел като дете, ама кой ли?  Whistling)

Къде е Импалка, че имам изненадка в рими за нея? 

# 342
Red Sonja,

Честит рожден ден на сина ти и от мен! Пращам му една виртуална жмуцка Heart Eyes .

Относно примамващите манджи,

За Дженсен и Джаред - ясно, но от 2.19 знаем, че и Ди-й-йн обича италианската кухня. Импала = царица на италианската кухня   chef . Импала пробва и докадва Peace .

Зимна роза,

Ей ме тука, ей ме нА eat !

Злате,

Къф е тоя влечуг Joy Joy Joy ? Много ми прилича ша знайш  hahaha .

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 13:16 от Impala

# 343
Къде е Импалка, че имам изненадка в рими за нея?  

Ухааа! Ето я и Импалка, давай насам!

Импалка, този влечуг е крокодила от Питър Пан. Освен че съм сериозно подкована по темата за детските приказки, съм изгледала и доволно количество анимационни филмчета  Crazy

Поне по една престилчица да сложим, че пърженето на кюфтета е опасна работа Laughing
Добре, айде от мен да мине. Ама ще трябва да е таква  Mr. Green  chef

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 13:35 от Злата с метлата

# 344
  • # супернатурална #
Бре, че кулинарно станало тука Laughing Айде и аз по темата-мойта мусака вече не трябра да се яде с лъжица, което си е напредък Laughing

Сонче, да ти е здрав и палав момъка  bouquet

Да, има си и недостатъци сериала, ...

Не смей да критикуваш сериала  jedi red ....  Joy Joy Joy

С джедайски меч ли ме плашиш  Joy Joy Joy ?!

Хо-хо! Куче със салам, градинарка с градинар, мараканка с тренер и Импалка с джедайски меч  Joy

Общи условия

Активация на акаунт