SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 427
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Радвам се, че поемката ви е харесала  Grinning

Зимна роза, Hug

Не само ми хареса – обожавам я! Благодаря ти още веднъж   bouquet .

Използвам случая да млясна още веднъж и bichito Hug заради книжката за Импала.

Трогнахте ме, момичета, благодаря ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 361
Разбира се не можем да пропуснем и другата култова реплика в стихчето: Аз съм Уинчестър, уелкъм при батко! Joy Joy
Това ми докарва малко на "Я елате пиленца при батко!"  Joy Joy Joy

Розичке, аз като най-нахална да си поискам едно и за Кас, ако ти е възможно.  Praynig

А я го вижте тука палавия ангел как се фотографисва с фенките. Жена му виждала ли е тази снимка? Чак и на мене ми се прищя да се снимам. Laughing

# 362
  • гр. София
Ми, Злате,  newsm78 да взема да си напъна мозъчните клетки ли?.....
Ангелологията ми е интересна, впрочем, та като едното нищо ще напиша и нещо за Кас   Grinning

# 363
  • В средата на времето
На мен пък ми е чудно как пък веднъж не излезе снимка с някакви слаботелесни девойки и жени Rolling Eyes Ще речеш, че всички са с наднормено телго Rolling Eyes

Ангелологията ми е интересна, впрочем, та като едното нищо ще напиша и нещо за Кас   Grinning

Розичке, направо ще те зачислим за поет на темата и това си е Wink  bouquet

# 364
Чак и на мене ми се прищя да се снимам. Laughing

Злате,

Знам аз как искаш да се снимаш: във филм "Свръхнатуралистично" Wink , пак с нашите герои.

PS. Предложеното от теб готваческо съблекло е реквизит, нали?

# 365
  • # супернатурална #
Поправка, Импалка, "Супернатуралише". Ако има проблем с озвучаването-аз съм на среща.

Бързам да се похваля-току що се връщам от снимачнатас площадка на СПН (ударих една бърза следобедна дрямка, Импалко) Их, ама тези момчета само рботят ли, каравани нямат ли си Crossing Arms По важното е, че е открита тайната-никакво готвене и изобщо работа, повече сън Laughing

# 366
Поправка, Импалка, "Супернатуралише". Ако има проблем с озвучаването-аз съм на среща.

Бързам да се похваля-току що се връщам от снимачнатас площадка на СПН (ударих една бърза следобедна дрямка, Импалко) Их, ама тези момчета само рботят ли, каравани нямат ли си Crossing Arms По важното е, че е открита тайната-никакво готвене и изобщо работа, повече сън Laughing

Айне двойно шнеле прасна, така ли? Гуууд Joy .

# 367
Розичке, твърде добра си към ненаситните нахалници!  Hug Не искам изобщо да те припирам, ще се радвам да прочета още твои творби на супернатурална тематика, но само ако има възможност.

На мен пък ми е чудно как пък веднъж не излезе снимка с някакви слаботелесни девойки и жени Rolling Eyes Ще речеш, че всички са с наднормено телго Rolling Eyes
Изи, и аз бая се чудих на този феномен и подозирам, че пред вратите на залите, в които се провеждат фотосесиите има фейсконтроли, на които се плаща от съпругите на момчетата да пускат само такива пухкавелки  Grinning

PS. Предложеното от теб готваческо съблекло е реквизит, нали?
От гардероба на Бед  Mr. Green

Я вижте какви красоти правят хората  Heart Eyes

Ето тук има още супернатурални красоти от същата мацка - http://petite-madame.deviantart.com/gallery/23917312

А това е линк за цялата галерия - http://petite-madame.deviantart.com/gallery/

# 368
  • гр. София
Розичке, твърде добра си към ненаситните нахалници!  Hug Не искам изобщо да те припирам, ще се радвам да прочета още твои творби на супернатурална тематика, но само ако има възможност.

HugНе се притеснявай, не ме припираш. Само чакам да ми дойде музата и ще го изтипосам и перушинестия  Laughing

# 369
  • # супернатурална #

Найн (шайзе Crossing Arms) Те само арбайтен, арбайтен....Надявам се на репетето довечера Laughing

Изи, и аз бая се чудих на този феномен и подозирам, че пред вратите на залите, в които се провеждат фотосесиите има фейсконтроли, на които се плаща от съпругите на момчетата да пускат само такива пухкавелки  Grinning

Не, бе! Това са си сесртрите хамериканки (изключая Импала) Щеше да ми се плаче за нацията ако не бяха мъжете от Тексас да я отсрамят.

# 370
  • София
Привет момичета, минавам само с по един поздрав за вас, че нямам време да пиша. Laughing

А забравих и за фенките на Кастиел нещо:

# 371

Найн (шайзе Crossing Arms) Те само арбайтен, арбайтен....Надявам се на репетето довечера Laughing

Г. Краули,

Уфффф, жалко Cry . Стискам... хм, не знам кое са ми палците, но все нещо ще стисна за довечера. Най-много да се окаже заклещен някой Уинчестър Mr. Green .

Не, бе! Това са си сесртрите хамериканки (изключая Импала) Щеше да ми се плаче за нацията ако не бяха мъжете от Тексас да я отсрамят.

О, тя и Импала е едрокалибрена, но на височина - на нищо и никакъв ток и ей я нА, колкото Ди-й-йн.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 01:45 от Impala

# 372
  • В средата на времето
Гифчето с Дийн викащ "Пудинг" от поста на Карчева, много се връзва ей с тази песен като ритъм Joy

Tribal Adventure

Ето тук има още супернатурални красоти от същата мацка - http://petite-madame.deviantart.com/gallery/23917312

Аз си харесах ето тази Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 16:44 от Izida

# 373
Ей, сестрите хамериканки там им е "чара"  Joy Joy Joy Виж европейките бяха друго неЩо (жц жц ) ...

Използвам случая да млясна още веднъж и bichito Hug заради книжката за Импала.

Трогнахте ме, момичета, благодаря ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Еее Импалка, ако за ТЕБ   remybussi и момчетата не го напишем, за кого? Краули и Кас, Ще са друг ден. По скоро Ще е ред на Боби ...

# 374
Аз да се похваля,че съм на 8 серия,4ти сезон!
Дийн е адски сексииии! Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт