SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 427
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И това ли са плочките на Сам? Rolling Eyes

# 376
Галче, мило,

Я да взема да те поздравя с това: цък ! Ако пак много арбайтат Убавците, гледай я Фнимателно 15 минути и лягай - надявам се да ти се получи Peace .

PS. Ай ся кажи толкова ли съм добра колкото хубава или да?

КАРЧЕВА,

Оригиналните джаредови плочки можеш да видиш на снимката с фазана (нещо не мога да я открия Blush ). Тук обаче имаме рядка гледка на гръб натюр, от която аз лично се тръшвам възнак smile3544, ама напразно Cry .

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 18:19 от Impala

# 377
О, тя и Импала е едрокалибрена, но на височина - на нищо и никакъв ток и ей я нА, колкото Ди-й-йн.
Ми нормално не може да си Импала и да си кинта и двайсе  Mr. Green

Изи, а на мен ето това най ми хареса  Heart Eyes

Наистина много се връзва пудинговия Дийн с това парче  Joy

Temptation*, подърък за теб   bouquet - http://ww.vbox7.com/play:d23a2ef0&al=1&vid=

Карчева, това са му истинските плочки на Сами

# 378
Злата с метлата,благодаря за поздрава! Hug
Aма и Сам не отстъпва като гледам. Whistling

# 379
Как ще отстъпва, нееее  Grinning  Но явно не е очаровал девойката с галерията, която Злата ни показа. Нарисувала го е веднъж и го е споменала като приемното тяло на Луцифер. Дийн с мацката на врата изглежда лиричен, можеше и да е с йорки  Grinning

Набива ми се на очи, но чак сега, че Сам обича да е омърлян.     Все едно яко  е вършал на творческия фронт  Mr. Green

Изи, а относно аватара ми   Grinning  избирах с мисълта по-малко да нервирам с него   Peace

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 20:12 от lili0909

# 380
Hug
А ето и по-съвременно, да си припомним култовата сцена Grinning

Дийн го срита тогава и каза:
- Трай, бе! – Това е ИМПАЛА!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Разбих се! Уникална си, Зимна роза! Mr. Green  Hands Clap

Соня, честито на рожденика!  Hug

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 22:42 от jaredina

# 381
  • # супернатурална #
Галче, мило,

Я да взема да те поздравя с това: цък
Въх! Палавник Laughing
А какво дете невинно беше...

Импалко, няма да сгрешим, ако кажем, че порасна в теб Laughing

И да, колкото красива, толкова и добра Wink

Набива ми се на очи, но чак сега, че Сам обича да е омърлян.   

Няма лошо, и ние обичаме. Повече за къпане Heart Eyes Laughing

# 382
Влизам извънредно с обещаната почерпка.

Да се похваля, че супер ми е станало тортата  Blush

Ох, плочки, Сам... Дано сънувам нещо хубаво тази нощ Simple Smile

# 383
  • # супернатурална #
М-м-м, Сонче, бравос! Дано нощеска и Сам и Дийн ти я похвалят. ( А като похапнат сладичко - и ти тях Laughing )

# 384
  • София
Red Sonja малее страхотна торта, направо си я представям на вкус, мерси за почерпката Grinning.
То верно, че нащо момче си е доста релефно, но за миг се осъмних /ах, как можах/, че може да не са му чак така оформени плочките и ги дооформят със втората кожа. Crazy

# 385
Зимна роза!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm20 Поемата за Импала е върха! Култова, просто к-у-л-т-о-в-а!!!  Hug Hug Hug Направо си ги представях как се промъкват, за да ловят алфата. "Аз съм Уинчестър, уелкъм при батко" и финалната реплика на Дийн "Трай, бе! - това е ИМПАЛА" мисля, че завинаги ще останат в регистрите на нашата тема като незабравими! Хареса ми и момента, където Сами си кършел ръцете и хич не чувал, подбраните рок парчета, дето звучат.   superuu

Сонче, съжалявам за късното включване, но да пожелая и аз здраве и весело детство на твоя палавник! Нека расте умен и палав за радост и гордост на родителите си!   bouquet

# 386
jaredina,  ий как се зарадвах на Джаред. Колко е разликата във времето на снимките? Добре държи фронта момчето, не се забелязва промяна в теракота. Напълни ми очите и сърцето  Heart Eyes  

А сега се отдавам и на тортен пир по нощите, но така е по-сладко  Grinning  Соня, тази разкошотия и е хубава и без съмнение е вкусна  Grinning  А тия круши купувате ли си  ги  Mr. Green  и те много хубави  Grinning

# 387
  • София
EXXXX, голеееееми са страстите и в тази тема!!!

Сами по плочки мноооого ми харесва.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (за съжаление в лицето - не, но... има начини)

Соня, да ти е живо и здраво детето!   bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря за тортичката - чудесна е Simple Smile

# 388
Ооо, Сами може да е без душа, но от долното клипче подозирам при кой ли се е дянала: Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=XHylAeDTcmY&feature=player_embedded

И едно спойлериращо донякъде фенско мнение за развитието на сериала, според което Дийн......... можело да се окаже, че е Алфа и единственото обяснение защо Сам е при него, след като вече няма чувства, е именно това, че Краули му е заповядал да доведе всички алфи и Сам смята да предаде брат си. http://www.blog.supernaturalwiki.com/?p=63 Аз лично се разграничавам от горното, но е интересно да се прочете.

И още нещо забавно: Скуби Ду

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 23:45 от Dana_Scully

# 389
Сонче, олигавих клавиатурата  eat..... Тортата изглежда невероятно, за вкуса и съм сигурна, че е бил супер, ама трябваше ли и да го потвърждаваш  Mr. Green Mr. Green. Супер е  Hug

Ооо, Сами може да е без душа, но от долното клипче подозирам при кой ли се е дянала: Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=XHylAeDTcmY&feature=player_embedded

Оооо Дейна, това клипче е .

Общи условия

Активация на акаунт